Close
Faqja 30 prej 41 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 401
    "..Nothing Else.." Maska e Helena78
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Pertej Hijes...
    Postime
    289
    Engjell ne gjume mengjes i sotem....aty ne endrra te tij i lashe te gjitha teksa nisesha per ne pune.
    Por shpejt u pendova per leniet ngase per diten ne vazhdim do te me duhen disa prej atyre elementeve.....
    Ne zyre gjithcka eshte si e kam lene nje dite me pare, madje as gjate pastrimit nuk ishte levizur asgje.....me ngjau se tepermi me muskujt e diteve te mia.
    Po kerkoj porcionin magjike per te shetitur "Boten e Cuditareve " te Lizes......me endrrat e Engjellit ne gjume
    Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Copza pasqyrash ku perthyhet, perkulet, shtremberohet cdo pjesez e imja...Kembe te forta, qe mbathin kepuce te hekurta, shkelin mbi to per te me larguar makthin, qe me servirin mendimet e "mosqenies"...e tashme copzat te shnderruara ne therrime, perqeshin edhe shpirtin tim qe lekundet mes "pasqyrimit" e "heshtjes, humbjes, zhdukjes"
    Nuk e kuptoni qe dalngadale po me "vrisni" mua..mua, qe per ju lashe mengjeset me te shndrritshme, muzgjet me perendimet me mahnites, pentagramet me tingujt me te embel, lulet e trupat me aromat me dehese, kujtimet e largta qe ushqeheshin nga malli e me falnin qetsine e mijra casteve vetmie e lumturie te pakapshme...
    Per ju fala zemren; e lashe t'ju rrihte, te pomponte ate gjakun e kuq e te nxehte me te cilin miksova cdo ndjenje te pashkruar, ne duart tuaja, me ciltersine e ngazellimin e nje femije 5-vjecar.
    Oh sa shume bera qe te isha per ju, pikerisht une..e gjithe c'pata ishte nje pasqyre e re, e prap ju shume "larg
    "..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga marsela : 22-09-2005 mė 08:14
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287
    Bashke me vjeshten e trishte, u kthye edhe ajo. M'u be se ishte zverdhur, njejte si gjethet e arres se vjeter perskaj dritares se dhomes sime. U mrrol pak kur i thash "mire se erdhe vjeshte"! Krahasimi me vjeshten nuk i pelqeu edhepse shpeshhere me thoshte se per kete stine kishte preferenca te vecanta. Ndonese mu hudh ne perqafim si gjithmone, kesaj radhe mu duk se nuk me shterngoi si herave tjera. Per cudi edhe une e putha ftohte ne syte e saj jeshile. Mu be sikur i ishin zverdhur ca edhe syte, njejte si gjethet e arres... E kam porositur qe sonte te mos me pret zgjuar sic ben zakonisht. Sapo ta kem perfunduar punen do te vete per ta pare nese i eshte kthyer jeshilja ne sy. kur te mos i shoh me gjethet e verdha te arres per dritare, mbase do te me ndrrohet edhe imazhi ne syte e saj. U bene gati dy muaj qe nuk e kemi shijuar lakuriqesine e njeri-tjetrit....Sonte do ta bej pranvere!!!
    Deri te Molla e Kuqe!

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    Kam dy dite qe jetoj brenda kokes time,
    e me duket krejt nje vend i ri, i panjohur.
    Aty, jam jashte mendjes ( por brenda kokes)
    eci te mberrij tek nje rrap,
    tek nje rrap i dites time me shi.
    Pres pikerisht ate qe e mbolli rrapin ne koken time.
    Leshoji shi brenda saj, e mbi rrap.
    Jetoj brenda kokes ka dy dite,
    pothuaj tri
    e nuk dashkam te dal
    gjithesesi!!!
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    Mbase bėn tė ftohtė , gjithkund ....

Si ēdo herė , gjithkund ėshtė ftohtė , pėrveē aty ku bėn pjesė ti . Sa herė qė i lė hapėsirė nė kohė , mendjės , merr rrugėn pėr tek ti . Sillet vėrdallė por , tek ti e gjen desertin, nė atė rrugėtim qė i mungon shpesh . Koha po ecėn, kurse ne jo ! Shpesh po i jap vehtės luksin , tė mos mendoj fare . Por ēfarė luksi se , kur duhet ta angazhoj vehtėn 16 orė nė ditė , vetėm qė tė mos kam kohė tė mėndoj , kot?! Pėr sė koti mu kujtua edhe njė thėnie e vjetėr : Bota ėshtė shkallė-shkallė , Dikush ngjitet nė to , e dikush zbret ...
    Ashtu-kėshtu , mė duhej pak ta ngrohja vehtėn , nė kėto mendime.Kisha nevojė nga ky ndryshim i kohės ! Pėr shumicėn e klientėve , jam njė enigmė e pazgjidhur ! Jo qė ndryshoj shumė , por qė nuk mund ta kuptojnė se ...
    Megjithatė , shpesh mė pyesin , unė vetėm i shikoj . Tė gjithėve , vetėm zyrtarisht ua kthej ndonjė pėrgjigje ! Por , i di unė ku dėshirojnė tė pėrfundojnė me ato pyetje , prandaj , kur mbesin pa pėrgjigje , hutohen mė shumė ... Porsa krijoj pėrshtypje tė pasaktė , i lė pa tekst nė mėnyrė indirekte . Mė sė keqi e kanė , kur presin se po u pėrgjigjem , unė i heshtur , vazhdoj punėn time ...
    Por, kjo ėshtė vetėm pjesė e punės qė bėj . I pėrmbahem shumė atij ligjit tė pashkruar . Nė mes doktorit e pacientit , nuk duhet tė ketė diēka mė shumė sesa kujdesi pėr shėrimin e tyre . Nė asnjė mėnyrė lidhje dashurie ....
    Pastaj .... kthehem kah ti , bėj njė xhiro , tė tė vėshtroj edhe ty se a mund tė mė kuptosh . Si duket jo ! Ose mendon se ke dėshtuar, apo jo ?!! Kurrė nuk do ta dish , derisa, mendimet e kota janė aktive ...
    Deri atėherė .... kur , e shoh tė nevojshme , pėr tė dy ...
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Jemi te njejte.Te dy nuk leshojme fije kur prekemi ne seder.E di qe eshte e merzitur por nuk e di pse.E di qe diku kam gabuar por nuk e di se ku.Sikur nje cast te ia shihja syte e zeza do ta kuptoja cfare me fsheh.Shkronja qe hidhen diku,fjale qe i merr era,mendime dyshime stres pambarim.Valle pse te me ndodhi keshtu me ate.Me ate qe isha dhe jam i sinqerte.Dyshon tek zemra ime.zemra qe e don,zemra qe rreh vetem per te.Nje lamtumire e pakuptimte,nje lamtumire e pashkak,nje lamtumire me rrenje te thella,qe kthimin mbrapa s'toleron.Nuk kisha provuar nje lamtumire te tille,nuk kisha shkruar me lot ne sy.Kurre me pare se kam refuzuar zerin e zemres por vetem me ty.Nuk doja te vdesesh ne zemren time,te doja te gjalle.Ti me zbukurove endrrat,me ndeze me syte e zeza kur te pashe.Te kam kuptuar gjithnje,te ndjeja dhe pse nuk te kisha prane.Ti bere qe te njoh me mire vetveten.Dikur tallesha me zemrat e dashuruara,nuk i kuptoja,isha thjesht parazit qe ndrroja vend ketu atje.Por dy zemra qe ndjejne qenkan ndryshe.Komunikojne pa fjale nuk perfillin distanca,thyejne cdo pengese qe te flasin me gjuhen e tyre te zjarrte.Nje kujtim,nje fjali,nje trendafil i bukur,nje fotografi,sy qe shndrisin,fytyre e ndritur nga rrezet e diellit,zemer e penduar qe kerkon fajin qe se gjen dot.Konfuz,nje alo qe ther ne zemer,zeri saj,emocion,cigare e ndezur,fjale vetem fjale,te njejtat gjera te KOMPLIKUARA .Nuk kisha menduar qe nje femer behet kaq e komplikuar kur e dashuron .
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    ndihem e lodhur,...tashme nga ky gjume i gjate plot enderra dhe meditime...te nje jete qe tashme nuk ekziston me...ne enderr mu shfaqen rrugicat ku une kam kaluar per 17 vjet...njerezit...nuk e kuptoj pse ishte gjithmone nate...(ne enderr...ndersa ecja ashtu neper nate me pantallona te shkurtra, nje bluze te gjere ku edhe pantallonat nuk dukeshin...ndihesha ne siklet...cfare njerezit do te mendonin per mua "sa qenka dobesuar" ndersa ecja...kisha ftohte dhe e gjeta veten me nje xhup te madh te zi...dhe fillova te vrapoja ne drejtim te shtepise...qe tashme nuk eshte me e imja...dhe shume shpejt u zgjova...nga qente kaq te medhenj qe mu versulen.....
    se di ndihem konfuze...pse kjo enderr?!...nga malli?...mos valle ndihem e shqetesuar per vete faktin qe kam ndryshuar...A thua valle kam ndryshuar???

ndihem e dobet...kjo temperature tashme prej 2 ditesh me ka rrezuar fare...sa inat me dhemb koka...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    po e veshtroj e cuditur...a nuk shikon qe eshte i rrethur me femije?...po mendoj ti them...jo se me vjen turp...me vjen per te qeshur, dhe eshte kaq i perqendruar tek kompjuteri...smund ti them 'Zotri, ky eshte mikrolabi i femijve, perdor nje mikrolab tjeter" sadoqe e kam per detyr ti them...oh le te rri i shkreti...po perfiton se jam e sigurt monitoret e tjere do ti thoshnin
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Dashuria, ne asnje rast, nuk e pengon njeriun te ndjeke Legjenden Vetjake.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-04-2005
    Postime
    48
    "It's a book that says the same thing almost all the other books in the world say," continued the old man (Melchizedek). "It describes people's inability to choose their own destinies. And it ends up saying that everyone believes the world's greatest lie."

"What's the world's greatest lie?" the boy asked, completely surprised. "It's this: that at a certain point in our lives, we lose control of what's happening to us, and our lives become controlled by fate. That's the world's greatest lie."

Quoted from "Alchemist" by Paulo Coelho
    ...there's just too much that time cannot erase...

Faqja 30 prej 41 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  2. Votėbesohet nė parlament qeveria Berisha
    Nga zeus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32
  3. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •