Ketu ku te gjeta ketu do te te le,mos u merzit mikja ime.
Te nderuar bashkeatdhetare eshte bere gje e mire qe com na ka dhene mundesine komunikimit me njeri tjetrin,por nuk besoj se do te sherbej edhe per lidhjet ne dashuri apo martese, qe shumica e tyre do te ndahen ne momentin e takimit, apo ndoshta mund ta vuajne si traume ne jete e vazhdim.
Le te sherbeje si pjese bisede e pjese muhabeti,si gje c'llodhese e ta leme aty ku e gjetem,mos u mundo te besosh se shumica jane genjeshtra e te tilla do te ngelen.
Do tu tregoj dicka interesante qe me ka ndodhur para disa kohesh. Cdo pesim eshte nje mesim.
U njohe me nje femer me ane te chatit por gjithmone e kisha konsideruar si chatiste e asgje me teper,mund te them se komunikoja njeher ne tre dite,pas 4 javesh qe u njohem filloi te me mare ne tel disi shpesh,dhe te them te drejtem per 6 muaj e kam marre ne tel 3 here se nuk besoja se mund te ndodhe dicka reale dhe nuk kisha deshire te ndodhete,duke u munduar ti le gjerat te ftohta,por me sa duket kishte filluar te binte ne dashuri te rreme.
Komunukonim me email { hotmail} por pas disa kohesh fillova te kuptoj se nuk ishin gjerat ashtu sic mund te mendoja megjithese sic ju thashe me lart asgje serioze,por e vendosa ne prove.
Pas shume ditesh arrita te gjej nicknamin e dyte me te cilin futej ku i prezantohem me emer tjeter dhe i thash qe flas nga usa,pasi i tregova historine e rreme dhe e bera veten milionere me dha adresen e e emailit qe ishte e njejta dhe une i dhashe adresen e yahoo qe sapo e kisha hapur qe te humbja gjurme.
Me kishte derguar shume foto me perpara,qe as vete nuk e di se ku mund te jene, vetem i kam pare kur kam hapur emailin,dhe tani po i kerkoj foto me emrin e dyte si shtetas amerikan dhe me paturpesine me te madhe me dergon te njejten fotografi qe me kishte derguar me pare,por kishte harruar se sa here me ishte betuar qe je simboli i vetem i chatit dhe nuk flas me asnje njeri tjeter ne bote.
UNE GJETA VETEM NJE POR MUND TE JENE ME SHUME.
KESHTU JANE PJESA ME E MADHE BASHKEATDHETARET E MI.
ZOTI na dhashte kohe per njohje e takime.
BETTER LIFE AND BETTER FUTURE.
Krijoni Kontakt