Close
Faqja 35 prej 41 FillimFillim ... 253334353637 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 401
    i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    ashtu duke lexuar...disa pershperitje dhe te qeshura terhoqen vemendjen time, ktheva koken dhe shoh nje vajze mbeshtetur koken e saj tek kraharori i nje djali, dhe ashtu te qeshur pershperisnin...sa mire, ata dukeshin te gezuar...
    shume shpejt koken ktheva perseri mbi liber...dhe se cfare ndjeva..."Zbrazeti", ndihem kaq vetem!...dhe ja mendja shkoi shume larg...nuk perqendrohem dot me...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    Uje
    Postime
    41
    Sot!
    Kohe pranverore por une nuk e gezoj dot.I mberthyer nga kjo semundje.Po cfare semundje kam une?Nuk ka ilac per kete gje ,apo farmacite te japin ilace koti?
    kam ftohte dhe pse dielli ngroh gjithcka ne kete bote.
    Me dhemb fyti dhe mushkerite.Mos prekin dhe zemren?
    sa pyetje........ehhhhh
    Secili nuk kerkon gje nga njeri tjetri dhe me bindjet e njeri tjetrit nuk kemi mundesi te kerkojme gje!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    shahu.
    sa e dua..!
    sa do doja ta dija; do e dua apo do e urrej.
    ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Nuk jam mendjemadhe! Heren tjeter do te flas si njeri..do te tregoj si ndjej e marte dreqi se lash nam!!! Ja ke per te pare!..po e shkruaj posht se kam kaq kohe qe para se te vish gjithmon kete them me vete...tepakten sot po e bej me "zyrtare!"

e kthjellet dhe e kalter Maska e Niagara
    Anėtarėsuar
    29-10-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230

kot fare

Citim Postuar mė parė nga Ang&Dem
    Sot!
    Kohe pranverore por une nuk e gezoj dot.I mberthyer nga kjo semundje.Po cfare semundje kam une?Nuk ka ilac per kete gje ,apo farmacite te japin ilace koti?
    kam ftohte dhe pse dielli ngroh gjithcka ne kete bote.
    Me dhemb fyti dhe mushkerite.Mos prekin dhe zemren?
    sa pyetje........ehhhhh
    dielli eshte i genjeshtert, ne tani jemi ne dimer, normalisht eshte ftohte. ( duhet te jete)kjo pranvere e pavend ma shpif dhe me acaron nervat. semundja e semundjes ka perparuar shume, sidomos sot, dhe pikerisht sot kisha deshire te zhdukesha ne debore pa lene gjurme, as edhe nje...
    zemra me rreh... por kot e ka, kjo eshte thjesht per te treguar qe jam ne gjallje, e keni parasysh gjysem gjalle e gjysem vdekur... po ndez nje cigare tani, nje nga ato me pulle.

Anėtarėsuar
    29-10-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    as e di se si jam eshte nje gjendje e papercaktueshme, ndoshta dhe nuk jam.. ndoshta se di, por per ironi jam para kompjuterit, skeleti im dhe mendja ime gjetiu.. tek ai

Anėtarėsuar
    29-10-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    dua te bjere shume shi, qe te shpelahen gjithe felliqesite ndoshta dhe mendimet e mia idiote, e di me siguri, shiun e dashuroj cmendurisht...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Meduket sikur parashikoj cfare do ndodhi...dhe per cudi cfare mendoj qe do ndodhi realizohet...s'desha te shkoja tek "bookstore" te bleja nje liber per klasen e psikologjis sepse kisha frik qe do shikoja nje nga menaxheret, ose nje student qe punonte aty...punova ne bookstore per tre muaj, sadoqe lodhesha e keputesha per rrogen me te vogel, me pelqente atmosfera (nganjehere) dhe njerzit ishin shume te dashur, dhe miqesor...nje nga menaxheret qe kur erdha diten e pare me foli, me beri per te qeshur disa here, ishte i vetmi qe guxoj te me fliste me shume se 5 minuta ...se disa djem te tjere vec "si je, nga je, mos u merzit se do ti mesosh vendet e gjithe librave" kaq...nejse ky menaxheri, dhe nje djal tjeter silleshin shume mire ndaj meje...por kur vendosa te lija punen, nuk i takova...thjesht mendova qe do ishte mire sikur te ikja diten e fundit pa i takuar fare...kisha turp ti thoja oh do iki tani, plus sdesha ti pergjigjesha me pyetjet e tyre "pse do ikesh...etj"...plus njerit i premtova qe do i jepja numrin e celularit po gjithemone pretendoja qe harroja...so tani duhet te shkoja te bleja nje liber...i luta motrave te shkonin ta blenin per mua, por te treja s'deshnin ...so ok mora makinen dhe vajta vete qe ne mengjes...sic hapa deren e bookstore, spash shume njerez dhe ne ate moment e gezuar thash " ishalla sjane ketu...ishalla si shikoj"...por kur shikoj drejt para meje ishte menaxheri, "hii" i them me nje buzeqeshje (por ne ate moment po mendja "ca dreqi me doli ky perpara), me perqafon dhe me thote si ja kolova "during the hurricane"...por e shikoja qe po sillej i ftoht...u ndjeva shume keq, pasi po mendoja "sa inat qe me vjen, u ndjeva si nje njeri falco...me pa librin ne dore, dhe e kuptoj qe erdha vetem te bleja librin..., e di qe po mendon qe se pelqej fare...which is not true"...oh well...skam cte bej :/
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    E ftohte "vjeshta" ime..Shi qe bie pa pushim, pa u ndjere..e lagur deri ne palce terheq kembet zvarre, e gjethet zhubraviten, ngjiten pas kepuceve e me ndjekin trtuareve gri..Nje mengjes me ftohtesine e mureve te nje spitali, heshtjen e fytyrave te vrara, eren kundermuese qe percjell larg shpresa..Ecje ne boshsi, akrepa qe ndjekin pa pushim njeri tjetrin dhe pak jete per "te tjeret".."E dashura e te gjithve" sot feston 50, 100 ndoshta dhe me shume vjet vetmi..
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Eh ku dreqin ma zgjati doren ajo dhe me dha nje bubble gum .

I buzeqesha si cdo here , e mora i thashe nje thank u .. dhe sa hap e mbyll syte e futa ne goje ......................

pa u menduar mire .... pa nje pa dyyyy .... Pllauuuuuuuu u degjua ne qetesine qe mbizoteronte per me shume se 1 ore .............. Ooopss i Did it Again !!

Te gjithe kthyen kokat ........ por ne mes atyre shikimeve ... njera dominoi me shume ... e asaj shtriges ..... manaxheres ... nje shikim shume domethenes dhe shpejt ne office .......

ehh vec kur dola nga zira Me nje extra liber ne dore , a thua se si kam nja 3 cope already ... The Code of Conduct ( Policy and procedures ) .... ehh me duhet te rilexoj prape pjesen kur flitet rreth cumcakizit ... lol

she hurt my feelings ....

Tik tak tik tak .. mezi po e shtykam sot .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 35 prej 41 FillimFillim ... 253334353637 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  2. Votėbesohet nė parlament qeveria Berisha
    Nga zeus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32
  3. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •