Close
Faqja 13 prej 41 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 401
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Qetesi absolute ... pak me larg shfaqet nje fytyre e njohur .
    Hera e fundit qe ishim pare ishte tamam nje vit me pare ... dhe ja ku Ai u shfaq prape .

Me i rritur , me i burrerruar ... sic duket Lufta ne Irak e poqi , e beri burre para kohe .
    Te permalluar .. mbas nje viti te tere u takuam ,, folem ... u cmallem !!

Ai do iki prape ...Zoti qofte me te .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    Ja edhe alarmi ra, me zgjoi, ndihesha e lodhur e humbur nga mendimet qe filluan sapo hapa syte. Sme behesh te ngrihesha, mbylla syte edhe enderrova, kerkova te krijoja nje enderr te bukur te bente pjese ne jeten reale. papritamas drita e diellit depertoi ne dhome, ishte koha te cohesha, ska me enderra me sy hapur. Se di ndihem vetem, e urrej te fundjaven sepse jane ditet qe me sjellin ne mendime edhe kujtime dhe realizoj se ndihem keq. si zakonisht nje molle jeshile ne mengjes, me ndihmon te zgjohem, me zgjon kercitja e molles nga kafshimi i saj, tingellon fort dhe te ben te harrosh mendimet e te vazhdosh me tej. me dhembin syte, shikoj rrotull ne kete dhome te vogel, edhe libra te vendosur ne rafte gjithandej, fleta, zhgarravina, binders, formula, fotogragi me fytyra te qeshura, Dylbi (e di qesharake), nje llambadar tashme i perkulur i shkreti mbeti gjithe kohes ndezur ska pushim per te. se di corientohesh per nje moment edhe do te largohesh larg shume larg, ne nje vend ku te jem vetem une, deti dhe qielli....

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    KOT E KE

1.
    Njė mikrob i dyshimit
    Mė hyri nė tru,
    Dhe mendjen ma helmoi
    Sikur mė s’tė du!

2.
    Pėrse kėte e bėn
    O mikrob i shkretė,
    Edhe me ty nė kokė
    Do ta dua pėrjetė!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    tek une qendron mengjesi ora (08 -20 ) diqka me mungon e pa zakont)!nuk do e ve ne bast, jam ne pritje.. po qe se me ndodh diq e "till" mos ma truponi udhen sot!?
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    ej, ajo qe me ishte dhe para pak kohesh ,( ne munges e pa zakont)! ja qe me reflektoi ndriqimi qka une isha duke e kerkuar ne pritje ah" hahahahah
    tani jeni te lir miq te nderuar te kaloni (wayyyy)lol,

P.S.kujdes ju lutemi sa me hapa te lehta duke mos ma prish disponimin e kenaqesis, qe po e ndiej thell ne shpirt, qe jam duke e pritur dita me dit!*
    kam ndjenjen dhe Dashurin ma te madhe ne Bot*!
    qe ate dite do ta nxe nje Diell i Veqant)!
    sa te forta do jen ato rreze do e shendrisin dhe "Rruget e Qytetit si dhe Boren e Bjeshkes" ku do lol!
    do jete nje stin e mbar...... do e ve te bekuar ate Dite, ate Tok perhera
    mir mbeteshit si dhe mir qe te ju gjej, prap ne mesin e juaj miq te nderuar...
    tung tung..hajla!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558

pa titull

Nuk mė vjen keq tė them qė po e ndjej se si mė vėshtron .Herė -herė dua tė tė them se vonė ėshtė pėr kėtė porse nuk dua tė t'i shuaj tė gjitha shpresat .Unė nuk do tė hiqja dorė , poqėse , nuk do tė ndodhte gjėja mė e rėndėsishme pėr mua .Kam menduar mjaft se si do tė bėhej dhe si do tė kaloja nėse vendosi kėtė qė kam vendosur . E di qė ti tash mė urren , mė shan dhe mundohesh tė gjesh se ku ke gabuar , por nuk ia vlen ,sepse nuk ke faj ti , por as unė qė vendosa kėshtu ......
    Dua tė shkruaj jo pėr atė qė ti ta kuptosh se nuk ndikon mė nė mua tėrė ai verzion i yti , por tė tė them se vendimet e mia janė tė bazuara nga mendimet e mia. Po , po! Nga ato mendimet e kota qė u befasove , nga ato mendime qė thjeshtė me tregonin tė gjitha kėndet e pikėvėshtrimeve tė tua . Dua tė thėm qė nė fund tė kėsaj qė po shkruaj ta lexosh edhe pikėn e fundit tė mendimeve tė mia :
    Unė e di menyrėn se si dua tė jetoj , e di ēka do tė tė bėnte mė tė lumturėn nė botė , por si kam thėnė gjithnjė , nuk duhet ta jetosh jetėn nė dyshime , nė mė do apo jo !!?? Kjo ėshtė e tėrė poenta qė unė nuk flas , nuk pėrgjigjėm dhe nuk dua tė tė bėj ndonjė befasi nė asnjė mėnyrė. Tė kam thėnė dhe tė them pėrsėri atė qė tė kam thėnė nė fillim tė tė gjithave :
    Mos fillo tė mbjellėsh nė mua diēka qė ka mbarim sepse unė i dua gjėrat e pėrjėtshme.E ti si me kast , u mundove tė mė fusėsh nė rrugė qė kryqėzohet mė shumė rrugica . Nė po atė rrugė qė fundi i vjen shumė shpejt , si tė mos kishte filluar fare. E di qė nga disa gjėra habitesh , sepse nuk bėn kėshtu ēdo njėri qė i ipet rasti , por pėr kėtė tė thoja edhe unė qė unė jam i ndryshėm nga shumica qė ke mundur tė njohėsh . Nuk mė bėn as mė tė mirė e as mė tė keq pėrveq se si jam unė .
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    Uje
    Postime
    41
    Momenti……
    Nje dite shkruajta dicka ne kete ditar dhe mbas pak e hoqa,e mora dhe e ruajta diku…
    Tani me erdhi deshira te shkruaja cfare ndjeja ne kete moment,e shkruajta e shkruajta ,por ……detyroj….. deshiren time te mos e bej.Nje moment dy mendime kontradiktore.
    Ne kete moment po lexon ate qe une kam shkruar me gishtat e mi..... Ne ate moment lexuam ate qe kishim shkruar me gishtat tane....
    Cdo gje eshte moment ,cast,sekond ,jete……koincidenze....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ang&Dem : 30-05-2005 mė 09:35
    Secili nuk kerkon gje nga njeri tjetri dhe me bindjet e njeri tjetrit nuk kemi mundesi te kerkojme gje!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    Uje
    Postime
    41
    P.S.
    Po shkruaj per te mos lene (postime 13 ).
    Ne ate moment lexuam ate qe kishim shkruar me gishtat tane ,dy gjera te ngjashme ,por me qellime,mendime,ndjenja e kohe te ndryshme........
    dhe ja 14 postime ......
    Secili nuk kerkon gje nga njeri tjetri dhe me bindjet e njeri tjetrit nuk kemi mundesi te kerkojme gje!

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    ...MBREM ME DATEN (30 -5-2005) kisha ftuar nje shoqe per dark...me "Emrin Ryve Moter medicionale" tani (7)vite te cilen e kisha njoft,( ish gjat LUFTES SE KOSOVES)!
    NE BJESHKET E MIJA TE RUGOVS!
    Posaqerisht ishte nje moment i duhur Familjare...e cila na beri pershtypjen mbren qasteve tona aq te afruara po si te nje Familje,ku ne mesin ton qendrojke nje atmosfer e persosur...
    mbrend kesaj familje shkembyem fjal, mall dhe vaj, per qka kishim perjetuar ish gjat Luftes te vitit (1998-ten).. se bashku me 3 shoqe te tjera Ryva qendroi po thuaj 4 muaj e gjysem, aty ku gjeten bujarin me zemer te hapur tek ne... mir se keni ardhur ne bjeshken e ton te bukur te gjith se bashku do qendrojm ku do dhe ne cilin vend qe ndodhemi!
    patjeter u pergjigj me nji men e shkatheta Vajza Ryve!... te gjith do qendrojm dhe luftojm se bashku per Atedheun!... nuk duam ti perkulemi ermikut jo, me pohizen e saj,ne shqetsim per prinderit qe se dike ne qfar drejtimi kishin marr apo ku gjindeshin)?!
    ....ne u perpiqem te bindim qe ata do jen shendosh dhe mir qe askush nuk do i maltertoj perkahtsisht moshes,kurse nuk doli ashtu duel e kunderta ,(qe barbarizmi fashist nuk kishte aspak meshir as nga te mitur edhe per femijet ne barkun e nanes)!,ehhhe thoshte vajza e shkret qe i rrinte buza ne vaj, duke pohuar po shpresoj qe do jen mir Prinderit e mij, me gjithate ata kishin shpetuar te gjall dhe pas nje kohe jan lejmruar qe jan strehuar ne nje vend ku quhej Rozhaj)!...
    (ku dhe lidhet- me malin e zi, edhe sot)!
    ne ate vend ka nacionalitete boshnjak me se shumti, ka edhe shqiptar me vend banim te perkohshem, atje ku dhe e kan ndihmuar popullaten e zhvendosur shuum gjat Luftes me qka kan pas mundesi nuk jan kursyer...
    * * *
    "Ryva ishte Moter Medicionale" nga "Rrafshi i Dugagjinit"!
    Ryvja ishte, vete e 4-terta shoqe se bashku me vellezerit e tyre dhe disa shok qe kishin msy udhen e pa shkelur ndojhere me par ne "Bjeshket e nemura te Rugoves"!
    te cilen e mesuan per here te par... dhe shum nga ata dhe e (psuan)!, nga udhetim i gjat duke i bartur ne shpin disa te plagosur, aq te lodhur te merzitur, per vendin per token ,e per te gjith popullin e (dramatizuar qe kishte perfshir Kosoven ane e mban)!
    gjat tere kohes mbrem kemi zhvilluar biseden rreth gjendjes se ish,( Luftes ne Kosov)!!!
    ... (rrefejshim kujtimet e troumes te lidhura si vaganat e trenit)!... ku her, pas here pikojshin.. dhe "piket e lotit"nga emocianet per kohen e kaluar e te pa harruar ma dramatike po te atyre viteve (1998-99)tes,te gjith perfshira ne trevat shqiptare te Kosoves)!
    me t'then te verteten bejshim perpjekje per t'dal prej teme, po sikur nuk na e lejojke shpirti yn pa e shpreh ate mllef te (indinjant) qe nuk harrohet dot)!
    dhe se qysh Ryva bashk me shoqet dhe shoket e vet u shtuan ne mesin ton te antarsuar ate dite dhe sot pas 6 viteve... qe kishte ardhur nga nji tjeter qytet bashk me Burrin e vete me Emrin Labinoti i rrethit Pejes i Lindur dhe i rritur ne Prishtin kurse keta ishin takuar ne Canada dhe qe te dyt te martuar qe 5-pes vite, kurse kishin dhe dy goca bukuroshe... qe te dyt ishin duke i ndjekur mesimet per ti vazhduar dhe disa degjerata ne kete vend ne nje Qytet te Canadas ne Univerzitetin Hlifax.N.s. ku vin dhe nga shum vende tjera se eshte jeta ma e lire, edhe per shkollim)!nder koh Ryvja kishte ndegjuar emrin tim... dhe ishte perkpjekur ne maksimum per t'me takuar mua personalisht!
    qe se kishte harruar ate mike-pritjen ton Familjare...
    ma ne fund prap u ndam te gezuara ashtu sikur si dy antare ne nje familje... keshtu dhe ajo me kerkonte nje Fli, dhe ate ja kam punuar ne (stuf me rrym), vetem per te ja dhan shijen e dikures,kjo ishte heja ma e preferuar e saj dhe une e ftova per Flin...
    ,,,ajo me thoshte tani e tutje ju (tete e nderuara), do beheni paciente e imja, ne raste qe ju lypet do ju ndihmoj, qe gati e kam per ta diplomuar mjeksin... dhe duam qe te jemi pergjithmon antare e juaj kurse ajo u mirprit personalisht nga une, si dhe nga antaret e mij familjar... Burri im i thoshte tani e tuteje do te jesh bija e jon, dhe do vish e lir tek ne ku dhe i respektuari Bashkshorti i Ryves Labinoti e falinderoi tim shoq dhe u bem dhe ma te afruar Familjar!*
    * * *
    P.S. prap filluam biseden aty ku mbetem kur kishte arrijt Ryvja tek Debanet e tan ne Bjeshken e RUGOVES... kurse per ti shpetuar ndoj fatkeqesije,nga sulmete earmikut jan detyruar te marrin kete udhetim te gjat shum te gjaat deri kan arrijt tek (debanet e tan)-ne bjeshken ton Rugovase ,neper bjeshket e nemura te Rugoves 2 net e 3dit dit,neper male dhe gurina te lodhur te rraskapitur, nga mjerimet e luftes te ndar nga familja e tyre pa ditur as nje per tjetrin)!te pa uj e pa buk pa opanga(kepuc) pa qarapa, kembet e tyre te qelura varr)! te pa men ne krye sikur se i shkembyem ne te gjitha kendet, ato emonciane te ndjenjes se vrazhd ne zemer sikur qe her pas hera i perziejshim fjalet me lot nga tregime e raste te ndryshme ,nga qka kishte perjetuar gjat ter luftes)! Ryva ishte nje vajz e shkathet dhe e zgjaur si trembej fjales e as vdekjes e till, ishte...! ishte dhe moter medicionale ...ku e kishte treguar e gjith aktivitetin e saj pa u lodhur aspak me perpjekje dhe guxim qe kishte marr ndaj vetes per ti ndihmuar Vellezerit kosovar-UQK-en. ne sherim te plageve ma te lehta ,kjo "Trimeresh e Rrafshit Dugagjinit"!
    beri dhe muar pjes edhe ne "Luften e Koshares" aty dhe ku e kishte takuar tim Bir Dritonin me dy djemt e agjes Hasanin dhe Demen... te cilet i kam percill ne oret e hershme te mengjesit nga "Qyteti i Tiranes" Tani e 6 vite)! pa e leshuar as nje pik "Loti"se ishte e ter deshira e vullneti i tyre per tluftuar armikun ne rrugen e drejt... e jo me ndoj prapavi sikurse dhe ndodhi, me pas edhe akoma sot s'po i dihet dhe kesaj nejse, sikurqe i folem dhe me te nderuaren Ryven edhe keto fjal s'po i dihet psehes qfar eshte duke ndodhur dhe sot)!?keshtu Vajza Heroin Ryvja nga "Rrafshi i Dugagjinit"!vazhdoi rrugen e pa ndar, vetem e vetem per Kosoven dhe "DJEMT E KOSOVES LUFTETETAR" qe sa shum e flijuan Jeten per Lirin dhe Vendin qe nuk harrohen kurr)!!! Lavdiiiiiiiiiiiiiii
    * * *
    sa e emoncionuar qe ndodhem ne kete moment)!
    me falni miq te nderuar, dhe nese dikend e prek kjo e imja, mendoj se dot ju kujtohen dhe juve ditet e perjetuar nga tmerri i (Luftes ma Dramatike) se kush ka per t'kujtuar, se kush ka per t'then, (per mos harruar kurr do e them mos na raft)!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Sot , si dite e pare e javes, perpara se te nisesha per ne pune i futa nje brisk mjekres, pasi kisha mbi nje jave qe i kisha dhene leje per tu rritur.

Ime me, si me pa, me tha - shyqyr mor djale se ishe bere allahu na ruajt.

C'te besh, ja qe na pelqen ca kjo e shkrete mjekerr "Kush te do thone, pranon edhe shpuarjen e qimeve...lol"

Lemza,

s'di si por tre here sot trokiti nde mua. A thua vertet dikush po me merr neper goje???

Se fundi, para 20 minutash, ra zilja e telefonit te zyres, nga ana tjeter e receptorit, degjuan zerin dhe pastaj e mbyllen. He, po behuni pak me qytetare o te dashur, nese doni te dini ku jam pyesni, une nuk fsheh gje. ....

Fqinje e bukur perkarshi,
    ne ballkon ti pse qendron,
    kur veshtrimin une e hedh,
    tendin ti pse e largon???...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhuxhumaku : 30-05-2005 mė 18:58
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 13 prej 41 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  2. Votėbesohet nė parlament qeveria Berisha
    Nga zeus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32
  3. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •