Close
Faqja 7 prej 41 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 401
    neper drite Maska e mbreta
    Anėtarėsuar
    29-04-2004
    Postime
    297
    Enderra e jetes gjithmone realizohet. Enderrimi i ndritur gjithmone ngadhnjen. O Zot, sa mire eshte te jesh i lumtur, sa mire eshte te jesh' i forte me force fizike e zemer bujare, sa mire eshte te mos i largohesh idealit i cili eshte i madh, sa mire eshte te jesh' njeri!
    Per nga pamja e jashtme ka shume njerez, por per nga shpirti, per nga jeta, per nga fara ka pak njerez! Mirepo ē'te bejme kur nje diell shendrrite boten!
    What goes around, comes around

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    ..........e kur enderra, ndjek endrren... ne nje mendim te (perbashket)! dikur behen realitet dhe vete endrrat, sa qudi?!...have a luck lol! sh,
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e larguar Maska e Studenti-Te
    Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    Ne pluhur
    Postime
    215
    Kam filluar me mos te shoh endrra, dhe ikjeve tua ua kam frigen andaj do vazhdoj te te kerkoj atje ku nuk do te gjeje

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    A nuk eshte kjo rruga ku kaloj perhere, po ajo peme, po ata zogj, po ato cicerima...
    A nuk ishte e shkrete, e mjere, e erret ajo rruge, dhe deget e pemes te zeza, te pajeta, dhe zogjte qe grinden, qe mallkojne me ato cicerimat torturuese...

Po ajo rruge, po ajo peme, po ata zogj, te njejtat cicerima...

Pse tani ajo rruge duket, si nje piste fluturimi, e ti e prek ate lehte, aq lehte sa nuk ndjehet, ajo rruge rreshqet nen kembet e tua, ajo te perkedhel kembet, e me pas fluturon ti mbi te, lart, lart shume lart fluturon, sa lart aq edhe prane asaj rruge..
    Dhe po ata zogj, qe vallezojne maje pemes, ndjekin njeri tjetrin, mbase luajne me kush e ka...si nuk i kuptoja ato cicerimat e tyre qe i kendojne jetes, ciu ciu a nuk ishte kjo nje pershendetje, apo nje fjale e urte zogjsh qe thote:
    Erresira nuk eshte veēse mungesa e drites...asgje me teper sesa syri i verbuar nga trishtimi, asgje me teper se nje zemer e ngurtesuar, asgje me teper se nje shpirt i zbrazet...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hyllien : 03-04-2005 mė 18:24
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    (I hope so,I WILL BE LUCKY!
    Uroj qe keta "Muaj te Pranveres" te me sjellin fat, per ne udhetim drejt KOSOVES!*
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga hajla
    (I hope so,I WILL BE LUCKY!
    Uroj qe keta "Muaj te Pranveres" te me sjellin fat, per ne udhetim drejt KOSOVES!*
    Mirė se vjen nė Kosovėn tėnde hajla..
    Shpresoj tė mos zhgėnjehesh qė nė ditėn e parė!

Ėshtė kėtu nė forum njė temė: A keni takuar dikė nga Forumi ?
    Kujtoj se do tė ishte mirė qė tė tė ofroj tė pijmė nga njė kafe bashk?
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    ....e konsideroj "Ftesen Fisnike dhe Bujare"!..
    Nga,"Shqiptaret dhe me shum ndjenje shpirterore,
    "PO NE KOSOVEN E LIR DEMOKRATIKE"!
    Poet i Nderuar!..
    "Faleminderit per ftesen, pergezimet emija ne trajtim, te shoqeris dhe te manecipimit nga ana e juaj...
    Po ne mesin e ketij Forumi te Antaresuar Shqiptar...
    ju uroj disponim dhe lehtesime ndaj Poezive te juaja, suksese...pushim te kendshem dhe gjat kesaj dite dhe me gjere...mir mbeteshit!
    shpresoj dhe jam plotesisht e sigurt, qe me rrethojn njerez me mancipim dhe sinqiritet!...nga shum vende mbrend Kosoves, po kur te gjindem atje, se shpejti...AMIN...me shuuum mall per vendin dhe njerzit me te afermit,qe i kisha dhe i kam (ne veqanti jan keta, ***Djalin(D) Nusen(L) si dhe Gocen Bukuroshe Fortesa***qe aq shuum ndiej mall per ta ,(dhe mungesen ndaj tyre, kshtu e ka jeta)!"
    kurse lidhemi me,
    Rugov- Pej-Prishtin...nga ata qe i kam njoft, dhe qe mund te njifem akoma...dhe nga vende te tjera te Kosoves...Most'harroj qe lidhemi dhe me...Shqiperin dhe atje kam Njerzit qe i kam njoft gjat( Luftes kur na shpernguli armiku me dhun)!keshtu qe kam njoft Njerez dhe te mir mbrend 3 muajve ,me kan lan dhe,( pershtypje te mira dhe respekte nje pershendetje per Shqiperin...Falinderimet e mija)!...
    kam deshir qe ti takoj mundesisht mvaret dhe prej kohe sa kam afat pushimin...)
    vetem nje gje kam per ta then me falni, qe dhe teju bej pak me qesh,lol...
    t'kisha per ti takuar po ata (shitsit qe mi mbajshin me qmim te lart, cigaret)lol, shkak se ju kosovaret ishi te pasuruar!...ishte nje pako per 5-leke dhe me thoshte per Kosovaret 6- leke,o bubu te keqeno ju thojsha,hahahah, po si more ne qast kur une po vija te blej cigare ju e rritni qmimin?...ma ne fund prap me qmimin e njejt 5 leke,hahahah ,a s'ju kam bere te qeshim mendoj se po, me falni se shtrova dhe me pak humor nga fundi)!
    ..kam mesuar ketu nga canadezet qe sa me shum humor me shum jeton ,dot'thot disponim)!...
    . ( mqse edhe pse shum qka na mungon neve si mergimtar jasht vendit) me se shum eshte ajo qe nuk ndihem te rehatshen jasht vendit dhe larg Njerzve ,prap mendoj qe njeriu ka nevoj per ni disponim te avancuar,Njerzor)!
    ...Pikerisht e them qe skemi dhe shum me jeten,keshtu qe ma mir nje fjal e mir, te na mbetet ne kujtes, edhe pse ndoshta nuk arrijm ti plotsojm te gjitha, keshtu qe... nga te shumten me te pakten... me ne fund te mbetemi miq mbrend nje, (Shoqerije Civilizuese Shqiptare Vellezer dhe Motra)!...

.......Nje Pershendetje, per te gjith, "Bujarin Shqiptare"nga hajla!tung tung...

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Valle te jete trashgimeri?

Rutina e jetes, po me shkatarrone. Syte e pergjumur, me rreth te zi po me shendrojne ne kufome. Im ate me pergerzon per arritjet ne jete por ta di te verteten cfare do mendoj?
    Pyes veten!! Nuk arrij ta kuptoj pse perfundova keshtu, im-gjysh dikur "furxhi" dhe une tani perpunues i mjellit?!
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Sonte!

Nate. Yje neper tere hapsiren qiellore. Hena mungon me bukurine e saj; ajo sonte s'eshte qe t'i jape bukuri ketij neqielli. Vetem yjet me driten dhe shkelqimin e tyre s'jane te mjaftueshem per te ndricuar kete gjithesi sonte; drita e yjeve nuk eshte e mjaftueshme per te me ndricuar edhe dhomen time te eret ku une shpesh meditoj, shkruaj, mendoj......Oh,...sonte paskam nevoje, shume nevoje per me shume drite, paskam nevoje per Henen!....

ZeM
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zana e malit : 10-04-2005 mė 20:50
    “Tė mos ishte feja Islame, populli shqiptar do tė ishte shumė mė tepėr nė numėr, por jo shqiptar-F.Konica

Hazdisje Maska e e_verdha
    Anėtarėsuar
    05-12-2004
    Vendndodhja
    Usa
    Postime
    15
    Temperatura mė ulet me cdo shkalle qe zbres.

... Sot kam ftohte nga vetja.
    Me prit

Faqja 7 prej 41 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  2. Votėbesohet nė parlament qeveria Berisha
    Nga zeus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32
  3. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •