Close
Faqja 27 prej 41 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 401
    "..Nothing Else.." Maska e Helena78
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Pertej Hijes...
    Postime
    289
    Ajo te pa.... edhe ti e pe edhe pse veshe lekuren me gjemba te indiferences tende....e ndjeu cdo gjemb te te shponte trupin...... pertej veshtrimit te saj te gjakosur
    I lotuan syte e kraharorit tek percillte largimin tend skajshmerisht te kundert ....i humbi ndjenjat e njohjes se dites dhe mbertheu neper gishta te pakten fryme te mbetur ne mushkrite e kujtimeve ....T
    Ti fali te gjitha psheretimat e kohes se ikur dhe grisi nen verbimin e diellit mallkimet e castit....TE PAFAT.
    NUk te ndjeu me ....u grimcuan pasqyrat e heshtjes neper thonjte e mendimeve......
    Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Disi e pergjumur pas nje gjysem nate te kaluar me telefon ne dore..Qesh me veten e mendoj sa `te ngjashem`jane njerzit..Dje pas shume kohesh kam shijuar lotet me te kripur dhe me te embel.Kam qeshur sa nuk i kam ndjere me muskujt e barkut e kam qare aq sa nuk e njoha veten me syte e nxire nga rimeli i rrjedhur,buzet e enjtura e floket e shpupurisur kur dola para pasqyres..
    Tani qe me kane mbetur pak dite ketu spo bej gje tjeter vecse numeroj.Mbreme prita shume po hmm... kjo mosha..`Ndoshta nje dite do trokasesh ne porten time`
    Akoma e turbulluar zvarritem ne diten e re.
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    Ja edhe alarmi ra, me zgjoi, ndihesha e lodhur e humbur nga mendimet qe filluan sapo hapa syte. Sme behesh te ngrihesha, mbylla syte edhe enderrova, kerkova te krijoja nje enderr te bukur te bente pjese ne jeten reale. papritamas drita e diellit depertoi ne dhome, ishte koha te cohesha, ska me enderra me sy hapur. Se di ndihem vetem, e urrej te fundjaven sepse jane ditet qe me sjellin ne mendime edhe kujtime dhe realizoj se ndihem keq. si zakonisht nje molle jeshile ne mengjes, me ndihmon te zgjohem, me zgjon kercitja e molles nga kafshimi i saj, tingellon fort dhe te ben te harrosh mendimet e te vazhdosh me tej. Me dhembin syte, shikoj rrotull ne kete dhome te vogel, edhe libra te vendosur ne rafte gjithandej, fleta, zhgarravina, binders, formula, fotogragi me fytyra te qeshura,fytyra qe duken kaq larg ketij realiteti... Dylbi (e di qesharake), nje llambadar tashme i perkulur i shkreti mbeti gjithe kohes ndezur ska pushim per te. Se di corientohesh per nje moment edhe do te largohesh larg shume larg, ne nje vend ku te jem vetem une, deti dhe qielli....te eci buze detit, te degjoj perplasjen e ujit pas shkembinjve...dhe te humbasesh ne gurgullimen e tyre....kaltersi....

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Citim Postuar mė parė nga Humdinger
    Hey !!
    E ke akoma atė pendėn ti ??
    Sa vjet tu bėnė me atė pendė ėngjėlli ??
    ...mos kishe diēka pėr tė mė thėnė??
    Sa vite kam me penden? Po aq vite sa kam me shegen (lol). Nderkohe qe nusja martoheshe nen dritaren tone, ti skalisje papushim shegen me mollezat e gishtave te tu te njollosura si cehrja e nuses. Hu...nger, qe s'njeh sezone! sa vite te kam njohur, vec nje shege te kerkova e s'ma dhe. Por per nje shkundje te qerpikeve te tu qe vesojne pluhur mimozash, edhe sezonet te hapin rruge; nje shege ta ruajne c'do dite, gjithnje te porsa-hapur dhe te njomur midis kaliksit push-kaf dhe kerthizes se frutit, gati per shqyerjen shperfytyruese. Muzika e dasmes gremiste zhurmen e krisjes se sheges, e me nje nuske ne gji krimbi i mendafshit nanuriste kengen anonime te saj. Pou eisai?

P.S.: Po, kam dicka per te thene: I love you. Dhe mendoj se ne krahasim me engjellin tim qerpik arte, humanizmi eshte satanik. Perdorim i padrejte i fjales "satanik." Me sakte, them se ti e ben njerezillekun (& idealizmin bashke) patetik. Fige, fige!!
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287
    Ndjehem shume i vetmuar dhe skajshmerisht i shliruar nga shqetesimet qe sjell rutina ne pune. Ketu ne majmalin ku bashkohen ne nje pike tre kufinj administrativ qe ndajne tokat shqiptare, ka nje jave qe po meditoj. Pushim i kendshem ky mes luleve te bjeshkes plot arome, larg pluhurit, larg stresit dhe lart dashurickave!
    Uh c'knaqesi!
    Deri te Molla e Kuqe!

"..Nothing Else.." Maska e Helena78
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Pertej Hijes...
    Postime
    289
    Ke mbetur peng ne "Veta-t" e tua qe cutiderisht vetem fytyren tende nuk kane.
    Me tremb (pa)Vetesia jote e shperfytyruar dhe shumetrajtshmeria ime....ne Ty.
    E di cfare...????
    Meso te luash Puzzle me Vetveten...ndoshta njihesh....ndoshta....
    Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    ndihem e vetmuar...por e qete!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Undefined : 30-08-2005 mė 16:04

nyctophylia

Njė dhimbje e vogėl –
    ________________… Ēalon pėrrreth mendimeve tė mia,
    _____Njė prej atyre monotoneve dhimbje,
    __________... Rrėshqasin, vetvetijshėm,
    _______________Prej "orės" nevrike tė absencės tėnde.

Tani, ti, ndoshta,
    _____... Shtrihesh pėrbrenda njė tė ēmendure puthjeje;
    _____... Une - varr tė shpupuriturit flokėt e mi,
    __________Mbi telat e mjegullt tė tymit tė cigares.

Besomė ...,
    _____Edhe vetmia ka bukurinė saj!

... Pėrbrenda njė note melankolie,
    _____Apo mbyllur midis ekstazės sė ...,
    __________Deri diku, tė konsumuarit trupit tėnd;
    _____... Ndoshta,... vėrtet ndjehem xheloz,
    __________Se ..., sesi ..., nuk munda.

Dhe ..., i pamundur dėshiroj tė mbetet,
    ______Rrikthimi i goditjeve tė gishtave tė tu tė njomė,
    __________Mbi te lodhurėn muskulaturė tė zemres sime;
    _____Apo ... tė "pafajshmet" belbėzimet e tua,
    __________Se ..., se ... pėrsėri,
    _______________... Gabuam!

... Ngadalė, shkujdesshėm gris,
    _____Njė e nga njė, gėrmat unike tė emrit tėnd,
    __________Teksa ... ti, porsi njė e habitur kalaman,
    _______________Mė gjuan me tė inatosurat vėshtrimet e tua,
    ____________________Prej reflektimit tend ne pasqyren e flakur mbi murr!!!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DeLiRiUm TrEmEnS : 30-08-2005 mė 21:43

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Nuk di pse kam tre dite qe me del perpara nje vajze e shkurter, ndofta 150 cm ndofta me pak. S'eshte e keqe si paraqitje. He sandallet e ka roze.(Kam filluar te shikoj edhe sandallet tani te femrave...lol). Ne xhuxhumaket qahemi per gjatesi, po ajo kushedi si ndihet ???

Dhe per cudi me dukej e njohur

Sot ne gjume pashe ne enderr dike, qe mendoja se e kisha fshire nga memorja. Sub-koshienca futet edhe ne recycle been...lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhuxhumaku : 31-08-2005 mė 17:44
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    Rruga me coi atje... ku kujtimet shume shpejt u shfaqen si fragmente te nje filmi perballe syve te mi...atje, tek ai park ...por vendi mu duk shume i trishtuar, nuk kishte me gjelberimin dhe bukurine qe une kisha pare me pare...u ndjeva keq! ndersa nga dritarja e makines shikoja tashme filmin me ngjyrat e venitura...dhe nje ndenjesi e papercaktuar...e paditur me preku dhe me zgjoi...me coi ne boten boshe....ku timonin shpejt e ktheva dhe ashtu e perlotur rrugen vazhdova...

Faqja 27 prej 41 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  2. Votėbesohet nė parlament qeveria Berisha
    Nga zeus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32
  3. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •