Sonte tė ndjej mė pranė se kurrė, sonte tė ndjej me mua dhe nė mua (aty edhe e ke vendin), sonte mė duket sikur, edhepse ėshtė natė, dielli yt qėndron mbi mua, sonte sikur jemi njė, ah sonte . Por ti nuk je me mua, ēzhgėnjim!!!
Sonte tė ndjej mė pranė se kurrė, sonte tė ndjej me mua dhe nė mua (aty edhe e ke vendin), sonte mė duket sikur, edhepse ėshtė natė, dielli yt qėndron mbi mua, sonte sikur jemi njė, ah sonte . Por ti nuk je me mua, ēzhgėnjim!!!
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
O njeri !!!
O njeri ! Fol diēka . Fol dhe thuama tė vėrtetėn .Tregom se kush je ! ēfarė tė mundon ?Pse humbesh kėshtu kur mė sė shumti mė duhet njė fjalė e jotja ?!!! Si mund ta kesh tėrė kėtė durim saqė as frymarrjen tėnde nuk e dėgjoj ! Qudi !! Po kush tė bėri kėshtu tė heshtur ? Pse hesht ??? A tė dukem unė si njė mbledhės i pikėllimeve tė tua ? Jo jo mos ik se nuk mendova ashtu , por ēka nėse tė them hesht ?!! A do tė mė flasėsh ?Apo ... apo do tė mė urresh qė insistoj ? Mos ! Mos tė lutem !!! Nuk kėrkoj nga ti tė mė duash si pėrson por as tė mė urresh .Unė vetėm e kėrkoj njė fjalė nga ti dhe tė mos tė shoh si vuan . Tmerrohem edhe unė nga tėrė kjo zymti e fytyrės sate.Megjithatė e ndjej tė nevojshme tė tė pyes ,mbase edhe unė ndihem ndonjėherė njėsoj .Njėkohėsisht e di qė nuk e meriton njė heshtje tė tillė .Pse nuk flet ?!! Mos je hidhėruar gjė me mua ? PSe tash mė shikon ashtu ? Po , po , e di qė nuk je i hidhėruar me mua por dua tė tė them , pse nuk ia lė gjėrat kohės ? Nuk beson nė kohė ?
Ahhh , nuk beson nė befasira . E si thua qė vėrtetė koha tė tė befasojė njėmend ? Pėrsėri nuk mė beson ?!!! Po si tė tė jap njė shembull qė tė mė besosh sė paku ta shoh fytyrėn tėnde mė njė shprehje mė optimiste ? Nuk mundem ? Ehh sa keq mor mik ! Tė tė humbasin shpresat nė kėtė moshė ėshtė jo e drejtė . Sa tė rinjė besojnė si ti , mė thuaj ? Ja unė po tė pėrgjigjem : Asnjė ! Po , pra asnjėėė !
Mos u largo ! Prit ! Prit njė sekondė sepse do tė ēmendem nga kjo vetmi . OK , nuk do tė insistoj tė flasėsh por sė paku mė dėgjo ! Dua vetėm tė tregoj se edhe unė ndjehem shumė keq por sė paku po mundohem tė shprehem . Nuk e di pse por mė bėn pėrshtypje se ti mė dėgjon me tėrė vėmendjėn . Edhe pse nuk mė pėrgjigjesh , e di qė je kėtu sepse po tė flisja me vetėvehten , herėpas here do tė pėrgjigjesha . Hahaha. E sheh , kjo ėshtė hera e parė qė tė shoh tė buzėqeshur .Ashtu pra , tė lumtė ! Ouuuuuu, po pse pėrnjėherė , kėshtu , mrrolesh ? Po prit bre burrė se nuk ėshtė fundi i botės kėtu , qyy ! Sa e sa herė kam menduar edhe unė se do tė doja tė jam i vdekur , ose nuk do t'i flas askujt por pėrsėri nuk kam bėrė ashtu si kam menduar . Kalon edhe kjo! Mirė pra mė dėgjo tė them diēka .JO jo mos ik .Heeejj , ku po shkon ?As natė tė mirė s'do tė mė thuash ???
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mbreti_ILI : 06-07-2005 mė 03:48
Pėr t'i njohur tė tjerėt
mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.
Me ndihmo te te harroj, sapo mu kujtua nje kenge e Mikele Zarillos (5 giorni)...Aty eshte nje fraze ku ai shprehet " me ndihmo te te shkaterroj". Ne fakt e ka fjalen per kujtimin tend, dhe per ate karantine te forte ndjenjash ne te cilen ti me mberthen....... Do me ndihmosh?????
Apo dhe ti nuk ia del dot sepse ndoshta te pelqen miklimi i embel qe provon sa here e ndjene Dashurine time kur te mbeshtjelle...????
Gjithesesi do te me ndihmosh....?????
Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....
Gjithė kohėn ia kisha ndier afėrsinė dhe ngrohtėsinė pa qenė i vetėdijshėm pėr kėtė; u deshėn vite tė tėra ta largoja mjegullėn nga mendja. Jam i lumtur apo mė mirė tė them se kam qenė gjithė kohėn i lumtur por duke mos ditur ta ēmoj. Njė mėsim i mėsuar nė jetė ėshtė i dobishėm, pėr mė tepėr qė e kam paguar me ēmim tejet tė lartė.
P.S.
Jeta ėshtė e bukur, tash kam filluar ta shoh dhe ta shijoj. Jeta vazhdon, ti ke vdekur. S'mė nevojitesh mė as si njė kujtim. Tani e ke gjarpėrin tėnd tė neveritshėm tė tė nxjerrė nga depresionet e tua jo tė rralla. Ju bashkon ligėsia, kėshtu qė jam i sigurtė se "dashuria" juaj do tė zgjasė.
...there's just too much that time cannot erase...
Keq , Shume Keq Kur Zoti S'te Fal Dhuntine E Te Kuptuarit!
kusho forumiste
Keq, Shumė Keq Qė Harruat Tė Shkruani "Amin" Nė Fund, Shenjtėria Juaj!
Mos mė ndjek mė, merimangė e zezė. Shko mė mirė tek ai qė po t'i mėson si t'i shqiptosh ca fjalė "tė reja". Do tė ketė qenė tepėr e ėmbėl kafeja me tė pasiqė je ndier se je shumė larg qytetit. Sė paku tė mos gėnjeje kur e di se ai gojėflliqti nuk rri pa u krekosur me "gjahun" e vet, duke zbuluar para dynjasė ca nga pikanteritė interesante. Vėrtet u ktheva i zbrazėt, por i zbrazėt ndryshe - i lehtėsuar ngaqė e hodha njė barrė tejet tė rėndė nga vetja: iluzionin lidhur me personin tėnd. S'ėshtė me rėndėsi qė pėr kėtė m'u desh kohė dhe rrugė e gjatė...
...there's just too much that time cannot erase...
Ndjenja e perkatesise te ndjell, te ligeshton.
Te ben te duash aq shume te ecesh e papritmas te shtyn per te fshire gjithcka. Me deshiren per ta rindertuar...si te paprekur, te pashkelur. Si per here te pare. Per te vizatuar dicka perfekte qe si gjithcka tjeter pas pak kohe do te behet ...dicka e njohur, frymezuese e deshires per te (ri)nisur gjithcka nga fillimi. Dhe kete here me te njejten deshire per dicka tjeter, jo domosdoshmerisht te ndryshme; por akoma me perfekte?!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 07-07-2005 mė 12:49
Dje ne darke, kur dola per kafe pashe dike, qe vetem floket kishte ndryshuar, dhe qe me ne fund mu duk e lumtur ndersa bisedonte.
Urime dhe qofsh e gezuar!!!
Sot i dhashe vetes pushim..Se kuptoj cfare i mban njerzit aq te lidhur pas punes edhe kur pushimi s`duket me pak joshes..paraja??Me duket shume pak....sot jam e qete dhe... e lumtur qe mund te shijoj ate qe dua!
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Krijoni Kontakt