kudo qe te jeni...
une jam nausika (nickname). Kam qene anetare e forumit para shume vjetesh, kur u hap me duket...pastaj e humba adresendhe tani jam prape ketu... kesaj here pre te ndenjur
. te them te drejten arsyeja me e cilter per tu bere anetare e forumit eshte sepse me duket se po harroj pak shqipen...prandaj do mundohem te evitoj cdo fjale te huaj..
![]()
Origjinen e kam nga Vlora e bukur bregdetare por tani e 5 vjet jetoj ne Ottawa (Kanada) ku nuk ka as male as det, vetem male me debore...
Jam studente dhe kete vit mbaroj studimet pasuniversitare ne Psikologi. Shpresoj qe kete vere te vete ne vlore per pushime dhe per plazh
megjithese kohen e kam te kufizuar nga mesimet dhe shkolla, ate pak kohe te lire qe kam e kaloj duke dale me shoqeri, me libra, musike, luaj tennis (gjate veres) dhe pig-pong gjate dimrit dhe para 1 jave mesova si te luaj poker...
kaq me kete prezantim qe po behet disi i gjate,
shendet te gjitheve..
P.S. nuk e di nqs. fotografija duket, por po e ve qe ndoshta gjej njoqet e mija te klases, Vilma, Elona, Entela nga Teli Ndini...me te cilat kam humbur kontakt ketu e shume kohe...
Krijoni Kontakt