Close
Faqja 25 prej 41 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 401
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    E bukur poezia ShamiKuqe, si ta kishte shkruar per gjendjen tende...
    ..........................

Vegim per nje ēast,
    fluturim… ngritje lart...
    siper maleve...mbi re...
    drejt qiellit....mbi yje...
    Deri ne mbytje....
    ekstaze, zvenitje...
    Dhe serish renie...
    drejt tokes...
    mes reve...
    drejt botes...
    Drita te nje qyteze ....
    Zagushi, kater mure...
    Heshtje..dhimbje...therje...
    Klithje! Ēirret... bertet.....
    I shtypur, i therrmuar…,
    i tretur…nen peshen e vet!
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

"..Nothing Else.." Maska e Helena78
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Pertej Hijes...
    Postime
    289
    ...NJe dite + gjithe te tjerat....te ikura
    Shkembehen te panjohurit dhe bisedat pershperitese...ato kane ngjyrim tjeter sot...me te ftohta edhe me te panjohura....dhe Ti ...je nje dite me shume i panjohur ...
    Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....

Hotel buze Lanes
    Anėtarėsuar
    14-08-2005
    Postime
    35
    U clirove? I hodhe te gjitha? Po tani cfare ke qe me mendon? Te ndjej me mijra km larg qe mendon per mua. Cfare te kujtohet valle? Apo asgje nga ne te dy? Ndoshta vetem te dhemb pjesa ime brenda teje qe ti e ke vrare.
    Mos me mendo me. Te ndjej qe me mendon dhe nuk mundem te te heq nga mendja as une ty.
    Gishtat e ciles ere ti perkedhelin valle floket, atje ne breg?
    We loved, sir-Used to meet;
    How sad and bad and mad it was
    but than,-How it was sweet!

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Unė prita edhe sot tė lind dielli, dielli qė pėr qudi sot nuk doli fare nė horizontin tim, nuk e shkėlqeu fare pamjen e zemrės time dhe nuk e vuri nė qarkullim gjakun e zverdhur tė dejeve tė mij! E unė jam i humbur nė hapėsirėn nė tė cilėn nuk je ti…
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    Ndjej nje zbrazeti...fryme marr thelle dhe ndihem e humbur...me mungon "TI"...Eshte kaq ironike, se si kjo mendje..ky shpirt nuk mesohet me idene e humbjes...por shpreson, enderron, dhe veten vret ne imagjinatat ku kerkon pak shpetim..."Jeta Vazhdon" jam e lodhur se degjuari te njejtat shprehje...pse duhet te vazhdoje kur e humb kuptimin dhe besimin e saj...jam konfuze...jam e lodhur nga ekzistenc ime ku mendimet e shumta po e zhdukin ate tashme!

Hotel buze Lanes
    Anėtarėsuar
    14-08-2005
    Postime
    35
    Pse erdha aty? Sepse me thirre ti!!! Me ate menyren qe vetem ti di te therresesh dhe vetem une di te degjoj. Kishe hedhur zaret dhe doje te dije cfare te kishte rene. Doje te dije nese kishe humbur apo kishe fituar. Dhe une nuk dija cfare te te thosha. Dhe une nuk di cfare te te them!!!
    Pse ti tregova te gjitha ato? Sepse duhej! Duhej te dije nje permbledhje te te gjitha atyre qe kishe bere dhe qe kishe lene pa bere. Doja te te tregoja plaget llahtar qe kishe hapur brenda meje dhe se si mund ti sheroje, vetem ti!!! Ti i dije, vetem se mbyllje syte dhe nuk doje ti shikoje. Ti doje te fitoje pa asnje perpjekje dhe mundim, por harroje cfare kishe bere tek mua. Ja pse ti thashe. Tani e di mire se cfare ke bere dhe cfare duhet te kishe bere. E thjeshte fare ajo qe duhet te kishe bere. Vetem te vrapoje tek mua per nje cast te vetem. I zhveshur nga egoja jote, ashtu si kam vrapuar une per tek ty kaq e kaq here.Vetem te vrapoje dhe te me prekje dhe puthje te gjitha pjeset e djegura brenda meje. Vetem te vrapoje dhe te me prekje dhimbjen pa pasur frike. Por ti ishe shume larg te te kuptuarit te shpirtit tim. Vetem nje cast. E sheh sa shume varet jeta jone nga castet? Perpiqu te mos i humbesh kurre castet. Jeta nuk eshte kurre, ore, dite, muaj e vite. Jeta eshte caste qe ti i le te ikin nga duart, krejt i ndergjegjshem per cfare humbet!
    We loved, sir-Used to meet;
    How sad and bad and mad it was
    but than,-How it was sweet!

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Shume bukur, dea. Me pelqen si shkruan.....midis reales dhe fantazise.
    If I Only Could....

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Thinking of Him ...

....

Duke menduar per ty ..... ngaterrova exit-in .......... me kushtove 10 min kohe dhe nje exit me larg .... Damn U ........

Ca pika shiu sapo rane mbi xham .......... Per ty sa shume ndjeva malllllllll ......... ( sjam as e para as e fundit ) me kete punen e shiut ........
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Cdo gje te duket e kote ...pa vlere ...njerez qe ikin e vijne... gjurmet e tyre te lagura mbi ty... avullojne ..pufff sa e trishtueshme duhet te jete te kuptosh por mos te te kuptojne dot !!! ...te kesh kaq shume per te ofruar , ta japesh me gjithe shpirt qe te perfundoje e shkelur , e prapeseprape ti vazhdon rrugen tende , me nje kokfortesi mbreselenese ... lol budallaqe ...te kam xhan te puc pak ? ..
    une ..
    vetja jote

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Asgje s'eshte 100 % as e zeze, dhe as e bardhe.

Ka dite qe mund te ndihesh i gezuar, por do te ndodhe dicka qe te merzise si dhe e kunderta, ka dite qe mund te ndihesh keq, por ndodh dicka qe te ben te buzeqeshesh dhe te harrosh pekohesisht te keqen.

Dhe ne duhet te falenderojme kedo dhe gjithshka qe na ben te kemi momente te bukura, packa se qielli mund te jete gri dhe gati per shi. Cdo rreze dielli duhet ta vleresojme....

Are you a sunshine???
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 25 prej 41 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  2. Votėbesohet nė parlament qeveria Berisha
    Nga zeus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32
  3. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •