Kush tha "pimp" iher, pse ja fut kot!!!
Kush tha "pimp" iher, pse ja fut kot!!!
Ok, gotcha...my bad, ja futa kot...just keep it on the chill side, plz. Damn...flamming heads allover this place...
Dusty bukurosh don't flatter yourself baby.
Fiona aman mi goc, mire e the, it's hard to deal me kto qe shohim gati perdite, jo ketu ne forum, ufff edhe ajo na duhet.
Do te te shkruaj ne MP se i pakapshme me tha dicka mbreme, se di te ka marr ne tel ty apo jo lol, u prish dynjaja, po na marrin inat lol
Enjoy the weatherrrrrrrrrrrrr![]()
LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATES.
lol katile, pfff...se kuptoj, robi te merr inat pa te takuar mir, lene mo te na takojn...do thojn...."c'qekan kto". Nejse, lexo m.p time.
...OK guys...tani moderatoret duan qe une te ndryshoj emrin...per dreq, tani qe po i fshihej pak dhe pluhuri...lol...mendoj se duhet te jete dikush qe ka patur kind of bad experience with it...or maybe someone who doesn't know how to use it and stuff...
E cfare e keqe mund t'a gjeje forumin nga nje Vibrator me pluhur, he? Mos valle ketu eshte problemi? OK, kete gje e rregullojme kollaj, marrim nje...e fusim...nejse. Sido qe te jete, une po e ndryshoj emrin ne dicka me te pranueshme, kuptueshme e te dashur per te gjithe, moderatore dhe anetare. Faleminderit per mirekuptimin!
...Deri tani emri me i pershtatshem qe kam gjetur dhe qe ne te njejten kohe nderon edhe nje gazetar te TV te Chicagos, eshte Dick Johnson. Them se me ate emer dal i nderuar e me Koken Lart kudo qe mund te me bjere rasti te gjendem. Dua gjithashtu edhe mendimin tuaj te kualifikuar. Other names might be (you vote): Kliti Vago, Pussycat Me, Smooth Slicker, Deep Getter, Melon Squizer, Wrist User, Pro Fister, Live Meater, pse jo edhe Open Wider. Megjithate s'jam i sigurte nese ofendoj dike me keta emra legjitime. Po Bush Pusher si ju duket? Ju lutem me ndihmoni me voten tuaj. Me respekt, se shpejti ish-Dusty Vibrator.
wwazzzzzzzzzzzzzzzz upppppppppppppppppp chicago good morning hhahahahahhhhahahhaah
ckemi
ato foto si pam hic se spo i vini damn sa pishmen du bera qe serdha edhe un![]()
Partizoni
Waw!!! Me verte me ke lene pa fjal kete here.....Open WiderPostuar më parë nga Dick Johnson
(te match ty...kete pelqej una)
mbrema o popull si ju ka xhaxhi hahaahahahahahhha
hey si mendoni per nje party tjeter si thoni do mblidhemi prap ?
Partizoni
Mario pse kam pershtypjen une qe ti ke shume kohe neper duar, merre ti persiper organizimin e mbremjes, sepse esht ehera e dyte qe pyet per nje mbremje te dyte. Mire tha Fiona, u beme icik telef ne me ate te paren, te shohim ty cfare do na besh.
Dusty, kush ishte ai operator more aman qe te beri te nderrosh emrin. Ky eshte skandal, tmerr i vertete te ndryshosh nje nick te tille:P Une votoj qe ti te marresh nick-un e vjeter. Ciao
LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATES.
Krijoni Kontakt