Close
Faqja 38 prej 41 FillimFillim ... 283637383940 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 371 deri 380 prej 401
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    Uje
    Postime
    41
    Nuk mendoja qe do ndryshonte numeri 30 por mu kujtua ajo shprehja bere 30 bej 31......
    Ne heshtjen qe me kishte mberthyer ne qetesine e botes kaq kaotike te internetit ishte nje zhurme e cuditshme qe me shqetesonte qe vinte nga jashte.Dola per te pare dhe c'te shikoj.Disa punetore qe pastronin barin jashte dhe me nje makineri shumezhurmese mblidhnin gjethet e pemes qe kishin mbuluar barin e gjelbert .Ishin shume ato gjethe te verdha dhe mendoj qe kane rene te gjitha mbreme ....
    A valle eshte nje sinjal ,qe te me largoje mua nga ajo qetesi ????
    ...................................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ang&Dem : 12-11-2005 mė 11:28
    Secili nuk kerkon gje nga njeri tjetri dhe me bindjet e njeri tjetrit nuk kemi mundesi te kerkojme gje!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Epo kot nuk e kane thene " Be careful what YOU wish for " !

Ja my " wish " dua apo sdua une , do behet realitet . Shpresoj mos behet ashtu sic e urova une , ne nje moment shakaje , dhe pa pike pergjegjesie . Pesimi behet mesim - ka thene populli , heres tjeter do e zip kete te shkrete goje , do e lock .. dhe pastaj do ta fus ne xhep .. dhe sdo e bej me .. premtoj .

Megjithate ka kohe , dhe besoj - shpresoj - lutem do behet ashtu sic eshte per tu bere ... ska me shakara lart e poshte . Mjaft . Ue !!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    i gjat (oh trust me kjo ka rendesi!), simpatik, i sjellshem, sy karakteristik, me shkolle te mire, nga familje e mire (lol), me rreth shoqeror te math, me pune te mire, me shume durim!...kaq kohe ne mendjen time si "ai qe duhej ti jepja nje shanc" pse ma prishe kur ta dhash???? tepakten tani nuk jam me e merzitur duke menduar qe ti smeriton nje siellje te till!...jam aq mendjemadhe sa ndo nje here nuk durroj dot veten time jo me te duroj dhe mendjemadhesin tende!

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    oh Zot!

Ku ta gjëja të isha në fshat sot! tani! Ku ta gjëja të isha pranë babagjyshit dhe gjyshes! Të isha në mes të aromave të gatimit të gjyshes. Perjashta... mbledhur të gjithë.... dhe vetëm të rrija dhe ti dëgjoja.

ahhhhhhh... vetëm sikur të mundesha....

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    ndjeja ftohte...trupin ashtu te kerrusur, gjynjet sa nuk me preknin mjekerren...isha e humbur...dhe ashtu e ngrire syte hapa..."u zgjova" nje ndjenje ftohtesie...dhe dridherime pershkoi trupin tim...u mundova te levizja ndjeja dhimbje...pashe nga dritarja prane kokes sime ishte akoma erresire...mbylla syte dhe ashtu duke u dridhur kerkoja batanijen me kembet qe leviznin gjithandej neper krevat...U cova...isha e nevrikosur...ndersa batanijen ngrita nga cimento!...pastaj me kujtohet kur u zgjova perseri dhe dita vazhdoi me motonine e saj...U lodha sot...edhe tani me dhembin kembet, me duket sikur kam vrapuar nje fushe te tere...sapo mbarova pune...padurimi per te lexuar nje liber qe e kisha filluar dy dite me pare...e harroi urine, dhe etjen...por me coi ne librarine afer punes...vrapova tek raftet e librave dhe atje ishte...libri qe une pata lene me pare...u ula aty ne nje kolltuk mes librave dhe e hapa...faqja 44...vazhdova te lexoja...dhe humba ne vargjet e librit...perpara meje shfaqeshin pamjet te leximit, nga imagjinata ime spontane...e kuptoj se sa here lexoj nje liber...influencohem shume prej tij...dhe me duket sikur e perjetoj...libri titullohej.."the disobient virgin" dikush mund te thote..."cne kete liber" kapaku dhe titulli terhoqen vemendjen time...dhe eshte vertete liber ku ndjenjat dhe sencacionet jane te pershkruara shume origjinale...te ben te kupton natyren e njeriut...apo te mashkullit "kuptohet mqs une jam vajze, dua te di si ndihet nje djal...ndaj nje vajze" dhe vazhdoja te lexoja faqe mbas faqe...vetem kur zeri kumbues e librashiteses..."the store will be closed in 15 minutes...please make your selection by this time, thank you" sa keq...kisha arritur pothuajse atje...vajza ishte semure...dhe djali ndihej perseri i terhequr nga delikatesa e saj..."ah sikur te kesh nje person te tille prane vetes"...po mendohesha...ta blej librim mos ta blej...faqja 139...e dija qe po ta bleja do isha duke e lexuar tashme...dhe kuptohet nuk do te studjoja per neser...keshtu qe e cova perseri ne raftin ku ishte...dhe ashtu ne enderrat e mija naive u largova nga ky dyqan..ku vetem te panjohur shikon....perjashta ishte erresuar tashme...makinen e kisha parkuar pak larg...ndersa vrapoja drejt saj...kuptova se ndihesha kaq vetem....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Undefined : 13-11-2005 mė 23:02

"..Nothing Else.." Maska e Helena78
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Pertej Hijes...
    Postime
    289
    Mbolla nje gote me buzeqeshje sapo u ngrita ne mengjes.
    I lidha dhe degezova buzet e dites time te mbjelljes.....
    Mendoj te vazhdoj dhe neser, me duhet vazo por me shume me nevoitet dite te pershtashme per mbjelljen......e buzeqeshur.
    Edhe disa rreze te mjegullta te agimit I mbolla ......sapo u celen sythet.
    Per lajmesite e zogjve do zgjedh funddimrin e diteve te mepasme, po vijne drejt meje teksa luajne vallen e endrrave.......Sot..... jane nisur,
    Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    "zakonisht zgjohem heret ne mengjes"!

hap dritaren(msn)per ti qmall ndjenjat emija, me ty Kosov!*
    dikush si me trokiti ne dritare sot. trak! me vrap ju afrova duke shiquar kush me therret?hapa syt ne qast mu shfaq nje,persh.tung dhe une me nje hello? i thash speak... me tha qe jam zan)dhe iku...........! kjo me befasoi! si nje magjinitare)
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287
    Ika une...kthehem pas pak. Dua qe te gjitheve t'iu gjej ne forme!
    Nje turme gabelesh ka dite qe me ndjekin. Ata ma prishin diten, siç po ma prishin naten sorrat e Prishtines me krrokamen e tyre rreqethese.
    Me duhet te iki s'e s'durohen me. Njezetekateroreshi perbehet vetem nga dita dhe nga nata, apo me mire nga gabelet dhe sorrat.
    Ika une...kthehem ndoshta pas pak!
    Deri te Molla e Kuqe!

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    mi fal zot, krahet me fluturuar.... dhe nje dite, ne PRISHTIN me shkuar...
    asgje nuk do me kishte penguar, veq aromen per t'ia shijuar!
    me ate balte do doja te zhytem... dhe me te, doja te ndritem...
    ehhh Prishtiiin Kosov Pej Rugov...! kurr s'do ju harroj..................*!

hajla!
    ------------
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Hajla!
    Edhe deshira ime me e madhe per kete moment do te ishte po te mund te fluturoja deri ne Prishtine!Por mbetemi ne realitetin....larg, shume larg eshte Prishtina dhe cdo gje tjeter qe na e kujton ate.

Faqja 38 prej 41 FillimFillim ... 283637383940 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  2. Votėbesohet nė parlament qeveria Berisha
    Nga zeus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32
  3. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •