Kujt nuk po i shkon leng nga goja tani?
![]()
Kujt nuk po i shkon leng nga goja tani?
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Apollyon : 04-04-2009 mė 17:23
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Mendoj se deri tani gjella ime e preferuar eshte nje supe qe ka Olive Garden, ZUPPA TOSCANA qe me breadsticks te tyre, it's like heaven. Kisha kaq vite pa shkuar dhe kur kisha nje afer punes, mendoj se e kam porositur ate per lunch cdo dite per nja nje muaj rresht.Nuk besoj se ka ndonje soup ne ndonje restorant tjeter qe kam qene, apo qe kam gatuar vete nga ato dhjetra libra gatimi qe kam, qe te me pelqej me shume se ajo.
Ou? Sulme te dyfishta keshtu?
As hamburgerat si ha pra. Nga inati jot. Malcore? Elborate please.![]()
Lakra hyn tek gjellet mishin e bardhe se fus ne goje. Kishe gje tjeter?
S'eshte e vertete qe s'me pelqene gje. Pse me bini ne qafe kot? Po normale njerezit qe jane nazelinj dine te hane tamam. Prandaj quhet "shije" se je perzgjedhes. E perkedhelur kam qene po nuk ankohem. Quhet varja e turinjve?![]()
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Ashtu mendova dhe une po me beri te dyshoje ajo yndyra siper. Gjysma e poshtme e asaj pjates eshte me verte interesante. Sa per qepe domate e karrota, s'di c'te them. Duhen patjeter?![]()
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Ti je tipi i femres ndaj te ciles autonomia e durimit tim mund te arrij maksimumi deri gjysem ore.Ve bast se me shku me ty ne lokal i hedh 20 min sy menuse dhe e le kamarierin te presi aty se thua:"Te mar kte...apo te mar kte...apo kte?".Ti je nga ato qe po te shkosh ne supermarket te sorollasin 4 ore per te blere 1 pako makarona...dhe pasi ke dale,te ankohen dhe 4 ore te tjera se ato makaronat s'ishin si ato qe i doje ti.Ti je nga ato qe ste pelqen nje bluze e kuqe sepse eshte shume e kuqe,nje roze sepse s'eshte dhe aq e kuqe dhe nje kur i tregon nje vishnje thote: po pse e kuqe eshte kjo?!"
E di cfare do i beja une atyre si ti: Do i merja ne makine,do i braktisja ne ndonje autogril ne mes te autostrades,pa celular dhe pa leke,dhe do i lija aty nja 6 ore deri sa te benin nje ekzaminim te koshiences.Dhe mos te duket dicka e tmerrshme,...eshte thjesht teknike zbutese![]()
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt