Close
Faqja 29 prej 41 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 401
    bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Ne mbremje si kjo do doja ti braktisja te gjitha..levizjet,fjalet,mendimet.
    Te lija menjane kujtimet,nostalgjine, ndjenjat..
    Edhe heshtjen nuk e dua me!
    Dua te ndjej thellesisht boshsine..ate qe tinezisht po fiton terren..Nuk kam te drejte te di "lojen" e rradhes?As "genjeshtren" vijuese?
    Kjo mbremje eshte e imja..pse s'me fal pak nga qetsia e saj?..
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Hotel buze Lanes
    Anėtarėsuar
    14-08-2005
    Postime
    35
    Sa me shume me vdes shpresa, cdo dite, aq me shume me del para sysh sa hidhur me ke genjyer dhe si me ke vrare pjese pjese brenda meje, aq me shume me mundon tmerri se mos jam duke ecur ekzaktesisht mbi gjurmet e tua.Jam duke ecur ekzaktesisht ne ate rruge nga ke kaluar ti? Kam nevoje ta di.....
    We loved, sir-Used to meet;
    How sad and bad and mad it was
    but than,-How it was sweet!

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    Citim Postuar mė parė nga *Dea*
    Sa me shume me vdes shpresa, cdo dite, aq me shume me del para sysh sa hidhur me ke genjyer dhe si me ke vrare pjese pjese brenda meje, aq me shume me mundon tmerri se mos jam duke ecur ekzaktesisht mbi gjurmet e tua.Jam duke ecur ekzaktesisht ne ate rruge nga ke kaluar ti? Kam nevoje ta di.....

Jeta ėshtė enigmė , qė duhet vetė ta kuptosh nė ēfarė drejtimi je nisur ...

Jetoje atė lloj jete qė tė duhet ty , mos i kopjo tė tjerėt , mbase mė lehtė do ta kesh . Dikush ėshtė mė i fortė dhe u pėrballon gjėrave mė ndryshe ose ka edhe njerėz si unė , qė thjeshtė zhyten nė mendime tė kota , kurse realitetit s'i japin mė shansėn kurrė . Thjeshtė ka mundur ti zhgėnjejė tejmase kjo .

Megjithatė , nuk e di as unė , mbase do tė tė tregoja tė mos kalosh nėpėr tė njejtat peripeti tė kėsaj jete ....
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

Hotel buze Lanes
    Anėtarėsuar
    14-08-2005
    Postime
    35
    Cdo dite qe kalon, me meson se mund te jetohet edhe pa ty
    I jam lutur kaq shume Zotit qe te me tregonte per te verteten e asaj qe ndodhi mes nesh dhe me duket sikur po ma tregon me raste konkrete, duke me vene mua pikerisht ne pozicionin tend. Kjo dhemb vertet. Valle eshte e vertete?
    Nuk di emrat e personazheve.....
    We loved, sir-Used to meet;
    How sad and bad and mad it was
    but than,-How it was sweet!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-04-2005
    Postime
    48
    Nėn kthetrat e sėmundjes; secila ditė mė e rėndė se tjetra. Nga kjo pikė gjithēka tjetėr e humb vlerėn; kuptoj se tė gjitha ato vuajtje kanė qenė fare tė vogla apo edhe tė pakuptimta krahasuar me kėtė qė vazhdon tė mė ndodhė tash e sa kohė. Nuk di pėrse u kam dhėnė aq shumė rėndėsi gjithė atyre imtėsirave. Mbase ėshtė dashur veē t'i pėrjetoj si kėnaqėsi. Kėnaqėsi qė nuk kthehen mė.

Nė njėrėn prej ditėve jo fort tė largėta, do pėrfundojė edhe kjo. Nė njė mėnyrė a tjetėr...
    ...there's just too much that time cannot erase...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    Uje
    Postime
    41
    Me pelqejne afermimet e mendimeve dhe ndjenjave ne pergjithesi dhe kur jane te sigurta me japin force per te vazhduar ne rrugen e ecur deri tani dhe te pafund.....Por eshte ajo qe vertet deshirohet apo jo????
    Nuk mund te thuhet kurre qe jam ne te njetin vend te spirales pa fund ,kur rrethohemi me njerez te tjere Kurre.......
    Ka dy lloj .............vendesh.......te shikosh nje deja-vu te jetuar nga te tjeret dhe te shikosh nje deja-vu te jetuar nga vetvetja.Ka dy ndryshime te tjera te jetosh nje situate me te njetat objekte si me perpra dhe te jetosh te njejten situate me objekte te tjera dhe kurre NUK ESHTE E NJEJTA GJE ........
    p.s.
    Asgje me shume se nje kuriozitet gjithe ato pyetje asgje me shume .BINDJE....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ang&Dem : 19-09-2005 mė 08:15
    Secili nuk kerkon gje nga njeri tjetri dhe me bindjet e njeri tjetrit nuk kemi mundesi te kerkojme gje!

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287
    Sot isha ne vendin ku miliona shigjeta versulen per ta thyer heshtjen. Vetem dy here i putha buzet per filxhanin e kafese ngjyre roze dhe u renqetha nga kujtimet e trishta qe po mi sillte kafeja e hidhur. Ajo me pa si me habi, dhe me propozoi te dalim nga ai vend ku miliona shigjeta versulen per ta thyer heshtjen...Per ēudi, jashte po binte shi...shi...shi.....
    Deri te Molla e Kuqe!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    si gjithmone vjen nata...dhe ja ku jam perseri une...si gjithmone e humbur ne heshtjen e ekzistences sime....
    Dite e zakonshme si gjithe te tjerat...ndoshta jo! sot nuk i kushtova shume rendesi aparences...ashtu e pergjumur vesha cfare gjeta perpara...nje pale pantallonta te gjera me xhepa, nje pale flip flops dhe nje xhakete sportive si ngjyre ushtarake, qe ndodhej ne nje kuti e lene ashtu si e shkrete qe nga vjeshta e kaluar! thashe me vete duke shfryre "eh..erdhi koha per xhaketa" dhe si perfundim nje kapele per te mbuluar flokun qe nuk ishte tashme as kacurrela as i shtrire (sa mire qe ka kapele)...
    mengjesi sot ishte i ftohte, por me te ftohte e bente...erresira e qiellit.
    ...ashtu e vetmuar nxitoja neper ndertesat e universitetit te mos isha vone per ne klase ndersa mbaja me te dyja duart kafen me french vanilla flavor dhe extra sheqer...era e saj e ngrohte kundermonte...dhe thyente te ftohtin....por jo heshtjen....
    Mesimi filloi dhe mbaroi...Nje merzitje totale...ashtu vetem ndersa shkoja drejt librarise ndjeja hapat e mi nga shapkat qe ishin tashme te mbuluara nga panatallonat qe sot me rrinin me gjere se kurre dhe si per inat nuk kisha vene as rripin lol, dhe kuptova se preknin token duke e pastruar ate...=) dhe ashtu pa dashje shkelja gjethet tashme te verdha te pajete...
    Nje ze me terhoqi vemendjen " hey what's up girly!" "you look cute today!",
    ashtu shume shpejt ngrita koken ta shihja...pasi kapelja me nje strehe te rrumbullakosur dhe perkulur...nuk me lejonte te shihja pervec tokes...
    dhe shume shpejt qesha: "i know, I always do!" :P

......
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Undefined : 20-09-2005 mė 21:04

. Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    Sot dite koti...asgje romantiko/emocionale ose shume domethenese poetike. Boshllek i papare gjithkund...ndoshta keshtu duket pas pushimeve...
    Pse po e shtrydh kot mendjen ne kete vend te ftohte e mosperfilles? Ne jeten tjeter e kam vendosur, do behem barreshe dhe do kullos dele ne maje te malit...te me rijne veshet rehat nga zhurmat artificiale, te kenaqem me ajer te paster dhe te kendoj bejtet qe do me thurri barriu.

si vete ajo kenga...Vinte gusha jote moj....arome portokalli.......eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    When in Doubt, Act Stupid!

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Sot mesova qe nje kusheriri im kishte vdekur gjynah apo nuk ishte i ri i shkreti tek te 30 .. pse mos vdesin vetem njerezit e vjeter perse duhet te vdesin te rinjte

Bless his soul !

Faqja 29 prej 41 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  2. Votėbesohet nė parlament qeveria Berisha
    Nga zeus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32
  3. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •