Close
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 154
    mes jetes e vdekjes Maska e kristal
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    176
    Ketu ku te gjeta ketu do te te le,mos u merzit mikja ime.

Te nderuar bashkeatdhetare eshte bere gje e mire qe com na ka dhene mundesine komunikimit me njeri tjetrin,por nuk besoj se do te sherbej edhe per lidhjet ne dashuri apo martese, qe shumica e tyre do te ndahen ne momentin e takimit, apo ndoshta mund ta vuajne si traume ne jete e vazhdim.

Le te sherbeje si pjese bisede e pjese muhabeti,si gje c'llodhese e ta leme aty ku e gjetem,mos u mundo te besosh se shumica jane genjeshtra e te tilla do te ngelen.

Do tu tregoj dicka interesante qe me ka ndodhur para disa kohesh. Cdo pesim eshte nje mesim.

U njohe me nje femer me ane te chatit por gjithmone e kisha konsideruar si chatiste e asgje me teper,mund te them se komunikoja njeher ne tre dite,pas 4 javesh qe u njohem filloi te me mare ne tel disi shpesh,dhe te them te drejtem per 6 muaj e kam marre ne tel 3 here se nuk besoja se mund te ndodhe dicka reale dhe nuk kisha deshire te ndodhete,duke u munduar ti le gjerat te ftohta,por me sa duket kishte filluar te binte ne dashuri te rreme.
    Komunukonim me email { hotmail} por pas disa kohesh fillova te kuptoj se nuk ishin gjerat ashtu sic mund te mendoja megjithese sic ju thashe me lart asgje serioze,por e vendosa ne prove.

Pas shume ditesh arrita te gjej nicknamin e dyte me te cilin futej ku i prezantohem me emer tjeter dhe i thash qe flas nga usa,pasi i tregova historine e rreme dhe e bera veten milionere me dha adresen e e emailit qe ishte e njejta dhe une i dhashe adresen e yahoo qe sapo e kisha hapur qe te humbja gjurme.

Me kishte derguar shume foto me perpara,qe as vete nuk e di se ku mund te jene, vetem i kam pare kur kam hapur emailin,dhe tani po i kerkoj foto me emrin e dyte si shtetas amerikan dhe me paturpesine me te madhe me dergon te njejten fotografi qe me kishte derguar me pare,por kishte harruar se sa here me ishte betuar qe je simboli i vetem i chatit dhe nuk flas me asnje njeri tjeter ne bote.

UNE GJETA VETEM NJE POR MUND TE JENE ME SHUME.

KESHTU JANE PJESA ME E MADHE BASHKEATDHETARET E MI.

ZOTI na dhashte kohe per njohje e takime.

BETTER LIFE AND BETTER FUTURE.
    Ndryshuar për herë të fundit nga kristal : 30-06-2003 më 06:30

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    kam takuar nje cun nga forumi dhe ishte njesh fare. Kam takuar dhe nje goce qe ne chat ishte llokum por realja ishte dudum!
    Ezekiel 25-17.

ChErRy_LiPs Maska e BlondiE_18
    Anëtarësuar
    05-08-2002
    Vendndodhja
    US
    Postime
    559
    edhe une kam takuar disa....
    ne fakt eshte e vertet qe shume prej tyre jane shume ndryshe ne realitet ne krahasim me menyren sesi sillen ne chat.
    Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!

BeRaTsE 83

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Kam takuar nje te vetem eshte flori djale,te nderuarin R2T
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

...........
    Anëtarësuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    home
    Postime
    678
    Kam takuar 3 veta dhe vec nje ishte tamam ashtu sic kam ber muhabet en chat e msn...dhe tani vazhdojm te jemi shoqe...
    What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!

i/e regjistruar Maska e zeus
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Këtu
    Postime
    944

-----------------------------

Jo. Deri tani jo.

-----------------------------
    Në botë ka 10 lloje njerëzish: ata që kuptojnë sistemin binar, dhe ata që nuk e kuptojnë!

ALBSECURITY
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Une kam takuar euzfor-in Sop-in e chatit tone dhe anetare i fsh...dmth takuar...e kam komshi por se dija...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-09-2003
    Vendndodhja
    Ne France
    Postime
    13
    si i behet per te hure ne chat mor vlla se nuk arrij dot?skam taku as edhe njeri por megjithate ketu ku jam une(ne France) skam se ke takoj veç nqs eshte ndonjeri apo ndenjera ketu.a me ndimoni per te hyre ne chat se kam kohe por sarrij dot?MERCI
    djali kavajas me venbanim ne france

ALBSECURITY
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Kliko te ikona MIRC qe e gjene ne cdo faqe kryesore sapo te futesh ne nje kompjuter,pasi te dali tabela ku te thote fut nick etj,kliko te EDIT dhe te irc server shkruaj albasoul.com,kurse te ports 6667 pastaj kliko OK.
    Pasi mbyllet kjo dritare te dritarja paseardhese fut nickun tat dhe kliko te Conect to irc server,pas gati 30 sekondash do te dali nji dritre tjeter qe thote Enter name of channel to join dhe ti aty do shkruash #shqiperia...dhe...
    Mireserdhe midis chatistave Shqiptare

Ps: Duket si procedure e veshtire por eshte shume shume e thjeshte...

Une ty po te pressss.... Maska e Elti...
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Ravenna, Italia.
    Postime
    75
    Kushe e ka mIRC ne gjuhe shqipe dhe si munde ta gjej?
    Ma hengri miu firmen!!! :(

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Shoqëria "Bashkimi" në 100 vjetorin e saj.
    Nga Fiori në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-11-2010, 20:34
  3. KUR'ANI në gjuhën shqipe
    Nga RaPSouL në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  4. Vilson Ahmeti tregon..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2006, 03:06
  5. Java - gjuhë programuese e shërbimeve të Internetit
    Nga ILovePejaa në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 27-10-2002, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •