Close
Faqja 9 prej 41 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 401
    i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    <<<ka ikur koha, dhe pleqerija po afrohet ndale-ngadal>>> as hapat dot nuk munda ti shpetoj?)pse me jan thinur floket, se di?... nga e kaluara a'po nga e ardhura se di?!)
    e shof vetem si nje hije te kujteses time)!sa here do doja ti kthehesha asaj jete rinore sikur qdo i ri e re, qe perjeton diqka ne te kaluaren)!...
    ....jetojeni jeten rinore...me maturi...jeta kalon sikur nje er qe fryn dhe ajo ashper ose leht ashtu qysh dhe nga vete njeriu qe perjeton ka t'bej diqka per ti then kesaj bote mashtruese)!

ju respektoj nga lart hajla!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

In God I Trust! Maska e MisCongeniality
    Anėtarėsuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    QHC
    Postime
    417
    M'u duk sikur degjova qe me therriten.

Sorry Marsi! Only your soul must know the pain. Hope you will soon smell the sweet and intoxicating fragrance of happiness.

Te pershendes me If You Had My Love by J. Lo. And cheer up.
    What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    "kam dhimbje koke sot,(jam e emoncionuar), kjo ka t'bej me shendetin!
    dhe dy dit.. me kan mbetur, me duhet ti shtrihem spitalit ne perfundimin e muajit prill te dates (29)-2005- eshte nje koh e gjat qe vuaj rreth dy llojeve, te venave ne kam, ( nga venat e kuqe dhe venat e zeza) keto lloje te kuqe jan me te rrezikuara, krahasim me venat e zeza, qe gati nji e treta e femres i ka neper kam... keshtu qe pritet dhe nji operacion i mundshem(rreth -03-ore)!shpresoj qe do kem suksese, nga kjo Mjeksi e Specializuar ne "Univerzitin H.N.S.Canada"!
    -----------------------------------------
    Mir mbeteshit nga hajla,tung...
    uroj qe prap do jem ne mesin e Forumit Shqiptar!
    (meditim),
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga hajla
    "kam dhimbje koke sot,(jam e emoncionuar), kjo ka t'bej me shendetin!
    dhe dy dit.. me kan mbetur, me duhet ti shtrihem spitalit ne perfundimin e muajit prill te dates (29)-2005- eshte nje koh e gjat qe vuaj rreth dy llojeve, te venave ne kam, ( nga venat e kuqe dhe venat e zeza) keto lloje te kuqe jan me te rrezikuara, krahasim me venat e zeza, qe gati nji e treta e femres i ka neper kam... keshtu qe pritet dhe nji operacion i mundshem(rreth -03-ore)!shpresoj qe do kem suksese, nga kjo Mjeksi e Specializuar ne "Univerzitin H.N.S.Canada"!
    -----------------------------------------
    Mir mbeteshit nga hajla,tung...
    uroj qe prap do jem ne mesin e Forumit Shqiptar!
    (meditim),
    Te desheroj sherim te shpejt dhe te plote dhe uroj qe sa me pare te marrish rrugen e premtuar te vizites ne Kosove.
    Une te pres ne kafen e premtuar....

P.S. Ti do te jesh gjithesesi ne mesin tone posa te dalish nga spitali...
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Postime
    1,349
    Ditari i Ndienjave ...

Ankesa dhe Pėrgjigja ...

...
    “Shikwa” (Complaint)

“Jawab-e-Shikwa” (Reply to Complaint)

M.Ikball

...

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Ndjenjat!?
    E kush nuk i ka ato?!
    Por ato janė shpesh problem mė vehte, ngase tė shumtė janė ata qė kėto detyrohen ti mėshehin dhe nuk mund ti tregojnė, por kjo edhe bart me vehte kėnaqėsinė e mėshehtėsisė, me ēka kujtoj se edhe kėto ndjenja fitojnė nė rėndėsi dhe nė fuqi….

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Dhe tani per ti bashkuar te gjitha mendimet problemi eshte qe kam shume rruge afer por asnje brenda meje.
    Per te precizuar asnje brenda meje dhe tre jashte qe ndjellin.
    E para, te kthehem mbrapa te rrij me te qe faktikisht eshte motivi kryesor,dhe ndoshta ai qe perhere kam kerkuar.
    E dyta vazhdoj keshtu dhe kur te arrij,pavaresisht se ku do te bej nje shenje.Ndoshta kush vjen mbrapa do te kete nje diēka,ose edhe nje gervishtje ne toke.
    E treta,e fundit po per kete jo me pak e rendesishme,ndaloj te heq keto rroba te zeza dhe te trishtuara,e te marr rrugen e pare qe me vjen perpara.
    Te mesoj nje pune,te gjej nje vajze qe te dije te qeshi,ska rendesi e bukur,te bej disa femije,te plakem dhe me ne fund te vdes me faljen tende i miri Zot.
    Siē e sheh i miri Zot nuk eshte qe nuk kam idete e qarta,i kam po deri ne nje fare pike.E di shume mire kush eshte pyetja,me mungon pergjigjia.
    Dhe sikur ta marresh kete erresire ne duart e tua,ta mbash vetem pak.
    Ate pak qe mjafton per te shkrire ate te zezen,per te shkrire te keqen.
    Shkruaj ne bote nje fjale te vetem per mua,nuk te kerkoj shume.Peshperite nje moment ne kete heshtje dhe une do ta degjoj.
    Dhe te shkasi me tej kjo lutje me forcen e fjaleve mbi kafazin e botes,deri ku te behet pjese e universit.
    Amen Zoti im i mire.

Nga nje vend qe nuk ekziston..
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553

Drejt per ne Kosov(i have cancel surgery)!

Citim Postuar mė parė nga Poeti
    Te desheroj sherim te shpejt dhe te plote dhe uroj qe sa me pare te marrish rrugen e premtuar te vizites ne Kosove.
    Une te pres ne kafen e premtuar....

P.S. Ti do te jesh gjithesesi ne mesin tone posa te dalish nga spitali...
    Faleminderit Poeti, qe me keni pershendetur, dhe keni shtruar interesim rreth shendetit tim,si antar dhe si nje mik mjafton per mua kjo dhe une si antare po ketu ne mesin e juaj dua te ju respektoj,posaqerisht per premtimin e dhen ta qoj ne vend Drejt e ne KOSOVEN e DASHUR*!
    jo vetem qe te pije kafen atje,se bashku me juve, dhe kush do jet ne shoqeri kam kenaqsin,qe ti takoj Njerzit qe me mungojn, dhe qe ju mungoj,pa tjeter... po edhe me ju te njifemi per se afermi pse jo?!- te une ekziston bujarija dhe mikpritja nga kjo *Tradit Shqiptare jam Lind dhe Rrit* me ka mbet kjo edukat Bujarie nga dhe kam qef ti takoj Njerzit nga Bujarija*!
    keshtu qe e kam ne qef shum aromen e kafes (kur vlon ne zhevse), i kam qef shum kafet shqipe dhe aromen e Luleve te "KOSOVES DHE CICERIMEN E ZOGJEVE MA TE BUKUR QE JAN ATJE AS KUND NE BOT NUK KA JO JO SI ZOGJET TAN TE VENDIT TON KENGEN ME TE BUKUR QE JA THON KOSOVES DHE RUGOVES TIME E DUA DHE EREN E TYMIT TE OGJAQEVE QE NUK U SHUAN KURR NDER SHEKUJ JO AS NGA ARMIKU"!
    ..Keshtu qe rreth kesaj Vizite per ne Kosov*! me ngeci dhe operimi, keshtu mu hapen dy drejtime perpara, ishte problemi qe me Fjalen dhe keshillen e Mjekut qe (mbrend 3 muajve) mos me udhtuar ne nje udhe te gjaat keshtu qe e kam shtyr terminin pase qe t'kthehem nga Kosova)!(qe ajo ma shkoq Zemren dhe atje ma ndal)! vetem shpirtin marr me vete sa per ti shpetuar dhe noj dit dheut qe mos te me mbuloj askund tjeter vetem ne dheun tim te shtrenjt ne KOSOV*!Tung tung nga hajla mir u pafshim...

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Hajla, mike e nderuara,
    Bujaria shqiptare ėshtė e njohur prej kohėsh dhe shpresoj tė mbetet ashtu sikur edhe ėshtė. Respekt dhe nderim pėr tė gjith ata qė mua mė konsiderojnė mik tė tyre (por do ti respektoj edhe ata qė mund tė mos mė konsiderojnė mik, sepse ėshtė e drejtė e tyre tė mė konsiderojnė tė tillė).
    Njė kafe turke nė xhezve do ta pijmė patjetėr dhe shpresoj tė njihemi si miku me mikun dhe tė bisedojmė bashk pėr hallet dhe kėnaqėsitė e jetės (vetėm jo pėr politikė tė lutem, hahhahahaha).
    Tė mirėpres!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-04-2005
    Postime
    48
    04-05-05

Ku je? Mė mungon e tėra, falma sė paku fjalėn tėnde.
    ...there's just too much that time cannot erase...

Faqja 9 prej 41 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  2. Votėbesohet nė parlament qeveria Berisha
    Nga zeus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32
  3. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •