Close
Faqja 14 prej 41 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 401
    i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    SOT ni mengjes i bukur* me shum se kurr, ne jeten time...) e kujtoja kete dit dhe date (4 - 6 - 2005)*(te rrahurat e~~~e~~~zemres) i kam shum te qpeshta!?...jo nga ndonje semurje!lol, po nga kenaqsia qe ndegjoja zerin e "Bylbylit" ishte i till,per mua)!*
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Dite e lodhshme por sdi pse cuditerisht e bukur....Plot nje muaj dhe do kem lene pas edhe nje vit shkolle e do jem duke fluturuar per ne Shqiperi.
    ..Si gjithmone ne pritje.., me te njejtin entuziazem feminor,me te njejtin mall e me te njejtat grimca forcash te mbledhura mundimshem per te hedhur pas edhe ca dite te veshtira..
    ..Eci..
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    ahh marsi sa zili

Keto dite po shikoj shume endrra te cuditshme, nganjehere me dalin njerez qe si kam pare kurre, por gjithemone simbolizojn cfare kam menduar gjate dites. U ngrita dhe shkova tek puna e shoqes...shyqyre qe eshte menaxheria e bookstore, se do me vinte rende te kerkoja pune vete...pagesa e paket, por me dy pune do kem mundesi te paguaj cfare duhet te paguaj ne te ardhmen.
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Citim Postuar mė parė nga hajla
    SOT ni mengjes i bukur* me shum se kurr, ne jeten time...) e kujtoja kete dit dhe date (4 - 6 - 2005)*(te rrahurat e~~~e~~~zemres) i kam shum te qpeshta!?...jo nga ndonje semurje!lol, po nga kenaqsia qe ndegjoja zerin e "Bylbylit" ishte i till,per mua)!*

hajla, shume shkrim i sinqerte,te deshiroj qe cdo dite te kesh mengjese te tilla, ty dhe te gjithe atyre qe kerkojne cicerima ne mengjeset e jetes.

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    4.6.

Shiu nė Bjeshkėt e Sharrit. Larg betonit, ēelikut, kaosit tė makinave, cingėrrimave irituese tė celularėve. Natyrė e virgjėr, shushurimė qetėsuese gjethesh, pėrrenjt tė kthjellėt tė fryrė nga bora qė shkrihet. Njė botė krejtėsisht tjetėr, veē ca kilometra larg...

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216

Bilbil apo Sorrė

Citim Postuar mė parė nga Foleja_
    hajla, shume shkrim i sinqerte,te deshiroj qe cdo dite te kesh mengjese te tilla, ty dhe te gjithe atyre qe kerkojne cicerima ne mengjeset e jetes.

Kėto cicėrrima “bilibili” kujtoj se mė shumė po i ngjajnė krrakatjes sė sorrave, se sa zėrit dhe kėngės sė bilibilit…
    Por kėshtu ėshtė nė jetė, kur diēka e humb dikund, ndodhė ta kėrkosh diku tjetėr me apo pa zėrin e “bilbilit” …..nėse mund ta gjejsh, por rrallė ndodhė edhe kjo…!!!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Faleminderit per fjalet e ngrohta, moj Foleja...sa nikun e bukur qe paskeni!? sikur po dihet qe ja paskeni kushtuar dashurin dhe jeten Foles... pa folen nuk kemi pse t' jetojm!?
    une ethem me plot intuziazem, qe jeta e as foleja do (ishte hiq) pa juve nenat/motrat vellezirit burrat,e asimuar/te asimuarat...ju jeni ata/ato ,qe sakrifikuat dhe jeten vetem per ta ruajtur "Gjuhen shqipe, dhe moralin ekulturen Kombetare Shqiptar" !... e tere kjo na frymzon dhe na bashkon na ben ma te fort! te jetojm dhe ta gezojm jeten ne *Folen e Shqiponjeve* atje kam shtepin atje...atje, kam folen atje, dua ta ndegjoja zerin e Bilbilit atjeeeeeeeeeee*************!
    sikur dje e kisha ndegjuar ate zerin nga ajo fole!?*
    ku ma shtoi kenaqsin e (emoncimin)!
    ku dhe kam shenuar daten e gabuar ishte 3 - date e jo 4- lol, mos qeshni me mua ju lutemhaha
    Ti moj Fole e dashur mesueset i kam zili,hahah i dua shum mesuaset se e kam dashur aqe shum mesuasen time)*(sonjen)- e cila ishte nga nje fshat i quajtur me emrin kuqishta,
    ku gjindet rranx kershit te Rugoves se Lasht NDER SHEK:XXI
    Mesuasja ime e dashur "Sonja"e cila ishte e para nder shoqe...
    Vishte fustan te bardh mendafshet ishte e tille!
    si nje sorkadhe,floket kaqurrela(biande) syt ziliqare (te-kaltert)*
    per te cilen nuk e di a gjindet ku ne kete bot!?
    sa shum do doja ta shihja dhe nje here do e kisha perqafuar shuum...
    do perpiqem ti qoj (selam) te fala -per zogjet shtegtar,
    me porosin qe ti them te dua mesuaese e ime e dashur* deri ne mbarimin e till)!?
    ajo ishte ne gjendje te bej per mua qdo gje qe une kisha nevoj per te,
    sikur e zavendesojke (nanen time)!( e cila iku, dhe iku pa ma len as nje puthje ne faqe se momenti i fundit ishte i pa meshirshem qe nuk pati meshir e as per femijet e saj te cilat mbetem vetem tri motra pa nan)!!!
    kur ajo edha frymen e fundit, ne kohen e saj ma te re (ishte 32 vjeqare) nderroi jeten ne nje kull te gurit,te cilen e punoi krah per krah me burrin...!qe jeta e shkurter e saj qe mos ta gezoj jeten ne ate kull)! ajo kull u shendrruar dhe u be varr i saj, ate dite dhe sot kush nuk e gezoj ate kull)! qe as ajo kulla nuk eshte sot sikur eshte shemb dhe toka e dheu )!?( akoma e rrenuar nga gjenocidi i zi sllav ne ish luften e viteve 1998-99-tes)!!!

........e sikur ato bjeshk po qajn e lotojn per ato kulla...)
    per ato troje e per gjith Kosoven Nan)!
    gjitha te mirat Fole* gjitha te mirat Kosov e Dashur!*hajla
    me nikun hajla!? me emrin kumria.
    hajla e Rugoves eshte ajo,
    ku po pushojn shpirtrat e deshmorve ne paqe* Lavdiii*
    gjaku i tyre u Shperbleft me mundin dhe Trimerin e tyre
    "PER JETE NE ZEMREN E LIRIS"!*
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287
    Qershori paraqet per mua nje muaj te vecant. Nuk e di, ndoshta per faktin se pikerisht ne kete muaj erdha ne jete...Shume gjera cuditerisht me lidhin me qershorin...Qershori nuk eshte vetem muaj i qershive...
    Deri te Molla e Kuqe!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    06 06 2005

Disa njerez jane me te vertete te ēuditshem! Ne ditet e tyre te veshtira, kur ndjehen vetem dhe kur stresi ua ka prishur qejfin, jane shume te afert dhe "shoqerore"; ndersa, athere kur ēdo gje u shkon mire dhe ndjehen te lehtesuar, nuk shohin me larg se veten e tyre dhe jane gati te "shkelin" ēfaredolloj ndjenje, edhe per me te voglen gje, pa marre parasysh se ēfare ndjen personi perballe...

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Vertet te cuditshem njerzit!Nuk arrij ti ndjek..Ne ate rreth ku rrotullohemi gjejme gjithmone kahe te kunderta edhe pse dy jane gjithsej...
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Faqja 14 prej 41 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  2. Votėbesohet nė parlament qeveria Berisha
    Nga zeus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32
  3. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •