Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 64
    Mendoj se ndonjehere vetmia eshte e nevojshme.Une shpesh kam deshire te jem vetem,me mundeson te mendohem e qete por edhe me inspiron shpesh

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    E urej vetmin,per mua eshte varosje per se gjalli...
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e erla07
    Anëtarësuar
    03-12-2009
    Postime
    752
    Vetmia disa here eshte e nevojshme,sepse te gjithe kemi nevoje per pak vetmi........

por jo te terhequr nga jeta ,ne vetmi, se eshte shkaterrim i vetevetes.....

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Nqs mendon me mire vetem ashtu nuk meson gje, me mire mes njerezve, pa njerez nuk shtyhet kjo jete.

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    Ah!!! Vetmia ta këput atë shpirt...
    Love has no limits

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    15
    VETMIA eshte semundje e kohes, e shoqerise se konsumit qe te izolon duke te kthyer ne nje "robot" te programuar ne menyre perfekte me orare,ditesh,javesh muaj e vitesh rreptesisht te percaktuara...Koha e lire qe ndonse eshte nje "specie e rralle" eshte e destinuar te konsumohet ne "shoping therapy" ose ne tastjerat e P/C te internetit qe me gjithe mundesite e medha komunikuese qe na ofron,ne thelb na rrethon me nje "mantel"vetmie e melankolie.Vetmia eshte armiku me i madh i njeriut dhe i integrimit te tij ne shoqeri.Te ben te heshtur,te pasigurt e aspak te komunikueshem e te shoqerueshem.Eshte pra simptoma e nje "vdekjeje shpirterore" te ngadalte.Jeton diku ne nje qytet te zhurmshem te kompletuar me te gjitha strukturat e standartet per nje jete cilesore e te mbushur plot te mira materiale te cilat mund ti shijosh ne cdo kohe ,e megjithate ndjehesh i vetmuar ,i vetmuar ne zemer te progresit te zhurmshem ,shoqerise konsumatore dhe mrekullise elektronike me te gjitha derivatet e saj...Jetojme pra ne "kullen" e fildishte te nje vetmie "luksoze" ,hermetike te pa shprese qe te con me siguri drejt asgjesimit shpirteror e me vone edhe te atij fizik...
    Kunder kesaj "sidrome" te tmerrshme ,antishoqerore e regresive,duhet luftuar me kembengulje nga te gjithe e me te gjitha mjetet.Ka shume eksperienca te dobishme ne kete drejtim.Akoma edhe interneti mund te behet nje "aleat"i fuqishem kunder VETMISE. Dikush prej nesh ose edhe te gjithe bashke mund te krijojme grupe e shoqata me qellim komunikimin,kontaktet fizike ne vendet ku jetojme.Te organizojme forume ku mund te leme takime ne natyre ose ne pika histirike te qytetit ku banojme .Te njhemi me kontaktet e bisedat me njeri-tjetrin.Eshte ky nje fillim qe dote vazhdoje me veprimtari te tjera qe dote na njohin e lidhin me njeri-tjetrin me miqesira e ndjenja solidariteti,dashurie e fisnikerie per ti dhene jetes sone nje ngjyrim me optimist e me te gezueshem pertej "mureve"te zymta te vetmise vrasetare......
    Mendoni edhe ju per per idete qe une i solla ketu dhe le ti diskutojme ato per te marre pastaj ndonje inisiative konkrete....Pra; C' mendoni ju per te gjitha keto?! UTOPIZEM?! IDEALIZEM?! Apo nje romantizem demode e arkaik i epokes "enderrimtare" qe kaloi per te mos u kthyer me kurre?!

Une personalisht e dashuroj vetmin shume here eshte nje shoqe e mire shpesh e kam te novojshme te jem vetem ..per mua kur dua te jem vetem ska rendesi ne gjendem ne shoqeri te bollshme ose sa njerez kam rreth e rrotull kjo ska te bej hic.. .thjeshte vetmine e shikoj ne nje forme brenda per brenda shpirtit tim..jane ato mendimet bisedimet me veteveten.....
    nje monolog me veteveten te pastron trurin nga kjo jete me kaq shume ankth...
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Për të qëndruar në një shoqëri të sinqertë ashtu si do dëshironim...eh...e vështirë paksa ndaj i bëjmë thirrje vetmisë.Më mirë kështu vetëm se sa me të tjerë që në më të shumtën e herës,të lënë shije jo të mirë.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Me mire vetem, se i keqshoqeruar.

vetmine e urrej...........

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Elita 5
    Nga Albo në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 08-01-2023, 17:47
  2. Kujtimet e zvetnuara
    Nga diamant abrashi në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 16-07-2006, 12:08
  3. S'e Dua Vetmine
    Nga cherry13 në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 29-05-2003, 03:18
  4. Ah!..........Ta dish!.....
    Nga Agim Doçi në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 23-04-2003, 12:40
  5. VETMIA DHE JU QE DEGJONI VETMINE
    Nga eris në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-03-2003, 07:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •