Close
Faqja 10 prej 23 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 228
    neper drite Maska e mbreta
    Anëtarësuar
    29-04-2004
    Postime
    297
    Edhe sikur i tere globi tokesor te rrotullohet dhe toka e qielli te behen bashke KOSOVA kurren e kurres nuk do te jete nen Serbi. Kurrfar te drejte nuk ka Shqiperia dhe klika e saj nanoiste - enveriste qe te percaktoj se ku do te mbetet Kosova. Fale zotit qe interesat amerikane jane tjera nga interesat europiane dhe ballkanike. Me vjen keq qe Z. Ramush Haradinaj nuk do te jete ne postin e kryeministrit kur te shpallet pamvaresia. Meritat me te medha i ka Z. Ramushi dhe familja e tij, pas familjes Jashari, ai eshte shume trim dhe atdhetar, kete edhe e ka deshmuar si ne lufte ashtu edhe ne paqe. Keshtuqe pazarlleqe me Kosoven nuk mund te bej askush.

Nuk e ka thene kot i madhi rapsod Dervish Shaqa:"Kur ta ktheva Kosove shpinden, e lashe bore e gjeta dimer".
    Ndryshuar për herë të fundit nga mbreta : 10-03-2005 më 06:23
    What goes around, comes around

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar mbreta për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-02-2005
    Postime
    37
    Pajtohemi me ty Mjellma ku ka ne thane shqiptaret se pse Ramushi me u ba kryeminsiter se shume kush edhe tash thote se kemi qene te kenaqur me Bajram Rexhepin, edhe ashtu ka qene, e ne fillim ka qene pak sa skeptike situata edhe nuk kan mujt njerzit me e paramendu nje njeri tjeter ne vend te Bajram rexhepit per shkak se ai ka qen kryeminsitri i pare edhe nuk kemi pase pervoje ne populli se si me i gjyku gjanat sikur qe nuk po dim hala, e mdnoj qe Rramushi ak qene i sukseshem per shkak se i ka plotesu disa gabime q ei ka ba qeveria e re, edhe per mednimin tim tash ne qoftse vjen nje njeri i duhur ne Qeveri sigurisht qe ka me qene edhe me i sukseshem, edhe mendoj qe ka ardhe koha qe gjerat te shkojn me nje menyre tjeter se sa deri me tash.

Te pershendes Mjellma

Citim Postuar më parë nga Mjellma
    Para se te zgjidhej Zoteri Haradinaj per Kryeminister nje pjes e shqiptarve than"Ku ku cfare na ka gjete a dine Rambo me udheheqe Kosoven"?

Po dike po dike

Ja pasi 100 dite qeverije Rambo e udheheqi permrekulli qeverin e Kosoves edhe ne baze te asaj qe po shkruhet eshte qeveria me e sukseshme deri me ne ditet e sodit.Por ne shqiptaret jemi ata cdo gje shqiptare eshte e keqe e cdo gje e huaja eshte e mire.

Tani po qajm e po vajtom por nuk mund ta kthejme ate qe tani eshte nise per ne Holand!

Zoteri Kryeminister te deshiroj kthim sa me te shpejt edhe te vazhdosh atje ku ke mbete.

Ndij dhimbje per prinderit e Zoteri kryeminister sepse 2 djem te vrare edhe 1 ne burg edhe tjetri nen akuza!

Po ne kete dhimbje qe po ndin nje pjese e kombit shqiptare ne Tiran po ndodh kjo citoj nga Al Sat "Qeveria e Shqiperis ne nje mbledhje te jashtezakonshme te mbajtur sot njohu integritetin territorial te Serbis dhe Malit te Zi , perfshi ketu edhe Kosoven si territor te Serbis " si duket me nderhyrjen e Ministri Majko kjo qeshtje eshte shty per ditet e ardhshme!

Eh moj Kosove mos thuaj marova se Shqiperia moti ka maru...!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Albo

6. Akuza te reja do te leshohen ne te ardhmen nga Haga edhe per ish-komandate te tjere te UCK-se, qe sot e gjejne veten ne politiken shqiptare.

Albo
    Albo ke ndonji informat per ket apo keshtu deshiron ti?

Prokurorija e Hages nese i besohet asaj ata thon se me ket aktakuz ndaj Ramushit me shok perfundoin aktakuzat sa u perket Shqiptarve te Kosoves.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Llapi për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Idriz Balaj mbërrin në Hagë

Hagë, 10 mars 2005 (Kosovapress) Time: 08 : 57

Pas kryeministrit Ramush Haradinaj dhe kolonelit në TMK, Lahi Ibrahimaj, të mërkurën në orët e vona të mbrëmjes në Hagë ka mbërritur edhe i akuzuari i tretë i Tribunalit, Idriz Balaj-Togeri.

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Llapi për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579

fate spiunësh

Citim Postuar më parë nga Llapi
    Albo ke ndonji informat per ket apo keshtu deshiron ti?

Prokurorija e Hages nese i besohet asaj ata thon se me ket aktakuz ndaj Ramushit me shok perfundoin aktakuzat sa u perket Shqiptarve te Kosoves.
    Në Hagë, nga ana shqiptare, së pari burgosen Luftëtarët e Lirisë e pastaj u vjen rradha edhe denoncuesve! Pa ta nuk do të kishte pasur akuza...

Fate spiunësh...
    "Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar laguna blu për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Sa ironike!

Me 7 mars te gjitha gazetat ,tuj fillu prej "Kohes Ditore",Kosovapressi,Evropa e Lire.....e me radhe
    kerkuen doreheqjen e kryeministrit Haradinaj(ajo pune e "mshelne ju komandantat e Bllaces)

(..e mos te flasim per fishkellimat,kercenimet,shkrimet ne gazeta duke e quejt spiun,kelysh..)

Mbas nje dite,te gjithe tuj qajte me lot krokodilli se s`ka me Ramushin,Ramushi luftetar,Ramushi i mire,i afte,ashtu-keshtu...

Eh,jet o jet.
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar RTP për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Kam qejf te perrallis
    Anëtarësuar
    11-02-2005
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    17
    Me falni,por pike se pari respektohet kronologjia e ngjarjeve dhe ne vend qe te kapin te dobetit dhe ata qe s`kane cfare te fshehin DUHEN kapur kriminelet si ratko,karadiqi,sheshel dhe me radhe...Do ishte tjeter pune nqs Haga ka ndermend te sorollatet ose te paraqese veten si nje gjykate e pavarur pasi vetem serbet po kerkohen dhe gjykohen...Fakti eshte qe serbet kane kryer gjenocid dhe agresion e jo keta qe resistuan...Po vertet mund te jene vrare civile serbe por kush jane ata qe po respektojne konventen e gjeneves??Amerikanet ne Irak...apo Francezet ne Bregun e Fildishte?? Ne nuk dijme akoma akuzat dhe pastaj cfar loje mund te jete kjo...nje loje qe ka vene serbet ne hamendje po aq sa dhe ne ketu...Ndoshta nje perpjekje ose sakrifkim drejt pavaresise ose pafajsise,por ajo qe eshte e rendesishme tani eshte se topi eshte ne porten e beogradit dhe se burgimi i mundshem i zotit Haradinaj do te justifikonte nje vale dhune te eger dhe presioni shqiptar per pavaresi eshte absolutisht i justifikueshem...Kosovaret jane burra dhe trima nuk jane njerez qe perzihen ne perdhunime ose vrasje kalamajsh...Zoti e bekofte Haradinajn!

Kam qejf te perrallis
    Anëtarësuar
    11-02-2005
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    17
    Ne vend ti bien gomarit i bien samarit...tamam sic eshte vete realiteti ne bote.Te keqijte gjithmone fitojne...Ec aty vellai se do vije dita kur bota te reduktohet ne nje fshat dimeror nuklear...

14. Anetarët më poshtë kanë falenderuar DefectivDoll për postimin:

bsdev (03-03-2017)

neper drite Maska e mbreta
    Anëtarësuar
    29-04-2004
    Postime
    297
    ...Kosovaret jane burra dhe trima nuk jane njerez qe perzihen ne perdhunime ose vrasje kalamajsh...Zoti e bekofte Haradinajn!

Kjo eshte e vertete, dhe me shume se kurre kosovaret u treguan te pjekur. Zoti i ndihmofte Kosoves dhe Z. Haradinaj.
    What goes around, comes around

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    BE-JA FTON PËR KRIJIMIN E SHPEJTË TË NJË QEVERIE GJITHPËRFSHIRËSE NË KOSOVË

Bruksel 9. 3. 2005 – Qeveria e Luksemburgut, kryesuese e radhës e Bashkimit Evropian ka ftuar sot ( e mërkurë) për krijimin e shpejtë të qeverisë në të cilën sipas tyre do të duhej të përfshihej spektri më i gjerë i partive politike. « BE-ja ju bën thirrje të gjitha forcave politike në Kosovë të formojnë sa më shpejt të jetë e mundur një qeveri të re, e cila duhet të jetë e aftë për të vazhduar zbatimin e vërtetë të standardeve të përcaktuara nga Kombet e Bashkuara, dhe të jetë e vendosur për ta bërë këtë », ka thënë ministri i Jashtëm i Luxemburgut Jean Asselborn.

Ndërkohë, burimet diplomatike shtuan se qeveria duhet të përfshijë sa më shumë rryma politike, meqë sipas tyre "një qeveri e tillë do të kishte përkrahjen e gjerë edhe nga i gjithë populli", për t’u përballur me sfidat e ardhshme të rëndësishme për Kosovën. Asselborn në deklaratën e tij, thotë se BE-ja mbetet e lidhur ngushtë me vazhdimin e procesit politik që duhet të çojë, në mesin e vitit 2005, në vlerësimin e plotë të progreseve të realizuara dhe përkujoti se "nga rezultatet pozitive të këtij vlerësimi do të varet edhe ecuria drejt një procesi që do të ketë për qëllim vendosjen e statusit të ardhshëm të Kosovës, në përputhje me rezolutën 12 44 të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara".

"BE-ja ripërsërit se Kosova nuk do të kthehet më në situatën para vitit 1999" thotë ministri nga Luksemburgu në një deklaratë në të cilën ai po-ashtu e ka përshëndetur vendimin e Haradinajt për të dhënë dorëheqjen nga funksioni i Kryeministrit të Kosovës dhe për tu dorëzuar vullnetarisht në Hagë. "Bashkëpunimi i plotë me Gjykatën e Hagës mbetet një kërkesë thelbësore për vazhdimin e përafrimit të Ballkanit me BE-në. BE-ja ju bën thirrje të gjithë personave në Kosovë dhe gjithandej në rajon që të mos e shfrytëzojnë këtë akuzë për qëllimet e tyre personale. Çfarëdolloj forme dhune është e papranueshme dhe do të vonojë procesin politik në vazhdim", tha Asselborn. (DTT-NET.COM)

17. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Llapi për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 10 prej 23 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  2. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •