Close
Faqja 2 prej 41 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 401
    bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Sot jam akoma nen efektin e nje nate te cuditshme..
    "Kam shume gjera per te bere " me kete mendim u ngrita nga krevati ne nje ore te pazakonte dhe e gjeta veten duke rendur per "rikuperim" cdo sekond deri sa akrepat shenuan oren 16.00..
    Tashme dita i mblodhi rraqet e veta..( me kujtohet motra kur ne nerva e siper me thoshte "nga te hedhesh syte neper dhome rraqet e tuja jan") dhe muzgu zbriti ngadale, me te njejten qetesi qe fsheh mijra zhurma te largta, e me nje zagushi qe duket sikur do te marre frymen..Sa do doja qe si ne shkolle e pune, edhe ne mendje stresi e ca mendime te merrnin pushimet!
    Ti e di qe me mungon..sa papritur levizin gjerat..
    Kishe te drejte.."Let it be"!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Ka te pakten dy dite qe bie shi.

Dje qendruam tek Vadis deri ne 12. dhe pastaj shkuam ne shtepi. Beme dhe nje vrap neper rruget me shi dhe cuditerisht gjithnje kur bie shi ke deshire te vraposh.... Mushkrite dhe cdo gje duket me e lehte. e vetmja gje qe te trishton jane rruget e zbrazeta kur bie shi.

Sot u ngrita me dhimbje koke nga gjumi. Si duket ndejtja zhveshur per nje kohe, nen zjarrmine e alkolit, e kishte dhene efektin e saj.

Ne fakt me duket se gjate nates pashe nje enderr, por s'mu kujtua asgje ne mengjes. Sa keq???

Kisha deshire qe Manulja te na thoshte dicka.

Shi bie ne Tirane...

Kadarene se therras dot ne ndihme pasi s'jemi te dy ne nje qytet... Maybe it will happen.

Nderkohe degjoj ritmet e George HARRISON-it, "I got my mind set on you"...

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
    Ka te pakten dy dite qe bie shi.

Dje qendruam tek Vadis deri ne 12. dhe pastaj shkuam ne shtepi. Beme dhe nje vrap neper rruget me shi dhe cuditerisht gjithnje kur bie shi ke deshire te vraposh.... Mushkrite dhe cdo gje duket me e lehte. e vetmja gje qe te trishton jane rruget e zbrazeta kur bie shi.

Sot u ngrita me dhimbje koke nga gjumi. Si duket ndejtja zhveshur per nje kohe, nen zjarrmine e alkolit, e kishte dhene efektin e saj.

Ne fakt me duket se gjate nates pashe nje enderr, por s'mu kujtua asgje ne mengjes. Sa keq???

Kisha deshire qe Manulja te na thoshte dicka.

Shi bie ne Tirane...

Kadarene se therras dot ne ndihme pasi s'jemi te dy ne nje qytet... Maybe it will happen.

Nderkohe degjoj ritmet e George HARRISON-it, "I got my mind set on you"...
    C'te them Xhuxhu..

Po me zien koka se po merrem me librin. Cdo gje eshte ne hapat e fundit dhe jam shume e gezuar dhe e stresuar njekohesisht.
    Nga ana tjeter punoj 6 dite ne jave me ore te zgjatura dhe jam e dermuar fare. Per vajzen me merr malli shume, sepse nuk arrij te kaloj me teper se 2 ore ne dite me te. Nderkohe kete jave qe vjen mbush 3 dekada dhe me duhet te mendoj per ndonje aktivitet, sado te vogel, qe ta fut ne kete jeten time super te zene per momentin.
    Kaq per tani, me duhet te zgjohem se akoma trurin e kam si te shastisur nga nata.
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Citim Postuar mė parė nga Joselyn
    o highlander, ku e kopjove ket mer trim looooool

Jo, mor Joselyn, nuk eshte kopjuar ndokund, por siē duket te paska pelqyer shume, dhe kjo me gezon. Ishte vetem nje persiatje pas nje nate te trazuar, dhe nje mengjesi te vone diku andej nga ora 13.20... Ja keshtu, Joselyn, falemnderit per komplimentin...

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    05-03-2005

Jam e kenaqur. Sot mbarova nje provim dhe mu kthye tjetri mbrapshe. I kam ven re vetes qe punoj me mire kur jam e tensionuar... Ndoshta duhet ta ngarkoj veten sa me shume... gjithmone.

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    07.03.2005

Nuk mund ta imagjinosh sa jam befasuar dhe ngazėllyer kur m'u shfaq emri yt nė listėn e letrave tė pranuara. S'ka aspak rėndėsi se nuk kishe shkruar asgjė. Mjaftoi qė ta pashė emrin. E kuptova si sinjal. Po, edhe atė qė unė kisha shkruar mė heret ka qenė sinjal. Jemi kuptuar fare mirė, nuk ke gabuar gjė.

Po pres...

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Vėshtruesja,
    Si zakonisht hap tema interesante dhe bėn postime tė ēmuara!

Kėtu tek unė ka dy ditė qė bie borė dhe rrugėt janė tė ngrira me akull, por ka njė tė mirė e gjith kjo, sepse ne jemi strukur nė dhomat tona dhe ngrohim zemrat me tė dashurit tanė. Unė kam dy ditė qė festoj: Dje kisha ditėlindjen, kurse sot ditėn e mėsuesit.
    Sa tė ēmuara janė dhuratat qė nga nxėnėsit vijnė nė ditėn e shėnuar tė mėsuesit! Nuk gjeja dot fjalėt e duhura nė momentet kur m’i zgjatnin ato me duart e tyre tė njoma, kur mė uronin ditėn e mėsuesit bashk me falėnderimin pėr mundin qė bėj nė punė me ta. Druanin se mos nuk kishin zgjedhur atė qė duhej, ndėrsa unė iu thash vetėm kėtė: Dhurata mė e ēmuar qė ju mund tė ma bėni, jo vetėm sot, por gjithėnjė, janė pesat tuaja nė librin e punės, kjo mė mjafton.
    Sikur isha nė botėn tjetėr, sikur fluturoja nė hapėsirat e pafund.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Citim Postuar mė parė nga Poeti
    Unė kam dy ditė qė festoj: Dje kisha ditėlindjen, kurse sot ditėn e mėsuesit.
    Urimet e mija me te sinqerta! Shpresoj qe cdo dite te jete nje feste per ju! (Me respekt)

07-03-2005

Sot eshte nje dite e rendesishme. Nje dite ku duhet te falenderojm mesuesit. Jam krenare per mesuesit qe kam patur dhe qe kam. Jam kurioze per mesuesit qe do keme. Dhe, jam e lumtur per ate qe me kane dhuruar dhe qe do me dhurojn...

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Me urime te posacme Veshtruesja, per temen e hapur dhe te gjitha shkrimet qe keni bere deri tani, ju pershendes.
    Sot mbase eshte nje dite e bukur per gruan!Dite kjo qe sjell shume lule dhe falenderime per ti treguar se jemi te lumtur/a qe jane ATO ne jeten tone, dhe na zbukurojne e na e lehtesojne jeten me pranin e tyre.Por per cudi,mua nje dhurate e tille nuk me ben edhe aq pershtypje.Nuk do te doja te me thoshte dikush vetem per 8 mars se eshte i/e lumtur me pranin time , te me tregoj dashuri apo respekt vetem sot, ndoshta do te doja qe nje dite fare befas ta beje kete ,qofte edhe vetem me nje fjale te bukur,pa lule, pa dhurate... por kursesi vetem pse eshte dite qe trumbetohet ne menyre internacionale, dhe pastaj te pritet edhe nje vit per ca fjale te bukura. Besoj qe per ATO qe i duam, ne nje vite na duhen edhe shume 8 mars-a, shume dite tjera per ti treguar ate qe vertete ndjejme.Mbase po kerkoj shume
    Qendro me ate qe te puthe shpirtin, lekuren ta puthe kushdo !

Charles Bukowski

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287
    Shkelqimi plot bardhesi i bores i reflektuar nga rrezet e ftohta te diellit gjysempranveror, me krijuan nje ndjesi te ēuditshme...
    Nje diell qe nuk ngroh, nje bore qe nuk ftoh, nje bardhesi qe nuk...
    E di vetem qe eshte mars, dhe asgje me teper. As dimer, as pranvere, as...

...ē'mu kujtua nje refren nga "Karnevalet e Korēes":
    ...binte bore edhe stuhi,
    por do te vij nje dite e bukur, dielli boren do ta shkrij...

Ne pritje te dites se bukur, po dal t'i mbush grushtat bore te kristalte dhe me bardhesine e saj shkelqyese t'i shperlaj ndjenjat qe po u vie ere myku!
    Deri te Molla e Kuqe!

Faqja 2 prej 41 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  2. Votėbesohet nė parlament qeveria Berisha
    Nga zeus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32
  3. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •