Po une kam takuar nje shoqe te internetit,kjo eshte Kaurrelsja dhe gjaja qe me beri pershtypje ishte se ishte krejt kacurrelse dhe si zemer krejt si kur asht ketu!!!
Kena kalu mire bashk shummmmmmmmmm edhe jena shoqe te mira!!
Po une kam takuar nje shoqe te internetit,kjo eshte Kaurrelsja dhe gjaja qe me beri pershtypje ishte se ishte krejt kacurrelse dhe si zemer krejt si kur asht ketu!!!
Kena kalu mire bashk shummmmmmmmmm edhe jena shoqe te mira!!
If u r successful,u will win some false friends and some true enemies; Succeed anyway.
Kam takuar Aleaten time dhe nese ne forum ajo te le pershtypjen e nje goceje te zgjuar e te dashur atehere ne realitet eshte 7-fish i virtualitetit. Flori zemer e flori mendje ka.
Dhe motrat e saja shume te mira, Anisa pak e ndrojtur por e qeshur, Esperanca tough cookie e mos be gabim ti kundershtosh dhe, DolceCandy tamam sic e ka nofken ashtu eshte, dolce.
Toleranca, eleksiri i lirisë.
Si ,cfare , Kush ,hmmmmmm
.cfare S'ben Vaki Ne Kete Bote.sidomos Kur Eshte Vape.lolllllllll
Inshalla S'bie Shi Lollllllllllll
edhe une me mendimin tende jam "Living in Vain" se takon njeren bje ne dashuri me njerin tjetrin por qe do qe te le dhimbje kur ndaheshPostuar më parë nga Living in Vain
kote nuk thone: DASHURI , DASHURI VAZHDON ME PUTHJE DHE MBARON ME LOTE
GOOD LUCK EVERYBODY
![]()
nese doni nje shoke te vertet,ne fillim ju duheni te jeni shok i vertet
WOMEN ARE THE CHIEF REASONS FOR FAILURE IN A MAN'S CAREER.
IT'S DIFFICULT TO LOVE A WOMAN AND DO ANYTHING!
Yea..une kam takuar nja dy shoqe te nje forumi tjeter... they are super nice dhe jemi bere goxha shoqe.
Gjithashtu kam takuar dhe disa anetare te ketij forumi..dhe ata jane shume te mire
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
jo. S'kam takuar asnje deri tani...... shofim ne te ardhmen ........
Elda
Un Jo,do Kisha Qejf Ta Takoja Nojni
Ciao
Dhe un kam taku ca nga forumi cuna dhe vajza dhe sot jemi shok e shoqe shum te mire![]()
The Queen's Head Is Kissing my Ar$$!
edhe une kam takuar vajza edhe djem po vet shoke te ngushte vetem me njevajze kam me shume mardheni te ngushta qe e kam edhe tani ,,,,,,,,,,,,,,,,,
e un kam takuar!!
U tAlK iT, i LiVe It, U jEloUs, ADMIT IT!
Krijoni Kontakt