Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 71
    Dora Vjeter Maska e Ngadhnjyesi
    Anėtarėsuar
    06-04-2004
    Vendndodhja
    Jashtetit
    Postime
    48
    Citim Postuar mė parė nga Sinister
    Pastaj sa per Shkodren...kush i thot shkodranit malok me mir te hedhi ne gjygj msusin e gjeografise per neglizhence. Ai qe ka hap temen ka pas komplekse inferioriteti ne vetvete nga mungesa e njohurise ose prejardhja e dyshimte personale se un s'njoh nej shkodran qe te ankohet per diskriminim!
    I ke rene pikes. Ndoshta hapesi i temes duhet te hedhe pak drite mbi origjinen e tij qe mund te shpjegoje disi arsyet se perse ndihet ne ate fare menyre (nuk dua kurrsesi te fyej dike). Une sic e thashe jam dhender ne Shkoder dhe hera e pare qe e degjoj te ngrihet ky problem megjithese familja e nuses eshte shperngulur ne Tirane para shume vitesh.
    Ketu s'do t'jem, do jem larguar
    Nga kafeneja e preferuar.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga ErionB
    Sa per kuriozitet, Tropojanet shkojne ne universitet aq sa shkon edhe c'do krahine tjeter Shqiptare duke futur edhe Tiranen.
    Thua valle? Bravo u qofte. Mgjte jam vertet kurioze te di nese ka statistika per cdo qytet te Shqiperise.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Citim Postuar mė parė nga ErionB
    Ca teme fantastike. E permbledh kompleksin e inferioritetit si te ashtuquajturit "qytetar" sikurse edhe te fshatarit.
    Gjithashtu, tregojme edhe sa shume e kemi pervetesuar lojen "jo une jam me i mire, jo babim im e rref tatin."

Ne rradhe te pare me vjen turp, dhe keq qe nje shkodran te ndihet inferior ndaj dikujt qe e quan "malok." E ca me bere se me the malok?.........
    Bashkohem komplet me ato qe keni shkruar!

Me respekt.

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    per kuriozitet nese ndonjeri ka ndonje statistike, sa % e tropojaneve qe mbarojne gjimnazin shkojne ne shkolle te larte?(kuqalashja).

Kjo eshte pyetja me idiote qe mund te beje nje "qytetare" si puna e kuqalashes. Dhe eshte mjaft per te justifikuar "Univeristetin e kuqkes" ose diplomen e saj. Tropojanet jane te idhte ashtu sic jane nder me te bukurit e nder me temencurit qe rralle i ka qelluar kuqkes ti njohe , sepse ta mbushesh "miqesine" me qytetare te "shkolluar" qe kane lindur prej tre brezash ne tirane , dhe kur dikush i pyet -nga je"- Pergjigjet,- une kam lindur ne tirane , me duket se edhe babi im ne tirane ka lindur , por ne fakt jam grek me origjine.-
    E para , Tropojanet shkojne ne universitet po kaq sa shkojne edhe tiransa, madje jane sudente disa here me te mire se Tiransit qe e kane shpine ne b y th e te universitetit.
    E dyta. Asnje tropojane nuk e ka kompleks te thote se eshte nga Tropoja , pavarsisht se nga cfare kompleksesh e paragjykimesh vuan ai qe e pyet.
    Ne fakt kur zene ndonje bibe si puna e kesaj Kuqkes , ia kendojne rendshem kulifruthin, kesaj te fundit i mbetet te pyes per diplomen . Pa e ditur se diploma nuk te jep asgje me shume se sa nje zanat. Ka plot prostituta me diploma ashtu sic ka plot (nga secila treve) qe edhe pse me diplome kane mbetur gomer e te trashe.
    Te jesh idiot dhe krenar se ke lindur ta zeme "ne tirane" apo ne greqi... eshte megjithemend per te ardhur keq. Gjithashtu edhe te ndihesh "inferior" se nuk je nga i njejti qyetet (nese eshte qytet vendi ku ka lindur kuqka),ku ka lindur kuqka eshte keq, por gjithnje me pak keq se te ndihesh krenar se ke lindur komshi me kuqken , sepse vetem keshtu je "qytetare", dhe mund te thuash se ke universitet edhe pa hyre kurre ne dyert e tij.

Kjo teme u ka dhene shansin "qytetareve" te tregojne qytetarine e tyre, nepermjet vendlidjes qe nuk eshte merite e zgjedhjes se tyre, dhe askush nuk e nderron , mohon , apo e mban si flamur "superioriteti", pervec disa kingave ketu.
    Gjeja me e bukur ne shqiperi eshte se shqiptare jane te gjithe po jane kaq ndryshe prej njeri tjetrit. Dhe ku ndryshojne kryesisht? Mbesat dhe niperit e Komunitetit komunist mburren me "qytetarine" dhe diplomat (e prinderve)qe ju dha xhaxhi Enver.
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    Te marresh te gjitha "kokat" e jugut me gjithe ate te Enverit, bejne nje gjysem "maloku" me koke te cfardoshme. Dhe kjo eshte arsyea kryesore pse verioret quhen maloke, meqe nuk i quajne dot "kelysh kurvash" "pederaste", "matrapaze" etj etj.
    Ndersa une nga te gjitha kokat e jugut vetem Sami Frasherin njoh, i cili me shume ka punuar e luftuar per turqine se per shqiperine. Dhe keshtu qe edhe krenaria qe me jep kjo Koke , me behet e dyshimte.
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641

re

Citim Postuar mė parė nga macia_blu
    per kuriozitet nese ndonjeri ka ndonje statistike, sa % e tropojaneve qe mbarojne gjimnazin shkojne ne shkolle te larte?(kuqalashja).

Kjo eshte pyetja me idiote qe mund te beje nje "qytetare" si puna e kuqalashes. Dhe eshte mjaft per te justifikuar "Univeristetin e kuqkes" ose diplomen e saj. Tropojanet jane te idhte ashtu sic jane nder me te bukurit e nder me temencurit qe rralle i ka qelluar kuqkes ti njohe , sepse ta mbushesh "miqesine" me qytetare te "shkolluar" qe kane lindur prej tre brezash ne tirane , dhe kur dikush i pyet -nga je"- Pergjigjet,- une kam lindur ne tirane , me duket se edhe babi im ne tirane ka lindur , por ne fakt jam grek me origjine.-
    E para , Tropojanet shkojne ne universitet po kaq sa shkojne edhe tiransa, madje jane sudente disa here me te mire se Tiransit qe e kane shpine ne b y th e te universitetit.
    E dyta. Asnje tropojane nuk e ka kompleks te thote se eshte nga Tropoja , pavarsisht se nga cfare kompleksesh e paragjykimesh vuan ai qe e pyet.
    Ne fakt kur zene ndonje bibe si puna e kesaj Kuqkes , ia kendojne rendshem kulifruthin, kesaj te fundit i mbetet te pyes per diplomen . Pa e ditur se diploma nuk te jep asgje me shume se sa nje zanat. Ka plot prostituta me diploma ashtu sic ka plot (nga secila treve) qe edhe pse me diplome kane mbetur gomer e te trashe.
    Te jesh idiot dhe krenar se ke lindur ta zeme "ne tirane" apo ne greqi... eshte megjithemend per te ardhur keq. Gjithashtu edhe te ndihesh "inferior" se nuk je nga i njejti qyetet (nese eshte qytet vendi ku ka lindur kuqka),ku ka lindur kuqka eshte keq, por gjithnje me pak keq se te ndihesh krenar se ke lindur komshi me kuqken , sepse vetem keshtu je "qytetare", dhe mund te thuash se ke universitet edhe pa hyre kurre ne dyert e tij.

Kjo teme u ka dhene shansin "qytetareve" te tregojne qytetarine e tyre, nepermjet vendlidjes qe nuk eshte merite e zgjedhjes se tyre, dhe askush nuk e nderron , mohon , apo e mban si flamur "superioriteti", pervec disa kingave ketu.
    Gjeja me e bukur ne shqiperi eshte se shqiptare jane te gjithe po jane kaq ndryshe prej njeri tjetrit. Dhe ku ndryshojne kryesisht? Mbesat dhe niperit e Komunitetit komunist mburren me "qytetarine" dhe diplomat (e prinderve)qe ju dha xhaxhi Enver.

C`ke qe nxehesh ?
    Cfare te keqe tha Kuqja , dihet se zona veriore eshte me e prapambetur dhe e paarsimuar.
    Sa per ate qe mesojne ke te drejte , "maloket" mesojne shume dhe me inat, e kane koken e forte, tip Sali Berisha .

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Citim Postuar mė parė nga macia_blu
    Te marresh te gjitha "kokat" e jugut me gjithe ate te Enverit, bejne nje gjysem "maloku" me koke te cfardoshme. Dhe kjo eshte arsyea kryesore pse verioret quhen maloke, meqe nuk i quajne dot "kelysh kurvash" "pederaste", "matrapaze" etj etj.
    Ndersa une nga te gjitha kokat e jugut vetem Sami Frasherin njoh, i cili me shume ka punuar e luftuar per turqine se per shqiperine. Dhe keshtu qe edhe krenaria qe me jep kjo Koke , me behet e dyshimte.

Macja blu, mė duket se tani keni rėnė pre e urrejtjes dhe e tėrbimit. Fjalori juaj lė shumė pėr tė dėshiruar edhe kur dėshira juaj pėr tė korigjuar diēka tė padrejtė ėshtė legjitime. Nejse, do tė mundohem t'i them dy fjalė si "maloku" zyrtar i kėtij forumi meqė unė njihem kėtu me emrin "Highlander" ose "malok" pėr disa dhe "malėsor" pėr tė tjerė. Nė fakt qė tė dyja mė shkojnė shumė mirė. Fjala "malok" nė vete nuk ka asgjė tė keqe, sepse rrėnja e fjalės ėshtė e njėjta me atė tė fjalės "malėsor". Aty ku qėndron problemi, ėshtė qė nė fjalėn "malok" futet "dashakeqėsia" apo "ligėsia" e personit qė e shqipton atė. Por a mė prek, a mė arrin kjo "dashakeqėsi" mua si malok ? Nuk besoj. E gjithė bota e ka tė kotė tė mė bėjė tė ndjehem i fyer nga kjo fjalė, sepse dinjiteti im nuk qėndron tek fjalėt e personit pėrballė, por nė vetė personalitetin tim, nė karakterin tim, dhe nė qėndrimin tim ndaj botės.
    Njė gjė mė bėn pėrshtypje sepse tė paktėn nė Europėn e qytetėruar, koncepti i vendbanimit ka humbur shumė nga rėndėsia e tij e mėparshme, dhe nė Shqipėri qė ėshtė njė pėllėmbė vend, gjejmė aq e aq emra pėr tė thėnė ky kėshtu e ky ashtu... pffffffffffffff... punė keni gjetur edhe ju...

Nejse, kush tė dėshirojė pėr t'u shfryrė mbi ndonjė "malok", le t'ia kėrcasė si tė dojė, se unė nuk do bėj gjė tjetėr pėrveēse tė lutem pėr tė..
    .

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Citim Postuar mė parė nga Qerim
    C`ke qe nxehesh ?
    Cfare te keqe tha Kuqja , dihet se zona veriore eshte me e prapambetur dhe e paarsimuar.
    Sa per ate qe mesojne ke te drejte , "maloket" mesojne shume dhe me inat, e kane koken e forte, tip Sali Berisha .
    Qerim:

Pse Labet e Jugut (jam vete nga jugu) pak kokefort jane?!

Mos ja fusni kot tani sepse varet te njeriu dhe jo se nga cila krahine eshte.

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar mė parė nga 1vjecari
    vetem maloket merren me kto gjera. me vjen keq tju them ore malok por. ju gjthmone maloke do thriseni gjer sa te lvizni ne tiran

ncncncncnncnnccnnc.........

Rritu ti se qeke akoma 1 vjec , s'ke mesu akoma me ec e jo me ofendu . Mshoi venit aty ku je e mos bej derr derr kur te tjeret flasin se nuk e paske mush moshen.

Kot per info , TY nga te kemi qe qenke kaq rracist ndaj "malokeve" , apo ke ra nga qelli zotria juj?

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Macja Blu

Kur flet per ate gjysmen e malokut me koke te zakonshme mos e ke fjalen per ata qe e mbushen Tiranen me morra sa kishe frike te hipje ne autobuz????

Na dilka ktu qe njerezit me inteligjent jetokan ne mal. Une e kuptoj qe ty te vjen keq se je vete nga veriu, por edhe pse je nga forumistet me te vjetra dhe nga me cilsoret kjo nuk te jep te drejten qe te na ngresh altarin e supremacise veriore ketu ne forum.

Per Tiranen dhe qytetaret e saj te cilet kan banu ne shpia te ndertume me qelpic, kan pas pusin ne oborr edhe ndonje carac apo man, jo per ardharaket qe vershuan nga ishin e nga s'ishin dhe menjehere filluan te bejne si zot te vendit duhet te mateni disa here ju te gjithe para se te flisni. Beni zhurme lart e poshte edhe prap se prap vini edhe rraseni ne Tirane. Mos keni degju ju rastesisht qe ndonje Tironc (se nuk them dot tiranas) te jete shperngul nga qefi ne Tropoje, Shkoder, Permet, Fier, Vlore apo kudo tjeter brenda Shqiprise ?????? Sa persona prej vendeve te lartpermendura jane zhvendosur ne Tirane????

SA PREJ TYRE ENDERROJNE TE ZHVENDOSEN NE TIRANE???????????????

Nje pytje kisha: Po mbiemri MALOKU nga vjen????
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Acid_Burn : 04-03-2005 mė 00:21

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shprehje dhe idioma nga gjuha e bukur shqipe!
    Nga MtrX nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 23-01-2022, 16:21
  2. Tironsit qė skalitėn shprehje nė gjuhėn e sotme shqipe
    Nga drini_nė_TR nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 22-12-2015, 04:01
  3. Gishti drejtohet ne vend te gabuar!
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-03-2009, 06:32
  4. Cila shprehje ėshtė e saktė?
    Nga DEN_Bossi nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 14-11-2006, 09:58
  5. Si e kuptoni kėtė shprehje?
    Nga Astriti nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 20-12-2003, 13:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •