Big-bro,
pasi i kam njohur ne jete, i kam hasur ne internet..
m-anne
Big-bro,
pasi i kam njohur ne jete, i kam hasur ne internet..
m-anne
Une kam takuar ca.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Vertet eshte dicka e habitshme se kurr nuk kam menduar qe shoqeria e internetit ekzistonte,por nga provoja dhe une kam takuar, dhe ka qene dicka e bukur se kane qene po ato te njejtit ose te njejtat qe kane qene ne chat, me pak ndryshime ketu aty, dhe dua te them qe dhe tani kemi mbetur miq te mire,pavarsisht se shifemi rralle e per mall,sepse jeta puna hallet e bejne te kufizuar kohen, por nuk ngelet pas dhe organizimet qe bejme dhe shkojme per qef ne pub night club ku kujtojme qyfyre te forumit (te atehershme) dhe te chatit.
Ndryshuar për herë të fundit nga Pyes_Lotin : 20-06-2004 më 11:31
Jam JETUS jo TREGUS!.
Po kam takuar , dhe as vete se di se si dolem miq , se mendoja se bota eshte kaq e vogel . Jemi takuar rastesisht ne forum . Dhe vazhdonim te komunikonim nje kohe te gjate . Vetem kur mora vesh mbiemrin e tij , e mora vesh se ishim te afert . Pas nje kohe me erdhi ne shtepi per vizite , dhe u takuam familjerisht .
Alba
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
po, para 2 vitesh kur frekuentoja chatin (addicted per nja 2 months) kam takuar nja 2 veta
une kam bere miq e mikesha shume te mire ne forum. I kam takuar pothuaj te gjithe ata qe i quajta e mbajta e me pranuan ne miqesine e tyre. Kete vit ka gjasa te takoj edhe dy tre te tjere. a tua them emrat?
disa prej tyre po ua them;
Nitin (njesoj si niti qe njoha ne internet, vec ne pamjen fizike disi ndryshe, ndoshta pasi e mendoja edhe fizikun binjak me talentin si nga bukuria si nga madheshtia...megjitheate e dua njesoj si ne fillim te njohjes ne forum)
Kolin...
Estelen....
Bunen.....
Leilen....
Pelin....
Lumin....
Vjosen...( e disa te tjere)
Drerin , e kam njohur ne chat
Duken , e kam njohur ne chat
Te tjeret jane chatiste po jo forumiste, ose jane forumiste te pa identifikuar, rregjistruar, pra hyjne e dalin si "vizitore"
Jo vetem qe nuk jam zhgenjyer , por jam mrekulluar, jam ndjere e vertete ne vertetesine e miqesise se tyre. Cdo gje varet nga fjala qe thua pa fytyren , thellesine e saj , origjinalitetin, pa zmadhime, pa sforcime, pa paragjykime, dhe sidomos pa qellime , te as nje lloji.Keto me duken se e bejne miqesine e nisur ne internet me te forte mbas takimit.
chatit dhealbasoulit i kam borxh nje mirnjohje te pafundme , per ate qe me beri me miq atehere kur fillova ti besoj frikes se mbeta vetem.!!!!
5 - i kam njohur para forumit
4 - i kam takuar pas njohjes në forum
5 - do t'i takoj gjatë kësaj vere
-------
14 - s'është bilans i keq, apo jo?![]()
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Kam takuar para ca diteve StormAngeli-in i cili poashtu studijon ne fakultetin ku jam une. dhe nje dite vendosem te takohemi dhe tani jemi shume shoke...ka shoqeri permes internetit edhe ate une shume shoke kam qe ne fillim jam njoht ne internet tani i njoh live ne jeten e perditshme....
My silence doesn't mean I am gone!
Para ca javeve u takuam me Davius,pra forumi ishte ai i cili na bashkoi pa marre parasysh se studiojme ne te njejtin univerzitet.
Anetaret tjere nuk i njoh,po shpresoj qe do i takoj ndonjehere.Shpresoj.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Shum kam taku dhe i takoj se i kam njoh perpara,
nga ato jane:
Kaçurrelsja, invisible, para laçi, te tre jane si kur jane ne forum edhe ne jete te vertete lol kjo me ka bere pershtypje
tani kam miqsi edhe me te tjeret edhe kam shum deshir me i takuu ndoshta nje dite.
Krijoni Kontakt