Close
Faqja 3 prej 41 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 401
    i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Tė falėnderoj nga thellėsi e zemrės Vėshtruesja, shpresoj qė urimet e tua tė bėhen realitet.

Tani do tė doja qė tė gjitha grave (nėnave) tė ua uroj 8 Marsin, me dėshirat pėr lumturi, shėndet dhe jetė tė gjatė e tė lumtur.
    Kujtoj se kjo ėshtė njė datė e shėnuar, kur atyre qė i adhurojmė, i duam apo edhe vetėm i ēmojmė tė iu shprehim ndjenjat tona mė tė thella, njė datė e dalluar sikur janė ditėlindjet, kur me njė fjalė tė zgjedhur, me njė dhuratė qė jepet nga zemra, me njė shenjė respekti tregojmė dashurinė tonė ndaj atyre qė i duam.
    Kjo nuk don tė thotė se ditėt tjera tė jetės nuk janė festė, se ditėt tjera tė jetės gratė, nėnat tona nuk janė tė ēmuara apo tė respektuara, por janė ca momente tė shėnuara tė cilat tė gjithėve na lidhin nė njė dėshirė, njė shprehje dashurie, respekti dhe shpesh edhe adhurimi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Poeti : 08-03-2005 mė 08:31
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Ah, sot mė kishte zėnė gjumi dhe nuk u ngrita herėt pėr t'i uruar diēka dikujt... shpresoj qė do tė mė kuptojė...

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    09.08.2005

Njė falėnderim ta kam borxh. Mund tė thuash se nuk ke bėrė gjė tė veēantė. Sido qė tė jetė, njeriu ndonjėherė kėnaqet edhe me gjėra fare tė vogla...

"veē pak!"

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    I lodhur nga mosgjetja e fjalėve pėr tė shprehur ēka ndjej, jam i detyruar tė shpreh atė ēka nuk ndjej... Nuk ndjej dritė nė fund tė tunelit, nuk ndjej fillin tė ēpėshtillet, e shoh veten si tė verbuar nga paaftėsia ime pėr tė kapur tė gjitha levat e mekanizmit tė funksionimit tim... Hė, si funksionoj unė ? E kush mund ta dijė kėtė pėrveēse ai qė banon nėn tė njėjtėn strehė me mua, binjaku im qė ka paturpėsinė tė mė thotė qė nė disa momente ia vlen tė dorėzohesh, sepse murit me kokė nuk i bihet, kėtė e dinė tė gjithė...
    Dhe pastaj habitem me veten time nga ka ardhur kjo paaftėsi, nga fluksi i madh i mendimeve qė mė kalojnė nėpėr kokė apo nga skamja e tyre. Aha, e mora vesh, edhe bollėku edhe skamja paskan tė njėjtin rezultat : vuajtjen. Dhe vuajtja nga tė mos-qenurit atje ku nuk jam apo e tė qenurit kėtu ku unė jam, ėshtė njė vuajtje e pafund, vuajtje e cila mbaron vetėm kur kėto dy vende, ajo ku nuk jam dhe ajo ku jam, tė bashkohen nė njė : nė varr. Vetėm kėtu, aty ku nuk jemi dhe aty ku jemi mblidhen nė njė fjalė tė vetme... ju lutem vėrini njė emėr kėsaj fjale... pėr mua ėshtė qenia pėr qenie, ngaqė jemi duhet qenė, ska asgjė pas kėsaj, mos shikoni mė tej, do humbisni kohėn kot... Dritat fiken, dhe njė zhurmė e shkallėve bėn qė unė tė kuptoj qė nė kėto momente unė nuk po bėj gjė tjetėr veēse pluskoj njėtrajtėsisht nė detin e patrazuar tė krijuar nga apatia ime, dhe si pėr t'i vėnė kapakun, duke e parė veten nga lart me njė sy ciklopi... tė etur pėr drama, pėr ngjarje, pėr lėvizje, e pse jo, pėr ndryshime...

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Eh,

Kjo Kora thote c'behet nga Tirana...

Kam disa dite qe thom te shkruaj dhe nuk me del koha.

Duhet te dini dicka.
    Nese nje mashkull humb nga qarkullimi, atehere ai eshte zhytur thelle, po thelle, tamam thelle ne nje passion te atij momenti. Ne bote ne ate moment ekziston vetem Ajo, Ajo dhe vetem Ajo. S'ka as familje, as shoqeri.

Dhe pastaj vijon stressi, stressi se o zot, c'po bej???

O zot pse ndihem kaq i turbullt.? Mos duhet te isha i gezuar, i lumtur? Pse me dhemb koka? Dhe pastaj fillojne telefonat e munguara. Kerkohen shoket per kafe, per muhabet. Hej, ti ke rene keq me ate. Kupton?
    Nuk di pse jam keshtu ? Po vuaj? Po.

Po ajo si ndihet? -

Ah, ajo po me lodh, ka filluar te me tregoje te gjithe dashurine e saj te fundit, gjithe hidherimin e saj. Une i them , po s'dua te te degjoj fare. Nuk me intereson e shkuara!!!

Ah, ajo vazhdon, jo po ashtu, jo po keshtu.

I dashur vella, shok, i them - Ti je bere objekt i terapise te heqjes nga mendja te paraardhesit, nderkohe qe tani ke nevoje vete per Terapi.

Kam shume pune per te bere, por nuk di, dua te dal, ta heq mendjen nga Ajo.

Oh sa mire te kisha para. Te paguaja per cdo gje qe me nevojitej per shtepi, prinderit ,etj, dhe une te merresha vetem me ate. Ah, atehere po do te mund ta lumturoja besoj, Egon e saj.

Ja keto kam degjuar keto dite nga kushuriri dhe njekohesisht shoku im, duke ecur rrugeve te Tiranes, apo duke gjerbur kafe, e shijuar llojshmerine e peisazhit femeror.

Nderkohe qe kjo jave ka qene plot me takime. Shume te njohur te pa pare ne kohe jane shfaqur perballe, dhe befas kupton se ajo shprehja "Mali me mal s'takohet por njeriu me njeri takohet" te ben optimist.

Dhe gjate nje takimi, fillon dhe pezmatohesh pak kur shikon qe "dikush" shume i afert per zemren tende, te ka genjyer. Po pse valle? Nuk mund te ishte e sinqerte kur e ke pyetur???

Apo mos valle nuk ka dashur te shuaj iluzionet qe rrojne tek ty???

Apo ndofta deshiron te kete nje dere shpetimi per cdo gje????

Eh meshkuj, sa shpejt bini viktima te embelsise femerore!!!

Dhe te tille behen edhe ata te moshes se trete,Gjyshat. Sa te pandreqshem qenkemi valle???
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhuxhumaku : 10-03-2005 mė 21:02 Arsyeja: GABIME ORTOGRAFIKE

Sot..!

11.03.2005

Jashte ben te ftohet. Rruget e mbuluara me boren e ftohet akull, me nje bardhesi qe te ben te verbohen syte, duken kaq te bukura sot. Dielli..., edhe ky ngrohes i madh merr pjese ne kete dite te sotme, sikur deshiron qe te ftohtit t'i thote "lamtumire, koha yte mbaroi!", e ne te njejten kohe, mbase pervec ngrohtesise qe i jep qytetit nga jashte, ai po i ngroh dhe zemrat e njerezve brenda...!

Sot mengjesi ne qytetin tim filloi me kete bukuri, shpresoj kjo te vazhdoje gjate tere dites dhe ditet me pas....'bukuri, ngrohtesi ne qytetin tim dhe zemren time!...

ZeM
    “Tė mos ishte feja Islame, populli shqiptar do tė ishte shumė mė tepėr nė numėr, por jo shqiptar-F.Konica

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    "vall",ku eshte duke na quar kjo "Bot e Brisht"?! a ne (terr a ne drit)" se di?- se di, (prit me dit e prit me vjet) kerkund fati nuk mu gjet!
    "vall" dhe ndjenjat e impulsit, mi ka vere ne prov kjo (bote e eger)!!!
    .......("here me del komedi, e here tragje-komedi")!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Hajla,
    Bota vėrtetė ėshtė e brisht dhe ne edhe mė tė brisht se bota!
    Prandaj, pėrse vallė kėtė brishtėsi e bėjmė edhe mė tė brisht se qė ėshtė!?
    Fatit tė jetės nuk i duhet kurrė, ai (fati) ėshtė njė surprizė shpesh e idhėt e rallė e ėmbėl!
    Jeta komedi-tragjedi ėshtė shumė tragji-komike, por ja qė s’ke ē’ti bėsh, duhet pranuar ashtu sikur ėshtė, me kusht qė nė teatrin e jetės ne tė mos jemi aktori kryesor i tragjedisė dhe as palaqoja e komedisė!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Poeti i nderuar!
    q't themi pastaj,- kur dhe punet keshtu po shkojn...kush eshte fajtori?" (kete as analistat s'do arrijn ta zbulojn?!)"vetem nje gje di, se ("faji mbetet jetim")!
    ....kerkush s'po merr pergjegjsi!?
    ~~~~~~~~~
    kjo qe ju, e keni shkruar ne fund.ja vlen keshtu!
    Jeta eshte luft karshi furtunes!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Sot!

16.03.2005

......E fillova kete dite duke te pasur ty ne mendime gjithnji, njeriu i mrekullueshem!
    Eshte e cuditshme por edhe e bukur, e mrekullueshme njekohesisht kur te mendosh se ne kete bote, qofte te jete edhe diku ne skaj te saj, atje larg, ke nje njeri qe te kujton brenda dites...!Une ndjehem e lumtur qe une jam njeriu qe kujton per ty dhe ti je ai qe me kujton!Po e mbyll kete shkrim te vockel duke menduar serish per ty!
    E di, e nesermja serish do jete e njejete; une serish do te te mendoj ty dhe fjalet e tua qe jane si ujvare te mirrash per mua!
    Te uroj cdo te mire kudo qe je.E mira qofte para dhe pas teje gjithmone!

Une,
    ZeM
    “Tė mos ishte feja Islame, populli shqiptar do tė ishte shumė mė tepėr nė numėr, por jo shqiptar-F.Konica

Faqja 3 prej 41 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  2. Votėbesohet nė parlament qeveria Berisha
    Nga zeus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32
  3. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •