Pse iu deshten 50 dite Islamit te reagoj ne spekulimin e shitblerjes?!
Pse iu deshten 50 dite Islamit te reagoj ne spekulimin e shitblerjes?!
Mos t'ju vije çudi se çka bene nano-mbeturin e pakalbur,Ju kujtohet vitit97 kur Milloshi e vizitoji Tiranen dhe zhvilloji nje bised me dyert te mbyllura....
Nanon edhe shqipetaret qe jan ne Greqi i konsideron grek.
Zgjidhja me e mire e keti problemit eshte shvarosja e nanos si dhe te organizates se ti teroriste 17 Nentori...
Shqiperi eshte aty ku flitet shqip.....aty ku u nda toka dhe qielli
Cili Millosh e ka vizituar Shqiperine ne v.'97?!Leje more e mos dezinformo pa lidhje kesajde.Po lene pershtypje te keqija...Postuar më parë nga Irfan
Para luftes se Kosves(aty 96-97,(ndoshta nuk me kujtohet me datae dhe ore))İsh Kremineli i ballkanit,Milloshoviqi ka bere vizite ne Shqiperi.Postuar më parë nga Marinari
NUk e di se ku ke qenen ne viti 96-97,more,apo nuk e ke dite vete se je shqipetare....?
mos te vjene çudi....
Historija,shkruhet dhe ruhet...!!
Per me shume,kerkoh ne arhivin e TVSH,rreth emisionit te vitit95-97,aty mundesh me gjete.Por nuk e di se a do te kesh rast ta gjesh kete dokumente....
Me kujtohet si sot,Milloshi erdhi ne Tiran,Lajmet e TVSH, te ores 6.30 si dhe te ores 8.00.
Po ashtu edhe nga RTS(radio tele. serbija ) e ka pas dhene kete vizite te Milloshit.Ne kete kohe,Nano erdhi ne pushtet.
Historija shkruhet ashut si e ndollin ngjarje,e jo dezinformacion....
lalo,lexo pak me shume.....!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga Irfan : 16-05-2005 më 14:05
Irfan
Nuk eshte lehte te bisedosh me njerez te pa-lexuar!
Sukses!
Me respekt
rtp-ja
ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"
RTP,
Ashut eshte.Kur nuk ke ndegjuar apo nuk ke ditur ateher meso dhe heshte.......
Suksese edhe juve(RTP).
Krijoni Kontakt