Close
Faqja 10 prej 41 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 401
    Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Kėsaj rradhe do t'ia mbėshtjell kot mė kot... Jam nė njė kaos mendor ku tė gjitha mendimet shtyjnė njėra-tjetrėn kush e kush tė dalė i pari duke mė zhytur akoma dhe mė tepėr nė mjerimin e mendimit qė do tė duhej... Dhe pse e tėra kjo ? E keqja ėshtė se as kėtė nuk e di... Di vetėm qė pritja qe tepėr e gjatė pėr tė shpresuar qė njė kėngė e zgjedhur tė mė bėjė tė ndryshoj rrjedhėn e atyre mendimeve tė mėrzitshme qė mė kanė kapur peng dhe po mė mbajnė pėr fyti nė parregullsinė e tyre...

Edhe pastaj rri e mendoj (mė nė fund arrij tė privilegjoj njė mendim tė hajrit) qė dhimbja mė e madhe e viktimės ėshtė tė mos-diturit e ēastit fatal dhe parandjenja e tij... Parandjenjė qė dalngadalė i lėshon vendin dijes ose njohjes ashtu siē dielli fillon e bėn tė dukshme gjėrat qė tashmė ekzistonin, por ama njė diell qė akoma nuk shfaqet por vetėm sa zbardh njė pjesė tė horizontit duke na dhėnė pėr tė kuptuar qė ja... ai po vjen... Dhe kur ai mbėrrin, gjithēka ka marrė fund, kthjelltėsia ka depėrtuar nė ēdo skutė, me pėrjashtim tė shpellave tė nėndheshme ku mund tė ngjasė gjithēka. Dhe janė kėto shpella tė errėta ato tė cilat tė mbajnė pezull nė misterin e tyre : tė jetė vallė kėshtu apo ashtu ? Po sikur kjo tė ishte vetėm njė moment zbrazėtie, ku gjithēka humbet pėrnjėherźsh kuptimin dhe ku duhet pritur vetėm qė kjo tė kalojė pėr qė sytė e mi tė shohin tė bardhėn tė bardhė dhe tė zezėn tė zezė ?

Askush nuk e di kėtė... Fundja, a nuk ėshtė gjithmonė kėshtu, qė vuajtja tė kthehet nė torturė pėr qė ajo tė quhet me tė vėrtetė e dhimbshme ?

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558

Koha

Ka kohė ...

Ka kohė qė nuk shkruaj .Ka kohė qė s'kam lexuar , por ka kohė qė edhe jeta na ėshtė bėrė rutinė .Shumėkush ka thėnė se koha shėron plagėt e te disa nga ne vetėm sa shkojnė e bėhen plagėt mė tė mėdha .Disa fjalė optimizmi nuk do tė kishin peshėn e duhur ta kthej disponimin apo shkėlqimin e fytyrės..... Sot ėshtė ditė me shi . Gjithēka qė laget nga shiu duket sikur rilindė apo rigjenerohet.
    Unė si ēdo herė vėshtroj prej dritares pikat e shiut se si lagin gjithēka qė ėshtė nėn to.Lulet dhe bari sikur qeshin nga gėzimi kur ,ja i shoh atje tė strukur dy zogj qė herė pas here kėrcejnė dhe dalin e kthehen nėn pullaz.Jeta i ka mėsuar tė mbijetojnė e ne nga kėto gjėra na duket sikur marrim mėsim . PO PO ne jemi mėsuar tė mbijetojmė por edhe sa mbetet tė shohim .... Ndoshta jo shum gjatė !!??
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    oh,Poeti sigurisht qe nuk do nxihemi rreth Politike lol!
    duam ta lem politiken Politikanve)!...e ne si Popull kemi nevoj te qajm hallet dhe t" shkembehemi ne biseda te Lira Qytatare Vllazeror/e********kshtu qe kafet i kemi me tradit mos ti harrojm ato)...edhe qajat me gjygyma, se di ai perdorni ju Ferizaji?mendoj qe po, dhe qajat me gjygyma jan ber kull hahahh,
    kam ndegjuar qe kan hypur ne form ne pergjithesi mbrend Kosoves, edhe neper kafene e hotele etje, a sesht kjo?!
    tung, gjitha te mirat me respekt hajla!
    ......mir u pafshim, me pa durim qe t' fluturoj nen qiellin e kalter ajror....
    drejt Kosoves Trime)*(i'm so glad for this day, to flay the skayyyyyyy)...
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    nje Pershendetje, dhe per juve Mbreti ILI
    dhe me juve pak do merremi,ne mos te bezdis, mbrend kesaj shoqerije mir njohese...gjithqka eshte e mundur,nga nje vend i cila quhet *KOSOV E LIR*Fillimisht kur te thuash Fjalen e Lir* me plot intuziasem, dhe mburresh me fakte qe Zoti ka krijuar qdo te mir mbrend vendit te saj,KOSOVES* si as kund ne Bot)! nuk e gjen,aromen e luleve as te Natyres qoft edhe te shiut edhe te dheut bashk me gurin... edhe shiu qe bjen ka aromen dhe guri e dheu ka aromen e Bukurit e natyres as kund nuk gjej si te vendit tim jo,jo) askund ah moj tok e shtrenjt, o ju fusha me male, sa me ka marr malli per ju,per zogjet qe ja thon cicerimes se ringjalljes, per natyren per kengen qe kendojn Bylbylat,per mbi qatit qe fluturojn kumrijat ,bashk me pellumbat ,a sesht per tu mahnit a sesht per tu ringjall edhe insektet toksore,po,po...qe qdo gje merr zbukurimin nga pamja e natyres reale e jo falce)!
    e ajo te ringjall te jep shpres, ajo te shperlan,nga thellimet nga qdo e kaluar,me nje fjal te rikthen ne jet (s'tlen me vdek),po e deshe? kushtojani gjitha ndjenjat dhe dashurin vendit ma te bukur nder Bot *KOSOVES*!
    tung hajla,mir mbeteshit ne pergjithesi...
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Hajla,

Mirė se ardhsh nė Kosovėn tėnde.
    Qaj me gjygyma dhe kafen turke me xhezve e kemi ende nėpėr shtėpit tona, nėse nuk i gjejmė nėpėr kafenė!!
    Tė premtoj edhe unė se bisedė rreth politikės nuk do tė bėjmė,sepse sė pakut neve kėtu na ka ardhur nė majė tė hundės. Do bėjmė njė bisedė shumė miqėsore, njė bisedė ēfarė mund dhe duhet ta bėjnė bashkėvendasit.
    Edhe njė herė tė mirėpres.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Ja edhe rrezja e fundit e mbremjes qe me forcen qe shoqeron driten,pershkon me dhune mburojen e reve te vetmise e te heshtjes humane.
    Zoti im i mire edhe pak durim,jam serish une,por kete here nuk dua te kerkoj asgje.
    Thjesht te falenderoj per keto momente ēmendurie qe ēmendurisht jane ato me te qarta ne kompleksitetin e natyres humane.
    Nuk eshte qe enderroj vetem sot,faktikisht enderroj perdite edhe pse te lodh ne menyre te tmerrshme te enderrosh ne kohen qe po kalojme.
    As vete nuk e dij si arrita deri ketu.Ketu eshte vendi ku shnderrohesh ne kohe te kaluar,ne ate qe ka ndodhur.Zhvishesh nga ēdo gje,frike,dashuri ,sentimente dhe deshira,dhe i vendos ne nje dollap te vjeter.I mbulon me nje cope pluhur qe te zhyten nen mantelin e harreses.
    E vjen si padashur paqja e shumekerkuar.Mund ta kuptosh sa e bukur eshte te ndihesh keshtu.
    Dhe sigurisht do filloj ti koleksionoj keto mendimet e nje dite ndoshta do ti dhuroj,dhe kjo mbas nje keshille qe diku kam lexuar,por nuk kujtoj kur.
    Ajo qe jam une ka kaluar tashme,nuk me perket me mua.Une jam e ardhmja qe jeton brenda meje dhe kerkoj ate qe eshte e imja.Shoh ate qe jam.Kerkoj ate qe me eshte dhuruar kur erdha ketu,pak rendesi ka sa eshte.
    Dhe jeta nuk eshte kaq e madhe sa te mbaje brenda te gjithe deshirat e mija.Por nuk ndalova se kerkuari dhe deshirat e mija plasen jeten ne mijera copeza te arta qe era me vrullin e saj shperndan ne vende qe nuk imagjinoja te ekzistonin.
    Dhe nje here faleminderit Zoti im i mire per kohen tende.
    Amen
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028

Pa Titull

Nje dit ne kutine e postes do gjesh dy Orkide te bardha... futi ne UJE dhe pyeti. Do te te tregojne gjithcka.
    RIPPR

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-05-2005
    Postime
    21
    kaq shum te dua online por ti je e dashuruar kshuqe = > BLOCK!!!!!!!!!!!

???????

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Neteve humbas ne mendime , gjumi harron te me marri dhe kujtoj miqte , shoket gjithēka qe rrethon ate qe quhet personi im.
    Nuk ndiej dhimbje kur me shajne , kur mendojne keq per mua por, ndiej dhimbje kur humbas gjera dhe njerez te cilat kane pasur nje vlere per mua.
    Kujtdo i ndodh te humbasi miq ndoshta me arsye ose jo por, te humbasi miq ne heshtje eshte nje dhimbje e madhe. Askush nuk mund te konceptoje qe nje mik mund te shkrihet si qiriu dhe ti veē kur nuk ben me drite ta kuptosh qe nuk eshte me.
    Dua ti bertase botes te prish qetesine e zeze qe mbulon naten te thyej qelqin e henes klithma qe do leshoj; vetem te mos e humb mikun qe kam , ate mik qe ne momente kur doja te qaja nuk me fshinte lotet por nuk me la ti nxirrja ato , ate mik qe diti te me flasi , ate mik qe kuptoi dhimbjen time ate mik qe sot po iken ne heshtje po dashur te me thote pse-ne e ikjes.
    Dua ta thyej pasqyren qe me ben te shikoj veten ne mjegull se ndoshta ne kete turbullire fshihet faji im te cilin nuk po e kuptoj dot.
    Ku te kam prekur miku im dhe nuk e di , ku kam goditur ne dhimbje dhe nuk e di, ku te kam shkelur dhe nuk e di, mos me thuaj qe asgje nga keto nuk ka ndodhur
    sepse njerzit nuk mund te ikin qe te harrohen pa asnje arsye.
    Sot me te vertete do qaj, e ndoshta lotet bejne te mundur qe mjegulla perballe meje te ike e te shoh mikun tim qe eshte kthyer.
    Te dua shume miku im je nje nder njerzit e rralle qe kam njohur me cilesi qe rralle njerz i kane .
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-05-2005
    Postime
    21
    c'dite e mbytur me emocione!
    kusho forumiste

Faqja 10 prej 41 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  2. Votėbesohet nė parlament qeveria Berisha
    Nga zeus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32
  3. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  4. Ditari i Ndienjave
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32
  5. Ditari i ndienjave
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •