Close
Faqja 40 prej 41 FillimFillim ... 3038394041 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 401
    Hotel buze Lanes
    Anėtarėsuar
    14-08-2005
    Postime
    35
    Fjalet jane shume.
    Ti mu afrove me fjale, me dashurove me fjale, me ngrije nga gjumi ne mengjes me fjale, me dhuroje trendafila me fjale,me sillje mengjesin ne shtrat me fjale, me quaje "principessa" me fjale, qendroje i pranishem tek une cdo sekonde me fjale, me vishje me fjale dhe me zhvishje me fjale, beje dashuri me mua me fjale, me genjeje me fjale dhe me mashtroje me fjale, riktheheshe tek une me fjale.
    Tani qe ike, mendon qe fjalet nuk kane me vlere.
    We loved, sir-Used to meet;
    How sad and bad and mad it was
    but than,-How it was sweet!

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Nuk e di,po qe ne vegjeli ruaja te fshehur endrren per tu bere eksplorator.Te zbuloja gjera te reja,te ralla,interesante qe te mahnisja boten.
    Me pelqenin aventurat.
    Por aventura nga ato qe i ndihmonin dhe i zbukuronin njerzit...................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 18-11-2005 mė 11:34
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    mjegull e dendur, (menxi marr frym)!( po perpiqem te mbahem, ne shpinden e mjegulles)?!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga hajla
    mjegull e dendur, (menxi marr frym)!( po perpiqem te mbahem, ne shpinden e mjegulles)?!
    Mjegulla eshte mbeshteje e dobet per gurbetqaret, ne realitet mjegulla eshte hapsira qe i ndane njerezit nga njeri tjetri dhe qe ua turbullon te shikuarit ne ardhmeri....
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Neper erresiren e jetes kerkova nje drite dashurie ne fund te tunelit, ne fundin e atij tuneli qe quhet jete. Kalova neper uren e holle te Siratit duke kerkuar prehje ne qetesine e parajses, u fundosa se bashkur me hallet e mia! U kapa per rrezen e vetme te diellit, ate rreze qe vie nga ti, por u dogja ne te dhe me shume se djegia me perveloi zhgenjimi!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Poeti : 19-11-2005 mė 09:49
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553

a mor, poeti

Citim Postuar mė parė nga Poeti
    Mjegulla eshte mbeshteje e dobet per gurbetqaret, ne realitet mjegulla eshte hapsira qe i ndane njerezit nga njeri tjetri dhe qe ua turbullon te shikuarit ne ardhmeri....
    kshtu perplasemi me jeten ne, (mergimtaret)!
    mos na veni ne (akuz) meshir t'keni...na shtrini doren nuk jemi te huaj...

nje pershendetje, do ua qoj ne krahet e eres hajla!
    --------------------------------------------------------------------------
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Hotel buze Lanes
    Anėtarėsuar
    14-08-2005
    Postime
    35
    Mos valle me kerkon edhe ti mua hapesirave, ashtu si te kerkoj edhe une ty? Shume e madhe gjithesia, per tu takuar ne te dy krejt rastesisht, ashtu si ndodhi ate nate buze pranvere, kur vetmija jote dhe merzia ime, u takuan aq rastesisht.
    Asgje nuk ma mungonte, te dyve, vec ketyre "litareve" me te cilet lidhem pazgjidhshmerisht njeri tjetrin per te vuajtur nen dhimbjet e shtrengimeve.
    Por ndoshta ti je i qete ndersa une bredh hapesirave per te te gjetur perseri rastesisht edhe pse e di qe rastesia nuk funksionon me kurre.
    We loved, sir-Used to meet;
    How sad and bad and mad it was
    but than,-How it was sweet!

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    A sikur të isha përmbi një mal! , përmbi një mal ku një fjalë që të pëshpëritej të binte në vesh të cdo individi.

Përmbi atë mal do të BroHORISJA

LIIIIIRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

PAMVARESIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

LIIIIIRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

me aq fuqi sa të mundesha:

LIIIIIRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

ah!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Nov 21, 2005

Ulur ketu po sodis nga dritarja , jashte makinat ne levizje , ato pak njerez qe ecin dhe po " shijoj " kete kohe te vranet dhe ngjyre gri . Rezultati ... Goja po me hapet , syte po me rendojne . Mundohem te leviz , c'mpij keto kembet qe mu mpine ulur gjithe diten , ha nje mandarine .... u marr ere duarve .. vijne era agrume , mandarina .. damn cohem prape , bej nje vizite " trip " deri ne ladiesroom , vetem e vetem te laj duart , qe shijen mandarines ja pelqej ... po eren qe le me pas sikur me cmend .
    Ulem prape , masazhoj pak duart prape me nje locion "aromatik "dhe qe kill 99.99% germs ( se kuptoj pse e kane lene 1% lol . nejse ) ulem prape dhe vazhdoje soditjen jashte ......................... tani syte me shkojne te parking -loti ... nje punetor vazhdon me ate "tool " gje te rende qe e ka varur ne sup te blow-i dherat dhe gjethet njekohesisht .... ja ku afrohet makinave nga ana e majte ... mos mos mos dont u dare ....... shoot sapo e kam lare makinen .. Dal me vrap jashte qe ta ndaloj .................... ehh damn U !!

Nejse ........................... jeta eshte e bukur prape . lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e nimf
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Interzone
    Postime
    253

funny

ulur edhe une ne nje karrige disi e mpire...dicka me haet po se di se car. cdo minut ndryshoj kryqezimin e kembeve. duke lexuar forumin hyj te kjo tema qe s'kam hyre ndonjehere edhe kur jam ne mbyllje mesazhi i fundit me hedh perpjete almost. po une sot ne mengjes futa 2 mandarina ne cante...per pak e harrova ket. pink rrofsh.

oh edhe nje gje qe syrit tim kalkulues nuk i shpetoi dot: nese locioni kills 99.99% te germs te ngelen 0.01% germs

Faqja 40 prej 41 FillimFillim ... 3038394041 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  2. Votėbesohet nė parlament qeveria Berisha
    Nga zeus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32
  3. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •