Mr. Johnson, sa per ty me duket se sezoni te paksa filluar me kemben e shtrembet vella....as for the number...prandaj vdesin permetaret nga sifilisi (sdine ku te fusin ke)![]()
Mr. Johnson, sa per ty me duket se sezoni te paksa filluar me kemben e shtrembet vella....as for the number...prandaj vdesin permetaret nga sifilisi (sdine ku te fusin ke)![]()
Note: ACTUAL EYE COLOR MAY BE DIFFERENT
ore ca jan keto kode mer yahooouuuuuuuuuuuuuuuu flisni pa kode ore hehehehhe
wazzzzzzzzzzzz upppppppppppppppppppppppp chicagoooooooooooooooooooooooooooo
Partizoni
Mund te citoj "dike tjeter" gjithashtu, por s'e shoh te nevojshme.Mr. Johnson, sa per ty me duket se sezoni te paksa filluar me kemben e shtrembet vella....as for the number...prandaj vdesin permetaret nga sifilisi (sdine ku te fusin ke)
Pergjigje: Hey, you...nuk jam une permetari ne fjale, ai/ajo eshte vetem nje bug nga...nejse...qe desh te influencoi ne mendimet e mia, nepermjet "fuqise" qe i jep...nejse...faleminderit per denigrimin e tij te vazhdueshem...kjo ishte dhe qellimi i firmes!
S'te kuptoj....
cila teme eshte kjo? Mu duk sikur filloi ndryshe,tani me duket se po mbaron ndryshe...anyway, si doli ajo party ne ate club ketu ne Chicago? Shkoi ndonjeri nga ju? Come on, spill your beans peeps...
" I am swimming in an ocean all alone..."
Ua tani erdhi kjo...party ishte para 3 javeve mi...lolz, dhe shkuam disa nga forumi (une, katilja dhe i pakapshmi). Gjith te tjeret ishin te ftuar nga ne dmth. (U mblodhen goxha veta....nja 70-80 me duket). Dhe ishte persmari fare. Tani do organizohet nje tjeter nga Mario Kingu....lolz...So, hajde tek kjo. Si ishte Anglia???
hey e kur ka me qene kjo party se du me ardh dhe une
![]()
"don't hate the player,hate the game"
we'll put it up here before hand man, so you'll know man
...hey, si u be ajo puna e party...
(per ca shkrime me lart: aman ore, si s'ta le njeri mangut pergjigjen mes nesh shqiptareve...dreq o pune...edhe ajo puna e kembes...lol...eshte e shtrember vetiu...anon nga e majta...just a reminder. Dhe mos humb rastin t'i pergjigjesh kesaj prap...apapapapapa...what a challenge...ah, edhe dicka: 69 eshte numer nderi, lere rehat se na ka nderuar disa here
...Thank God...)
wat s up chicago doktori its back prap heheheeh i pakapshem ku je o njesh ca ben
ca bere per ate qe tham per ne fund te muaj :P ajde se flasim do te mar ne tele ok vlla
good morning chicagoo ajde flisni se si ne ne chicago ska :PPPP
Krijoni Kontakt