Bah,
vetem perjashtime shohim,
C'te kete bere Xeni ?
Ne postin perballe dalloj ca foto ku bie ne sy nje vajze simpatike me bikini, nje sy po aq i bukur dhe 2 buze ne 2 foto.
eh, ja keto jane meditime.
Bah,
vetem perjashtime shohim,
C'te kete bere Xeni ?
Ne postin perballe dalloj ca foto ku bie ne sy nje vajze simpatike me bikini, nje sy po aq i bukur dhe 2 buze ne 2 foto.
eh, ja keto jane meditime.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Kam humbur fjalėt , nuk kam mė as tekst . Jo jo nuk jam fare sikur qė isha .
Ndoshta nesėr???
Apo mė vonė ...
Nuk e di , nuk di as tė pėrgjigjem ...
Nuk e njoh as vehten sot , e ....
Pėr t'i njohur tė tjerėt
mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.
NJe dite.... QERSHOR
mengjes i ankthshem..... rrebesh shiu i ftohte, levizje te medha inatcore dhe njerez te friksuar nga permbytja.
Une JO.....Une isha e permbytur tashme.
Shiu ne mua ka kohe qe ka filluar....vranesira dhe endje Dimri ka ne ditet e mia.
Une nuk u friksova sot, frika ime ka kohe qe eshte lagur deri ne palce....
Une nuk degjova sot, shurdhimi ishte bubullime e SHirave te Mi...
Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....
Hajla,Postuar mė parė nga hajla
Ėshtė stina e pranverės, njė stinė e ftohėt kėtu nė Kosovė, njė stinė e ujitur nga shiu i akullt, por bilbilat nuk e ndalin dot kėngėn e tyre nė degė, sėrish ia thonė dhe ēdo herė kėnga e tyre ėshtė mė e bukur, mė e fuqishme, mė melodike, por vallė a ka kush ta dėgjoj atė kėngė qė ndonjėherė mė ngjanė edhe sikur njė kėrkim dashurie, njė kėrkim ngrohtėsie, njė kėrkim afėrsie ku di unė edhe ēka jo tjetėr???
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
10 Qershor....
NJe dite e grijte dhe e thate, me te njejten shije si te nje ekspresi pa sheqer..
Kam nje bagazh te rende ndjesish.. Humbjen, Mallin, Egersine, Mungesen, Largesine dhe BRAKTISJEN e vetvetes.
Perafersisht nje Shelg Lotues I Krrusur dhe i thare buze nje Grope thithese...
interesante natyra qe rrethon njerezit!
kusho forumiste
Ajo ma perseriti ftesen per te saten here me radhe...
Une vazhdoj te jem indiferent...
Ajo vazhdon te hesht njejt si dikur...
Ai vazhdon te kamuflohet si kameleoni...
Ajo tjetra krekoset...
Ai tjetri me dergoi nje mesazh nga New Yorku e me tha qe te perkujdesem per te motren e tij 19 vjeēe qe keto dite pritet te arrij ne Prishtine...
Une, cfar te bej une?!
T'i pergjigjem fteses se asaj?
Ta flaku tej indiferencen?
Te vazhdoj te torturohem nga heshtja e saj?
Te merrem me kameleonin?
Te krekosem edhe une si Ajo?...
Apo te dal ne aeroport per ta pritur thellenzen 19 vjeēe qe vjen nga Amerika e larget?!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hekurani1 : 12-06-2005 mė 18:56 Arsyeja: permiresim
Deri te Molla e Kuqe!
Pyetje tė tipit, "Sa gjate parashikoni te jetoni?" mė shqetesojne. S'donte as t'ia prisja floket, lere mė ta rruaja. Menjehere filloi te zhgarraviste shifra mbi xhamin e pasqyres. Solli nje te ftohte me vete saqe, me gjithe abuzimin e pijes dhe duhanit, nė cast e kuptova qe do vdisja vec nga ngrirja.
- Mire, pra. Sa gjate doni te jetoni?
- 70 vjet e shumta.
- 2 207 520 000 sekonda, atehere.
U terhoqa. Vete. Tipa te tille s'me terheqin.
- Sa kohe harxhoni duke ngrene? Fjetur? Me te dashurin? Me shoqerine? Komshinjte?
- Pse?
- Se s'ju ka mbetur kohe.
Po te mos ishte per parullat "Koha eshte para, kursejeni" te ngjitura pas cdo muri, edhe mund te hapja llogari.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rebele : 13-06-2005 mė 00:35
Eshte dite e bukur.. me duket kohe e larget koha e shirave...
Si te kem prekur kalimthi nje cope enderr qe nuk ishte e imja.
Jetoja Mankthin e tjeter kujt, dyzuar ne dyfishtesine e tij kisha harruar KOHEN time.
Papritur shoh se kalimi im eshte i kundert.
I bukur ky mengjes kthjelltesish...
Jam e clodhur dhe e ngrohte nga Liria e se Vertetes
Vetem edhe disa minuta e po hyjme ne nje dite te re. Vendi i punes ma imponon qe te jam zgjuar edhe ne keto ore. Ne dritaren e msn-sė shoh se ne kete moment jane 16 "online"! Qe te gjithe miq te mi..., qe te gjithe zgjuar. Nese mua me duhet ta bej gazeten gati per mijera lexues qe presin lajme te reja, ēfare i detyron ata te rrijne zgjuar ne kete ore?!
Do t'u bej te gjitheve me radhe kete pyetje!
Pergjigjet ua tregoj kureshtareve ne privat.
Deri te Molla e Kuqe!
Krijoni Kontakt