Vetmia nuk eshte e keqe po dite ta trajtosh eshte e nevojshme shume per te vene mendimet ne radhen e duhur......
Vetmia nuk eshte e keqe po dite ta trajtosh eshte e nevojshme shume per te vene mendimet ne radhen e duhur......
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
vetun dhe i vetmuar jan gjera te ndryshme
Ka raste qe jeta vete te detyron te rrish vetem , te behesh shok i ngushte me vetmine .Psh nje semundje, nje aksident dhe kupton se sa te " mire dhe te dashur " kane qene te gjithe ata qe ti i mendoje miq .Atehere cduhet te besh , te vrasesh veten?JO
mesohesh vetem dhe pastaj te pelqen.
e ke pyetur ndonjehere veten (nese kjo egziston), nese mendimet qe te vijne ty e asaj gjate bisedave jane vetem te tuat? apo mbase te perceptuara diku jashte e te pershtatura gjendjes tende shpirtore te castit? nese nuk je e sigurt qe gjithcka bisedon me veten jane vetem mendimet e tua, nuk je vetem. te shoqerojne te tjeret, por tani ne mendime.
per mua eshte e pamundur te jesh vetem. edhe ne barkun e nenes eshte te pakten nje njeri qe te fal te pakten ngrohtesi.
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Me ben pershtypje te madhe "simpatia" qe shprehin ketu disa per vetmine .Kujdes!!!Ketu nuk po flasim per "momentet e intimitetit" me vetvehten ku domosdoshmerisht duhet te jete prezent ne jeten e gjithkujt.Dhe kjo per te bere nje vetkontroll,nje zhbirim e nje silogjizem te gjerave qe ndodhin perreth teje.Ky vetrefleksion eshte teper i domosdoshem per te sinkronizuar ekuilibrat shpirterore brenda vehtes si dhe per te marre vendime te rendesishme ne veprimtarine e perditeshme jetesore...
Por une e kam fjalen per VETMINE si fenomen e veti izolimi e vetterheqje "ne guacken tende" si fillikat i mjere ,simbol i pasivitetit e indiferences shqerore,i pandjeshmerise e pa aftesise per tu integruar ne celulat e shoqerise ,per te kontribuar ne perpjekjen e perbashket e per te demonstruar solidaritetitn e forcen e deshires tende si pjestar i pa ndare i kesaj shoqerie e cila ne fund te fundit eshte e vetmja instance qe konfirmon ekzistencen tende si qenie njerzore aktive ...
T e qenurit vetem eshte mohimi i aspirates per vete jeten dhe shpreses per ta bere ate sa me te mire.Vetmia eshte prologu i stresit dhe depresionit pskik qe heret a vone mund te te shtyjne drejt gjendjeve me te trishtueshme e krejtesisht anormale per shendetin shpirteror e psiqik...
robi osht qonie shoqnore. vetmia osht gjo e poshter. mund qe ne te dum momente vetmije per tu relax po robi nuk jeto dot vetem. ma mir te zihet se sa me qen vetem.
mu me cudisin robt e vetmum dhe te terhequn. kalamaja askush sosht perfect. ene ata qi ju i idealizoni kon difekte plot.
no glove no love
Ne fakt eshte e vetmja ajo, qe nuk na tradheton...............por njeriu ka nevoje te tradhetohet pasi nuk rrihet vetem me ate.............vetmine.
Dija eshte injorance e mesuar.....
Te Jesh Vetem Edhe Te Ndihesh E Vetmuar Jane Dy Ndjenja Te Ndryshme. Kam Nevoj Te Jem Ndonjeher Vetem Edhe Te Qetesohem Por Te Jem E Vetmuar Nuk Dua. Sigurisht Ka Pas Momente Kur Jam Ndier E Vetmuar Por Ja Qe Eshte Pjese E Jetes.
I LOVE GOD
j&g
e kerkoj vetmine vetem kur jam e merzitur dhe ne ato momente jo se dua te rri vetem por nuk dua qe me merzitjen time te merzis dhe ata qe me rrethojne...
Krijoni Kontakt