Une flas per ne Itali e jo ne champions por edhe atje keni gisht me siguriPostuar mė parė nga zebrone
![]()
Une flas per ne Itali e jo ne champions por edhe atje keni gisht me siguriPostuar mė parė nga zebrone
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Nuk mbahet zebrone ...Shyqyr qe te erdhi zeri ...
Sa shpejt e harrove dajakun qe ju dhame ne Torino...
Mos u merr me hunbjet e Interit , se ndeshjet qe ne bejme tani i kemi stervitje , nuk kane asnje interes ....
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Patjeter davius edhe aty kemi dore jo gisht....
Inter_Forever daku ta thashe me duket qe para se me lujt me messinen qe sot ju rrifni juven edhe neser pasneser ju rref siena e messina....
Nuk po me hapet goja po dua te te them qe kur te fitoni here tjeter mos kaloni ne eufori se hani shume shpejt pastaj....
We are the enemy,but the enemy show respekt..
Postuar mė parė nga zebrone
S'ka koment me ju, nuk flas me ju gjersa nuk beheni nje ekip qe doni FIAR PLAYN...
PS:
S'kam komente per ju, vazhdoni te luani ne ate stil...
Davius kur te gjesh nai gje tjeter per juven hajde na e thujj!
Jo more une asnjehere nuk kam gjetur gje dhe nuk dua te gjej dicka qe te te kundershtoj por vetem po jap mendimet e mia mbi do pislleqe qe po ndodhin ne CALCIO dhe ju sic e dime te gjithe jeni pjese te tyrePostuar mė parė nga zebrone
Davius kur hyni leku ne mes iku u dhje futbolli,jo vetem te itali po gjithandej,tani futbolli eshte bere bisnes...
Ashtu eshte, pot nuk e luan, bravo zebrone....Postuar mė parė nga zebrone
zebrone thote bai yt tani aman se shpija ne shkolle futbolli cunin tani do ish milioner![]()
ashtu eshte me se e vertet biznesi me i modh ne bote mendoj une![]()
M&M
edhe pa Ibraimovic do e thekim milanin i her e mire se e zgjati shume...
Davius ma leke qe shpenzon reali nuk shpenzojne te gjitha skuadrat e tjera bashke,po leket duhet te dish si ti hedhesh.Si Reali,Milani,Interi lan lesht duke ble lojtare kurse Juvja s;mbaj mend te shpenzoje me shume se c;duhet...dmth edhe kursejme, edhe loje te bukur, edhe sukses,kemi aq tituj sa Milani dhe Interi bashke s;na arrijne dot...;p
Kacaku_ ti kujdes se nga ndeshja fundit qe pashe do ngelni me gisht ne goje si Champions si Kampionat...![]()
Krijoni Kontakt