Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    ________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516

A mund te me ndihmoni?

ne pyetjen time qe do te parashtroj nuk do te me vinte aspak mire qe te beheshin komente per pergjigjet e asnje shkruesi secili mund te shkruaj ate qe din edhe une e them sinqerisht qe do te ja di shume per nder qofte musliman,katolik,ortodoks protestant, ose cfaredo feje tjeter.
    pra u drejtohem te gjitheve qe nese munden te na shkruajne dicka qe te mesojme me shume rreth ceshtjes qe do te parashtroj.

Planifikimi familjar,kjo eshte ceshtja qe une nuk kam shume dijeni se si trajtohet as nga rregullat e fese time islame dhe as nga fete e tjera,prandaj me lindin nje varg pyetjesh.
    1)Si trajtohet ne fene tuaj planifikimi i familjes?
    2)A eshte e lejuar qe edhe familjet e te dy bashkeshorteve te nderhyjne ne numrin e femijeve?,gje e cila sado qe ta mohojme ndodh vazhdimisht.
    3)A eshte i lejuar abortimi,dhe cfare kushtesh duhet te merren parasysh nga bashkshortet?
    4)A eshte e keshillueshme ejakulimi jashte organit gjenital te femres ngaqe te mos ngeli shtatzene?
    5)Cfare thote feja juaj persa i perket numrit te femijeve,pra shtimit tellojit njerezor?
    6)cfare keshillohet per perdorimin e mjeteve qe parandalojne shtatzanine si nga mashkulli edhe nga femra?(e kam fjalen kur jane te fejuar ose te martuar )

nuk e di ndoshta mund te duken edhe si pyetje qesharake por mua me interesojne thjesht nga arsyeja qe me duken probleme jetesore qe cdo njeri i has ne realitet............................

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    Familjet e besimtareve muslimane shqiptare kane nje numer me te madh femijesh se familjet e besimeve te krishtera, qofshin katolike apo orthodhokse. Kjo nuk eshte karakteristike vetem e besimtareve muslimane shqiptare por e besimtareve muslimane ne pergjithesi ne mbare boten.

Jam shume kurioz te mesoj nese kjo ka lidhje me fene islame?

Albo
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Bern,Switzerland
    Postime
    33

we selam alejkum vllezėr

unė dua tė ju falmderojė kto tė cilit nuk kan zot apo nuk besojnė nė zot veq deshta tė shtrojė njė pyetje tė vogėl

unė jam musliman babain musliman gjyshin musliman edhe tėrė familjen MUSLIMAN ēfar dallimi kanė kto qė nuk besojnė nė zot me dallimin e fesė islame !! kėshtu pra kisha pasė tė mė pėrgjigjeni ju falm s.berisha !!
    AlbaSoul Network

Tema tė Ngjashme

1. Si bėhet bashkimi familjar nė SHBA/USA?
    Nga DhArMa nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 24-11-2015, 12:02
  2. Bashkim familjar nė SHBA,viza ē'ka tutje ???
    Nga zanzi52 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 13-01-2010, 13:34
  3. Bashkim familjar ne SHBA,viza ēka tutje ???
    Nga zanzi52 nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-02-2009, 11:19
  4. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-04-2006, 08:54
  5. Planifikim familjar sipas Islamit
    Nga FLORIRI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 13-03-2004, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •