Ca thone terrorist, ca thone hero, dreqi e merr vesh. Po nese e ka organizuar me verte ai masakren ndaj atyre 300 fmijve ja paska bo vete varrin vetes. As zoti ska ca i bo.
Ca thone terrorist, ca thone hero, dreqi e merr vesh. Po nese e ka organizuar me verte ai masakren ndaj atyre 300 fmijve ja paska bo vete varrin vetes. As zoti ska ca i bo.
Jeta në Ballkan na ka mësu ta shikojmë të vërtetën në sy, mos ti idealizojmë gjërat si ti dhe mos ti besojmë blebërimet e Busho-Blero-Putin-Sharon bishave, sepse ata një e thonë e tjetër veprojnë. Aq më pak, bile kemi humbur besim edhe në politikanët tanë që i kemi të gjakut e le më për tjerët.Postuar më parë nga kolombi
Vërtet edhe mua gati sa nuk më shpërthen vaji kur i dëgjoj fjalimet e Bush-it kur flet për lirinë e popullit irakian, heu po burrë human është kur i drejtohet turmave të tërbuara me fjalimet "bullshite".
Sikur mos ta kishim përjetuar në lëkurën tonë besa do i kisha duartrokitur për ato GOXHA fjalë që i rradhit, por për fat të keq fjalimet e tija disi ngjasojnë me fjalimet e Sllobo fashistit se "shqiptarët po i sulmojnë trupat e gjora paqeruajtëse serbe dhe po e terrorizojnë popullin serb në Kosmet".
Një duhet ta dish se kufiri midis drejtësisë dhe padrejtësisë është shumë i ngushtë, ashtu si kufiri midis gënjeshtrës dhe të vërtetës. Sikur dhuna në Kosovë të kishte vazhduar edhe për ca kohë, ne do ishim bërë terrorista dhe kamikaze në autobusa, teatro e shkolla serbe, sepse edhe durimi ka kufi, terrori ndjell terror! Sikur të kishte ndodhur kjo ndoshta në sytë e tu nuk do të kishim qenë terrorista, por luftëtarë për liri sepse këtu ndryshojnë rrethanat...
Unë asnjëher nuk thash se mirë bëhet kur vriten njerëz të pafajshëm, vërtet dhembja e çdo nëne është e njejtë, por këto nëna duhet të ngriten dhe të ngrejnë zërin kundër luftërave "anti-terroriste", sepse këto luftëra janë gjeneratorët e terrorit.
p.s. gjithashtu ndjej keqardhje për ushtarët e koalicionit që vdesin "për të fituar mendjen dhe zemrat" e popullit irakian, sepse është një ideal i kushtëzuar për ata pa kurfarë vlere humane, shumica e tyre po të kishin mundësi do të dezertonin pa ja menduar fare. Mjerrim i vërtetë për ata.
Lavdi "demokracisë"
Labeati,Postuar më parë nga Labeati
pse nxehesh kaq shumë, nuk është mirë të turbullosh gjakun pa nevojë?!
Ty si duket "djepi i demokracisë" të ka turbulluar mendjen dhe të ka zënë të pamurin? Dil pak jashtë guackës me të cilën të ka mbuluar nëna Amerikë dhe të shohësh në të vërtetë se ç'ka jashtë.
Unë jam më se mirënjohëse administratës demokratike, konstruktive amerikane të Bill Clinton-it, sepse ata në të vërtetë zhvilluan politikë të shëndoshë dhe përmirësuan gjendjen globale të sigurisë në botë, inkuadruar këtu edhe relacionet izraelito-palestineze.
Tash ju i barazoni lulet me qelbësirat.
Clintoni dhe Bushi janë dy botëra të kundërta, janë dita dhe nata.
Derisa njëri simbolizon paqë, tjetri është sinonimi i luftës, shkatërrimit, djallëzizë... fundërinë e paparë.
Sa më herët e kupton populli amerikan këtë aq më mirë sepse ai e çon Amerikën në humnerë shkatërrimi.
p.s. koha e bën të veten, do vijë dita dhe do ta kuptosh...
As mos guxo me na krahasue ne shqiptarve me fundrrina qi i cojne fmijet e vet n'kampe terroriste verore. Genocidi e spastrimi etnik ishin shkalla ma e nalte e terrorit serb. Megjithate, kamikaze e sulme shkollash serbe nuk pat.Postuar më parë nga fjollat
Kyt e din prej pervojet ti? Edhe ata 5,500 qi nuk dihet ku jane, nuk jane desertora. Shumica jane IRR (Individual Ready Reserve), qi ushtria nuk ia din adresat.p.s. gjithashtu ndjej keqardhje për ushtarët e koalicionit që vdesin "për të fituar mendjen dhe zemrat" e popullit irakian, sepse është një ideal i kushtëzuar për ata pa kurfarë vlere humane, shumica e tyre po të kishin mundësi do të dezertonin pa ja menduar fare. Mjerrim i vërtetë për ata.
Ktu ke t'drejte. Lulet me qelbsinat nuk krahasohen. Si u krahasoka imorali Clinton--qi don ma fort UN se vendin e vet--me Bushin? Per tete vjet qi Clinton ishte n'zyre, terroristat banen jete. Pasojat e Clintonit i psoi Bushi n'termin e pare.Tash ju i barazoni lulet me qelbësirat.
Clintoni dhe Bushi janë dy botëra të kundërta, janë dita dhe nata.
Derisa njëri simbolizon paqë, tjetri është sinonimi i luftës, shkatërrimit, djallëzizë... fundërinë e paparë.
Defend the second amendment
Cecenet (800 000 banore) popull trim dhe guximtar qe po ia tregojne vendin Rusise plake.
Edhe Ramush Haradinaj terrorist po e ben Haga. Do thoni ju pse ka presione franceze qe historkisht kane qene aleate te serbeve.Mirepo nese i pyet kosovaret ato do thone se ishte Clirimtar,Tani Shamil Basajevi do ti tregoje Rusise se kush jane me te vertete Cecenet qe ne kohen e Dudajevit e deri tani megjithese jane popull i vogel kurre nuk iu nenshtruar ariut rus dhe se liria dhe pavarsia e tyre si shtet eshte nje prej plageve boterore sot.
Ato qe ne syrin e armiqve jane terroriste ne syrin e popullit te tyre jane heroj.
Zoti i ndihmofte Cecenet dhe i pranofte si shehida dhe ua tregofte vendin putin-ave me shoke.
Postuar më parë nga abnk
Shoki, zbrit në tokë se nga Marsi nuk shihet gjë!
Nëse këto janë "pasojat e Clintonit", prit dhe içikë ti shohësh pasojat e Bushit.
As mos guxo me na krahasue ne shqiptarve me fundrrina qi i cojne fmijet e vet n'kampe terroriste verore. Genocidi e spastrimi etnik ishin shkalla ma e nalte e terrorit serb. Megjithate, kamikaze e sulme shkollash serbe nuk pat.
Për ne që kuptojmë e dimë se kjo është e vërteta e vetme, por shko pyete popullatën serbe se çka mendon rreth kësaj. Për ata ne jemi terrorista, njësoj sikur muslimanët për Bushin.
Ta vrasin dhe kte Basajevin dhe te zgjedhin nje udheheqes paqesor qe te bijne rehat kta cecenat. Un se kuptoj ce do Rusia, aq shtet i madh, i b*th cecenie qe si hy ne pun as dreqit?
Nje kriminel me pak.Mos harroni Beslanin.
Cecent nuk kane pasur asnjeher shteti e vet.
Te gjitha shtetet e botes (partite ne pushtet)qe kan probleme te brendshme dhe per te perqendruare vemendjen dikun tjeter, kan nevoje per nje "Çeçeni".Postuar më parë nga Tirona-Re
Arabet kan Palestinen-Israelin me Kurdistan dhe Asirian, Anglia Irlanden, Frannca Korsiken, Spanja Baskine,Turqia Kurdistanin, Kina Tibetin, India Kashmirin,USA ka 100 , nga Korea e V. gjer ne Haiti.....................................
Mbetshit mire.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
S`kam cfare te komentoj me...mbrojtja jote e shteteve terroriste dhe kolonolialiste nuk do pergjigje....Postuar më parë nga Labeati
Krijoni Kontakt