Close
Faqja 6 prej 41 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 401
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Cdo te doja keto dite, ishte qe te kridhesha ne nje pishine me uje te ngrohte apo te rrija ne shpine me koken poshte dhe te ndieja gjithe kenaqesine qe te jep mospesha, si pasoje e kredhjes ne uje. Te humbisja cdo peshe te tepert nga trupi dhe te ndihesha i lehte, i lehte.

Vetem se per kete me duhej te coja dhe "trurin me pushime". Pasi lodhja fizike gjithnje behet me e madhe kur ka lodhje mendore.

Medito, me keshillojne dashamiret. Perqendrohu per disa minuta, merr fryme thelle. .. mos mendo asgje...

Mos mendo askend. Vetem vetvetja eshte ajo qe te mbeshtet kudo. Vetem ajo eshte TI.
    Vetem ajo s'te tradheton, pra kridhu ne pafundesine e vetevetes. Duaje ate. Ti dhe vetvetja. Asnje tjeter ndermjet teje dhe asaj.

Qendro i kredhur ne uje dhe shpejt do te rilindesh....

Me i lehte, pa mekate... Vetvetja qe fali edhe kesaj radhe...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhuxhumaku : 29-03-2005 mė 23:14

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    ..........sa Shuum E Urrej, (urrejtjen)!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163

:)

Soni, tek lexoj rreshtat qe ke shkruar mendoj se duhet te zbres pak nga ai fron " i permbysur" ku me kane ulur mendimet,kokcarjet, ndjenjat e fluturuara e problemet pafund..Shoh se duhet te buzeqesh..E di?do doja te isha e lirshme, plot jete si ti !
    Rrugen e veshtire qe te pret uroj ta kesh te hapur..Jam e bindur se do ja dalesh!
    Nje perqafim nga larg per ty motrushe!
    Ato kuq e zite do doja ti beja une dhurate...

Qielli sot eshte gri..akoma ftohte..Pse s'po vjen pranvera?
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    30.03.2005

diell pafshim gjithmone !

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga Veshtrusja
    30.03.2005

diell pafshim gjithmone !

Do tė na mėrzitej dhe dielli njė ditė!
    Pranvera ėshtė nė prag dhe nuk ka forcė qė ta ndaloj, e pra edhe shi do tė bie ndonjėherė, vetė mos tė bie shi i lotėve!! vetėm kjo jo, aman!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga marsela
    Qielli sot eshte gri..akoma ftohte..Pse s'po vjen pranvera?
    Erdhi pranvera ketej nga une lol shiko emailin sa te perveluara u beme nga dielli. Nuk vishja dot as dhe pantallona te shkurtra si shoqet se me digjnin kembet. (per pushimet e pranveres).....Hope it cheers you up some, dhe shpresoj qe kur te vije koha qe te ndihem une e vetmuar do te kem ty ketu. Sa per dhuraten, hmmm je me e madhe ti prandaj shanci eshte qe do me takoj mua per te blere ty nje lool.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Nuk e di as vetė ku isha, me siguri nuk do tė kem qenė... Vetėm mbaj mend qė isha nė qendėr tė njė terri tė zi ku asgjė nuk pipėtinte. Kthej kokėn majtas, asgjė prej gjėje, kthej kokėn djathtas, njėlloj. Dhe nė kufirin aq tė turbullt ndėrmjet vetėdije dhe pavetėdije, mė krijohet pėrshtypja (dhe gjithnjė e mė shumė e besoj tė jetė e vėrtetė) qė ajo ēka unė jam, jeta qė unė jetoj, nuk ėshtė gjė tjetėr veēse koha tejet e shkurtėr e rrotullimit nė shtrat nga njė krah nė tjetrin tė njė qenie tė pavdekshme qė unė duhet tė jem... As nuk kam lindje as vdekje, jeta ime qė jetoj ėshtė veēse njė ėndėrr e keqe e dikujt qė ėshtė shtrirė pėr tė fjetur jo mė pak sesa disa miliona vjetė... Dhe nė kėtė qendėr tė territ mė mbushet mendja qė nuk ekziston asgjė tjetėr pėrveē mendjes sime qė mė shoqėron ngado, qė mė thotė qė ja pėr shembull, ajo qė ti ke dashur njė ditė, ajo buzėqeshja e saj, ishte veēse njė sajim i mendjes tėnde tė etur pėr njė buzėqeshje, edhe kjo qė ti do tani, edhe kjo ėshtė veēse njė sajesė e pėrkryer e mendjes sime qė mė jep kėshtu shenja qė ajo ėshtė akoma nė veprim... E ditėn qė ajo do tė mė thotė qė jo ! nuk ka mė asnjė buzėqeshje pėr ty, kjo ditė do tė jetė dita e fundit ku mendja do tė mė ketė lėnė shėndenė, por ama duke mė tėrhequr edhe mua nė kėtė ikje, sepse e si do tė mund tė rrija unė pa botėn time qė ma krijonte kjo mendje ? Si do tė mund tė rrija nė terrin e zi, krejt i vetėm, madje pa as vetėdijen qė jam krejt i vetėm, dmth nė njė gjendje qė nuk do ta dija qė jam dhe qė do tė isha pa e ditur qė nuk jam ? E cila gjendje ėshtė kjo ? Them se ėshtė ajo ku tė gjitha skajet e pafundėsisė fillojnė e mblidhen drejt njė pike qė mund tė quhet Kotėsi... Jemi ngaqė jemi, nuk ka asgjė pėr tė bėrė kėtu, as pėr tė ditur, thjesht duhet lėnė pėr tė qenė, thjesht duhet pėsuar qenia... Dhe tė duash ta shkulėsh me vetėdije qenien tėnde nga trupi yt, kjo do tė ishte e kotė. Ajo ėshtė e ngulur thellė nė ne, deri nė rropullitė tona mė tė thella... Atėherė, nuk na mbetet gjė tjetėr pėrveēse tė bėjmė ndonjė udhėtim nė kėtė paqenėsi qė ėshtė momenti i kalimit nga pavetėdija nė vetėdije gjatė njė rrotullimi tė krahut nė njė shtrat qė ngjan mė tepėr me njė peshė-ēlirues... E nė kėtė paqenėsi unė pashė veten time nė kėrkim tė njė buzėqeshje, kėsaj rradhe jo tė sajuar nga vetė unė...

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Jetoj ne nje ishull. Dhe pike.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Ditė e bukur.
    E bukur dhe gjithēka qė bart kjo ditė.
    Mjaftoi t'i hap sytė qė mrekullia tė shfaqet vetė...

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Te rish ktu e te lexosh shkrimet e juaja cfare kenaqesie qe ndjej ne shpirtin tim
    jeni shume te mire ..
    Sot kjo dite ne tirane duket si nje plage zemre
    dhe dal dhe ri kafeneve me kafen konjakun perpara dhe ne tymin e cigares mendoj per ditet ne vazhdim
    ah sa shpjet iku dhe kjo dite
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

Faqja 6 prej 41 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  2. Votėbesohet nė parlament qeveria Berisha
    Nga zeus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32
  3. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •