Per arsye te postimeve te shumta ne temen e Klubit te Juventinave jemi detyruar te hapim nje teme tjeter.Nuk ka asnje ndryshim nga rregullate e meparshme.Pervec juventinave nuk lejohet te futet asnje tifoz tjeter
Per arsye te postimeve te shumta ne temen e Klubit te Juventinave jemi detyruar te hapim nje teme tjeter.Nuk ka asnje ndryshim nga rregullate e meparshme.Pervec juventinave nuk lejohet te futet asnje tifoz tjeter
We are the enemy,but the enemy show respekt..
Ckemi zebrone si po ja kalone shume mire e ke bo qe hape tem tjeter,,mire e ke ti plako po ca ti boshe se nuke rine pa u ngacmuar,,,ishalla nje fitore sote me realin qe tja mbyllim gojat ktyre,,,ok plako ,,une po iki se do shifemi prap mbase ndeshjes.Postuar mė parė nga zebrone
ciao
FORCA JUVE FORCA DEL PIERO
Most football teams are temperamental. That's 90% temper and 10% mental.
Ja une do futem a mund te ma ndalosh ty...?Postuar mė parė nga zebrone
PS:
Do te keshe ban per disa dite sa per informacion.
My silence doesn't mean I am gone!
Pse nuk u lejohet tifozave tjere te hyjne tek tema e Juventineve?![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Davius po me bo presion? Je trim? Te vij turp i here ne rradhe te pare qe bo i fort me bane ktuu..Une po ta them je i vetmi prototip qe sjell probleme ktu edhe mund te boj nai ankese kundra teje per ato fjale qe the mesiper Ok?
We are the enemy,but the enemy show respekt..
Forzaaaaaaaaa JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Qesh!
Forza Juve Je Vet Bota
Juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee
La Vekia Sinjora Eeee Juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Partizoni
Oh cka te duash ben se mua as qe kam dert, sepse ketu ka rend dhe ka rregullore dhe ketu punohet si thote rregullorja e forumit shqiptare dhe si te duash qe tash hap teme dhe ben ankese kundra meje por do dalesh qesharak se te gjithe me perkrahin mua sepse jam ne te drejte ndersa koke ulur do jesh ty ZEBRONE...Postuar mė parė nga zebrone
PS:
Nuk dua te polemizoj me ty me sepse s'ja vlen te polemizohet me nje njeri sikur ty qe ne radhe te pare nuk din te sillet si duhet e ku me te dije te debatohet...
My silence doesn't mean I am gone!
Hej a keni noj pic te Juves te viteve 1980 ?
Nje dite ne tavolinen time ishte ul Bonjec. Ene filloj tu bo numra ene une i thashe dicka. Nuk fol Anglisht me tha, flas italisht. Ene motra filloj me paterica tu i fol italisht(me plas me vite qe se majsha men gjuhen, u bo 12 pa fol). Aty afer ishte nje cun nga NY qe folte italisht ene tu bo muhabet i tha se kush ishte. une jam XP i tha. Kom lujt futboll ne Itali e me Polonine. Ene motra dojte me i morr nje autograf po sme lejte boss ( se e kena ne rregullore mos me kerku autografe,suck). E mora cun e xhajes ne tel ne Itali ene e pyta kush o XP mer e me tha ishte Bonjec. E huma nje rast qe s'besoj se me vje mo........S*it.
Na e veni nje pic te mire pash Zotin se na ka marre malli.
In the Lord,however,woman is not independent of man, nor is man independent of woman. For as woman came from man, so also man is born of woman. But everything comes from God.
I Corinthians 11:11 (NIV)
Nje Ndeshje Shume E Bukur E Juves Sot Me Realin E Madritit,nje Fitore Shume E Merituar ,,
Nje Euro Gole I Davit Trezeges Nje Gjysem Rafishate ,,
Dhe Ne Loje Shume Te Bukur Kane Bere,,tani Do Zoti Nje Fitore Tjeter .
Juventus 2 - 0 Reali Madritit.
Foorca Juvee Foooorza Juve Forza Juve
Most football teams are temperamental. That's 90% temper and 10% mental.
Krijoni Kontakt