Close
Faqja 12 prej 22 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 211
    SHQIPTAR KRENAR Maska e VAZELOS
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    bELGjIkË
    Postime
    332

Shumaker, 10 milion USD për viktimat e tërmetit

Gjermani kampion edhe në solidaritet. Piloti i Ferrarit në ndihmë të të dëmtuarve nga tragjedia Tsunami

Majkëll Shumaker ka dhuruar 10 milionë dollarë për të gjithë njerëzit fatkeq të dëmtuar nga tërmeti i 26 dhjetorit të shkuar. Kjo ndihmë është bërë publike nga Vili Veber, manaxheri i pilotit gjerman të Ferrarit gjatë një emisioni televiziv në kalalin "ZDF", i organizuar për të mbledhur fonde për fatkeqësinë e ndodhur vitin e shkuar. Por dhurata e Shumit është rekordi i të gjitha ofertave të dhëna nga një individ i vetëm. Mbi faktin që Shumakeri ka një zemër të madhe asnjë nuk dyshonte, por oferta e fundit i ka lënë të gjithë me gojë hapur, madje duke prekur të gjithë gjermanët, të cilët janë populli që ka mbledhur më shumë fonde për tërmetin aziatik të quajtur Tsunami. Kampioni i Ferrarit si gjithmonë në kësilloj rastesh ka qëndruar larg telekamerave, duke u strehuar në vilën e tij norvegjeze, ku po kalon pushimet e fundvitit së bashku me gruan Korina dhe fëmijët Xhina Maria dhe Mik. Pikërisht fëmijët janë dashuria e madhe e gjermanit që prej 2002?shit, prandaj është edhe ambasador i "Unesko"?s për edukimin sportiv të fëmijëve në nevojë. Edhe në nëntorin e shkuar Shumi kishte dhuruar 1 milion e 150 mijë dollarë për "Uneskon" në një "Grand Gala" të zhvilluar në Dysedorf. Me inisiativat e tij Shumi në 2004?n ka sponsorizuar më shumë se 200 projekte në favor të fëmijëve në nevojë. Falë gjermanit është bërë e mundur që të ndërtohen klinika dhe qendra shëndetësore në të gjithë botën. Pa harruar edhe ndeshjet e bamirësisë që gjermani merr pjesë prej kohësh.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Hallall!
    Kjo që rrallë shifet,shpresoj që asat tjerë të sportit do ndjekin këtë shembull.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

SHQIPTAR KRENAR Maska e VAZELOS
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    bELGjIkË
    Postime
    332

Raikonen, arrogant në një klub striptize

Piloti finlandez i McLaren-it është bërë edhe një herë personazh jo i mirë i klubeve të natës

Piloti i garave të Formulës 1, Kimi Raikonen, pas një mungese të gjatë është parë në një striptizë, ku ka befasuar të pranishmit dhe drejtuesit e lokalit me praninë dhe gjestet që ka bërë. Finlandezi është i martuar, megjithatë ky fakt nuk e ka penguar që të shpenzojë 5000 stërlina për një natë, në një klub striptize. Menaxheri i klubit, London Mejfer, e ka bërë të ditur këtë lajm. "Mund të them se kam parë gjëra nga më të ndryshme në një striptizë, por kur kam parë një nga pilotët më të njohur me rrobat pothuajse të hequra plotësisht, nuk u besoja syve." Bëhet fjalë për finlandezin 25-vjeçar Kimi Raikonen, i cili garon për skuderinë McLaren-Mercedes. Ai cilësohet dhe një nga rivalët kryesorë të Majkëll Shumakerit. Ai është parë ditën e mërkurë në një striptizë me 2 shokë. Filluan të pinin me shishe shampanjë "Cristal", e cila kushtonte 600 stërlina njëra. Të 3 i shihje shpeshherë që kërcenin me vajza, që vetëm një kërcim kushton 20 stërlina. Ajo natë u kthye në një "party" VIP-ash. Shumë vajza bjonde dhe brune i shihje në tavolinën e tyre, tek kërcenin dhe mundoheshin të joshnin djemtë. Finlandezi i dehur filloi të zbërthente xhinset e tij dhe mundohej të tregonte se sa burrë ishte, duke hequr rrobat me ngadalë. Në ato momente është lajmëruar dhe menaxheri UJ, i cili tha: "Isha duke punuar në zyrën time poshtë dhe më morën në telefon, ku më njoftuan për një problem. U ngjita menjëherë, por në pamje të parë nuk m'u duk asgjë jashtë normales. Por kur pashë më mirë, vura re Raikonenin, i cili ishte gjysmë i zhveshur dhe po ekspozonte trupin. Iu afrova dhe i thashë: "Çfarë dreqin jeni duke bërë, dil përjashta", por ai më shtyu. Për fatin e mirë ishte duke u gdhirë dhe dritat e klubit u ndezën. Largova menjëherë 2 vajzat që po kërcenin me të, Kimberlin dhe Brodin, dhe u mundova t'i çoja poshtë. Kishin pirë shumë dhe as që e kuptonin se ku po shkonin." Një dëshmitar aty pranë tha: "Raikoneni ishte një njeri shumë arrogant dhe vetëm bërtiste me zë të lartë, sapo u fut në klub. U tregonte të gjithëve kartën e tij të kreditit, megjithëse nuk e përdori asnjëherë. Vajzat i kërcenin shumë pranë dhe filluan të hiqnin mbathjet, kur e panë atë të hiqte rrobat." Më pas menaxheri i lokalit vazhdoi: "Janë të shumtë ata që vijnë në striptizë, por askush nuk e ekspozon veten e tij, pra një gjë e tillë nuk pritet aq më shumë nga një miliarder apo pilot i famshëm." Një tjetër pjesëtar i stafit drejtues të lokalit tha: "Vajzat do të shkonin me ta, por Raikoneni e kishte tejkaluar me alkoolin. Në të vërtetë, vajzat ishin habitur me atë që kishte ndodhur. Më vjen shumë keq për bashkëshorten e tij, sepse gjëra të tilla e bëjnë të ndihet shumë keq." Raikoneni, i cili ka pseudonimin "Njeriu i akullt", për qëndrimin gjatë garave, nuk përmendet për herë të parë për gjëra të tilla. Vitin e shkuar, në një lokal në ishujt Kanaria, kishte bërë fjalë me bashkëshorten e tij, Xhenin, 25-vjeçare, e cila ka qenë Miss Skandinavia. Pas kësaj zënke, ai kishte filluar të pinte dhe u tregonte të pranishmëve se kishte një kontratë prej 80 milionë stërlinash me McLaren-in. "Të kesh kaq shumë para, nuk mund të qëndrosh në shtëpi gjatë gjithë kohës. Një jetë kemi për të jetuar." Nga ana tjetër, menaxheri i lokalit, UJ, ka thënë: "Nuk dua ta di se sa i famshëm është, duhet të paguajë për këtë gjë që bëri." Pas kësaj deklarate, menaxheri i pilotit, Stiv Robertson, i ka përgënjeshtruar këto deklarata, megjithëse ka pranuar se nuk ka kontaktuar me klientin e tij. Sa i kushtoi Raikonenit mbrëmja Ai pagoi një faturë prej 5000 stërlinash për pijet dhe për kërcimet e vajzave. Kamerieri ka deklaruar se Raikoneni kishte marrë 4 shishe shampanjë "Kristal", që kushtonte 600 stërlina secila, 6 shishe verë të kuqe që kushtonte 270 stërlina secila dhe 1000 stërlina i kushtoi tavolina me kërcimin e vajzave.

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918

Thumbs up McLaren 2005 (Mp4-20)

Makina e re e sezonit 2005 qe u prezantua dje!

Shpresojme qe te ece ashtu sic duhet.. Montoya apo Raikkonen, nuk ka shume rendesi. Rendesi ka qe njeri nga te dy, te dale i pari

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Gara e pare ne australi. Ky eshte cirkuiti.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Schumacheri para per Tsunamin,e Kimi i Filandes per Marjeten e striptizheve te nates.

Schumi eshte jo vetem nje sportistet me te medhenj te koherave ne te gjitha llojet e sportit por edhe njeri me zemer te madhe.
    Sa te jete ne piste,do jete Cezar dhe Bonapart.
    Ajsberget e Filandes (Kimi),apo trafikanti e Bogotas (Montoya) le te derdhin ndonje shshe shampanje nga shkallet e dyta a te treta te podiumeve,edhe te kendojne edhe nje kenge po deshen ison e mbajne trimat dhe fansat e tyre te pakt lol(si miku im Darwin)
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918

Wink

bobo, si kercen menjehere perpjete.. mmmm

Kapedan, une vetem nje foto te McLaren vura edhe nje urim te thjeshte..
    Ti direkt duke na folur per "Enverin" dhe miresine e tij (lol, se me tere mend qe eshte bere i padurueshem)

Tani, mqs i keni shume qejf keto cmimet inkurajuese ne aspektet e moralit kur ja jepni "Te pamposhturve" cfare duhet te mendoj une kur Schummy-t te shtunen e ema i ndahet nga jeta dhe te nesermen ai paraqitet per ne gare..

Normale eshte kjo?!

keshtu qe here tjeter, duajeni ne menyre te pakufishme "shokun Enver", por mos na e beni dhe si kulmin e moralit njerezor se na perzjeni dhe darken pastaj .. Edhe kjo sepse "akullnaja" e gjore, parate e fituara ne menyre te ndershme, i shpenzoi ashtu si i erdhen deshirat e momentit.. Edhe shume mire qe i gelltiti disa gota, se 8 muaj stervitje, prova e gara e presin..

forca McLaren-Mercedes (kane nje pjese gjermane, apo jo?)

(edhe mos harro qe "baronet e droges" ja kane thyer turinjte disa here "shokut Shpati")
    Ndryshuar për herë të fundit nga darwin : 26-01-2005 më 01:01
    Prektora

Fshatar i varfer Maska e Chingy
    Anëtarësuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    363
    Sikur i ka ik icik interesi i formula 1 tani.Ska mo duele si me perpara.
    Ka vetem monopol Shumaker-Ferrari.
    Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    E si kuptohen keta miqte e mi te OPOZITES.lol
    Ore trim,po mire na u lodhka Kimi me 8 muaj gara dhe kujtoi vargjet e Omerit te shkrete

"Cohu sa rron
    Hidh kupa e puth cupa"

Po sikur e priste tjetra ne shtepi,apo shikojme vetem bemat e Tarasit kur nga vaji shkon ne pune,dhe ku i ftohuri Kim me surrat si ata marinsat Rus te bazes se Vlores,la gruan ne shtepi dhe gjezdiset me ato te zbulumet
    Ska faj,nordik hesapi veshtire se ngrohet vec nga nje ane.

Sa per trafikantin,aha me shembellen me shoferet e rruges Kakavije-Tirane,ku gjysmat e rasteve bihe ne gropa dhe kanale.
    Dikur nje komentator kolumbian kur jetoja andej nga fshati i tij,thoshte per Huan Pablo Ded Gjon Luli

"Huani kujton se pista e formula 1 eshte piste bananesh"
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Forca Williams BMW... Hec aty
    Edhe forca Toyota me Ralphin ne krye, Michael po behet antipatik vetem se fiton. E urrej McLaren prej kohes se Mikka Hakkinen i urryeri. Me ka pas pelqyer historikisht Williams qe kur kishte Damon Hill edhe me pas Jacque Vilnev... Schummy vetem se eshte Gjerman ama me pelqen me shume i vllai..
    Williams do kete pilote Mark Webber edhe mendohet Nick Heidfeldt..gjermani tjeter.. Nje arsye me shume per te dasht Williams
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Faqja 12 prej 22 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si mendoni; lajmet perdorin prapaganda apo jo?
    Nga s0ni në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 26-11-2011, 15:45
  2. Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 26-04-2009, 12:49
  3. Per te apasionuarit e Formula 1
    Nga Bledari në forumin Lojra në kompjuter
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 10-12-2008, 15:48
  4. Një pilot shqiptar në Formula 1
    Nga Hyllien në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 21-03-2006, 21:22
  5. Bie perdja në Formula 1 - (2005)
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 15-11-2005, 13:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •