kush te kete taku noj nje te na tregoje se sijane ndier
ca kane bo edhe a u ka shku muhabeti ?
kush te kete taku noj nje te na tregoje se sijane ndier
ca kane bo edhe a u ka shku muhabeti ?
!!!!!!u can never trick an honest man !!!!!!
un kam taku me ka ec muabeti boll mire sa ska ku me shku mo
friends 4 ever
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
olondon ec e me taku edhe mu
RRaK LLdAk FaK
Un kam takuar disa veta. Ne pergjithsi tipa te lezetshem mgjth asnjeri sme eshte duk si ne chat. Jan ndryshe fare..Me disa prej tyre kam ngel shok, kurse me ca te tjer zere se sjam taku fare![]()
Te dua se s'te urrej dot......
Po ku ke derman ti aman
Une nese kam takuar ndonje nga interneti?
O Flava ca thone kta me?
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Ej do te te bej listen e atyre qe ke takuar e?:P. Me mir mos te hapim dosjet:P:P
Eeeej goceke ndermend te me lesh pa martuar e?:P dai se skam bere gje
Kam takuar cuna shum te mir vetem se jane 98,9% ndryshe nga ata qe jane ne chat!!!prandaj smerrem me kte pune une![]()
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Cuna shum te mir i quan ata me?Ik se le nam...vetem ti qe ske pasur fat ne kto pun (ke takuar ata me....) Nejse me. Mos u merzit, jeta kshu e ka:P. Kerko se do gjesh ndonje tamam, deri ne fund te karrieres (Si chatiste e kam fjalen) Ciao edhe mos u merzit se shaka bera.
Kush ka takuar tjeter nga interneti???
Si vajti kjo pune me theneermo tare germo se mos gjen ndonje te hajrit
Une per vete i kam taku ca po me kane dal te njohur(si shaj dot)ata te tjeret hec me cuname pak llafazana se ne chat :P edhe me te BUKUR se fotot qe dergojne
Mundohu te jesh vetvetja!
Ylli you are the best;)
Goce sdola me gjet burre ne chat une!Po nejse nejse...ti i ngaterron chatistet mes tyre
E kam gjetur me por ec ktu ta them![]()
Krijoni Kontakt