Close
Faqja 25 prej 29 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 287
    sexy_mama Maska e nadule
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Ate thuaj, ketu te moderatoret ke te drejte, megjithate kete diskutim nuk e hapa une, e gjeta te hapur nga ty dhe te tjeret dhe thjesht u futa ne valle...
    Sa per Wisconsin aq me ben, sikur e kam pronen e babait qe ta marr kaq seriozisht...
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke
    Se une do te te shkruaj...

What'sss uppppppppp Chicago?

Nga jeni futur mo

Kalofshi sa me mire te gjithe!

Respekte,

DeAdA

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Shqiptaret qe jetojne ne Chicago do te festojne per pavarsine e Kosoves diten e Hene 18 Shkurt me dy tubime. Njeri do te mbahet gjate mesdites 11:00- 1:00 tek Daily Plaza(50W.Washington ST.,Chicago),si tubim falenderimi publik per kontributin qe Amerika ka dhene dhe jep per ne dhe per Kosoven.
    Ne mbremje festimet vazhdojne tek Diplomat West( Elmhurst), me nje koktej me appetizers dhe muzike ( kendojne kengetaret e komunitetit)...hyrja tek Diplomati simbolike vetm 5$ sa te mbulohen harxhimet e appetizers.....bari i hapur(cash bar)
    Merrni pjese te bashkuar ne festime rreth Kosoves, sic ishim edhe ne merzi dhe ne luften e kosoves se bashku me Kosoven...
    Kalofshim sa me mire....Gezuar Chicago...Gezuar Pavarsia e Kosoves...

me nderime,
    Xhabir Alili
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Festimet per Pavarsine e Kosoves ne Chicago do te mbahen vetem ne mbremje tek Diplomat West...per tubimin e falenderimit publik per Ameriken qe duhej te mbahej rreth mesdites eshte anuluar per arsye vonese ne marrje leje dhe Festes se te henes President's Day..
    Kush frekuenton ketu nga Illinois dhe perpara ka qene i informuar per tubimin e mesdites lajmeroni ata qe ju dini se do te merrnin pjese...sidoqoft Gezuar dhe u pafshim ne Diplomat West...

me nderime,
    Xhabir Alili
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2008
    Postime
    208
    Jemi te i interesuar për një banesë në Viskonsin dells.Jemi 2 student nga maqedonia që kemi lidhur një kontratë pune nëpërmjet agjensioneve të studentëve.Sipas mundësisë na informoni edhe për çmimin.Banesa na nevoitet për 3 muaj.Ju falemnderit

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga antina Lexo Postimin
    Jemi te i interesuar për një banesë në Viskonsin dells.Jemi 2 student nga maqedonia që kemi lidhur një kontratë pune nëpërmjet agjensioneve të studentëve.Sipas mundësisë na informoni edhe për çmimin.Banesa na nevoitet për 3 muaj.Ju falemnderit
    Pershendetje Antina,
    Une jetoj ne Wisconsin dhe jo shume larg Wisconsin Dells, Gjate veres cmimet aty jane pak me te larta se ne pergjithesi ne Wisc, por mqs do te jeni vetem per tre muaj mund te gjeni dicka per $600-$700 ne muaj. Perpiquni qe agjencia qe keni lidhur Kontrate tju gjeje dicka se per ndryshe duhet te lodheni dhe nuk mund te zgjidhni me te miren. Nese e dini ku do te punoni sa me afer punes ta keni aq me mire se do ju duhet te ecni ne kembe ne orrare jo shume te pershtatshme.
    Aty ka nje Shqiptar nga Maqedonia qe ka nje pica/restorant por nuk jam shume i sigurt se prej cilit vendi eshte.
    Gjithe te mirat dhe kalofshi sa me mire ne Amerike.
    Ed
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2008
    Postime
    208
    Citim Postuar më parë nga EdiR Lexo Postimin
    Pershendetje Antina,
    Une jetoj ne Wisconsin dhe jo shume larg Wisconsin Dells, Gjate veres cmimet aty jane pak me te larta se ne pergjithesi ne Wisc, por mqs do te jeni vetem per tre muaj mund te gjeni dicka per $600-$700 ne muaj. Perpiquni qe agjencia qe keni lidhur Kontrate tju gjeje dicka se per ndryshe duhet te lodheni dhe nuk mund te zgjidhni me te miren. Nese e dini ku do te punoni sa me afer punes ta keni aq me mire se do ju duhet te ecni ne kembe ne orrare jo shume te pershtatshme.
    Aty ka nje Shqiptar nga Maqedonia qe ka nje pica/restorant por nuk jam shume i sigurt se prej cilit vendi eshte.
    Gjithe te mirat dhe kalofshi sa me mire ne Amerike.
    Ed
    Ju falenderoj shumë për informatën, por pasi shkojmë për herë të parë dhe nëse nuk mundemi të gjejmë banesë si të gjindemi, thjesht ndonjë informatë psh. me mbetur asçfar, ndonjë motel apo kamp apo ... ndonjë zgjidhje të mundshme kuptohet me pages♪7

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Eshte larg nga jam une dhe nuk njoh ndonje qe jeton ne Wisconsin Dells, por nje link ndihmese mund te jete postimi per rentin lokal:

http://www.wisdells.com/pdfs/housing.pdf

Si dhe ne agjencion kur te mberrini,ose perpara:

World TravelerHousing Rentals LLC

Si te vendoseni per nje muaj(ose disa dite ,o me pak), do te mesoni edhe vendin (qe eshte i vogel), do te pyetni dhe per dy muajt e tjere do te gjeni me mire dhe me lire...do te gjeni edhe shqiptare atje qe sigurisht qe do te tregojne gatishmeri t'ju ndihmojne me ckane mundesi..
    Ja kalofshi sa me mire ne qendrimin tuaj ne SHBA, suksese gjate qendrimit ketu, suksese ne studime dhe ne jete..

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 08-06-2008 më 13:32
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2008
    Postime
    208
    Citim Postuar më parë nga bili99 Lexo Postimin
    Eshte larg nga jam une dhe nuk njoh ndonje qe jeton ne Wisconsin Dells, por nje link ndihmese mund te jete postimi per rentin lokal:

http://www.wisdells.com/pdfs/housing.pdf

Si dhe ne agjencion kur te mberrini,ose perpara:

World TravelerHousing Rentals LLC

Si te vendoseni per nje muaj(ose disa dite ,o me pak), do te mesoni edhe vendin (qe eshte i vogel), do te pyetni dhe per dy muajt e tjere do te gjeni me mire dhe me lire...do te gjeni edhe shqiptare atje qe sigurisht qe do te tregojne gatishmeri t'ju ndihmojne me ckane mundesi..
    Ja kalofshi sa me mire ne qendrimin tuaj ne SHBA, suksese gjate qendrimit ketu, suksese ne studime dhe ne jete..

me nderime,
    bili99
    Me shumë respekt ju falenderojmë, çdo informatë është e mirëseardhur dhe besoj se do të na ndihmojë për tu gjendur më lehtë ......falemnderit.

Sa shqiptare mund te jetojne ne Chicago dhe Illinois ne teresi?! Ndonje shifer e perafert?! Thjesht ceshtje kurioziteti.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Faqja 25 prej 29 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skënderbeu
    Nga Arbushi në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  3. All-llahu ka thënë
    Nga Sabriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 15-01-2007, 07:25
  4. Rexhep Qosja: Të vërtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  5. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •