Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 48

Tema: Dashuria..

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    kat dyt siper shpis rremes:)
    Postime
    245
    o ylloo komshia ska zen ala te dashur
    me gjith qef te jepja nje opinion per dashurin po i cant

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    90
    Aman o njerez te mire, se na cmendi kjo dashuria , nuk na le rehat.

MAratonomak, me vjen shume keq per ty qe te ka ndodhur nje gje e keqe me ate qe doje por do gjesh dike qe te bej me te lumtur nje dite. Une kam lexuar dhe nje teme tjeter qe ke hapur ti dhe me duket sikur thoje qe ishit bashkuar dhe ishe shume i lumtur, cfare ndodhi? Nejse, me vjen keq qe je ber kaq i hidhur me femrat tani.
    PO ju te tjeret, jeni te dashuruar?
    Remember your yesterdays
    Live your todays
    Dream your tomorrows!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    oh je e vetmja vajze qe me ke kuptuar , ben flert ose nje shaka te vajzat e thjera dhe ta kthejne me inat kurse ti , ti zemer kupton cdo te thote shaka . bravo . flm , ej zemer edhe une te dua , oh zgjohem ne mengjes me afshin tend dhe nuk du te shkoj ne pune po ti me debon dhe thua ik o puno se kena kalamaqte pa buke , ou po kur i bem kalamajte ne . ah jo . nje e solle ti nje e solla une . familje e lumtur qe jemi moj po po . na kane zili na kane .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545

BABY BLU

Postuar mė parė nga baby_blue
    Aman o njerez te mire, se na cmendi kjo dashuria , nuk na le rehat.

MAratonomak, me vjen shume keq per ty qe te ka ndodhur nje gje e keqe me ate qe doje por do gjesh dike qe te bej me te lumtur nje dite. Une kam lexuar dhe nje teme tjeter qe ke hapur ti dhe me duket sikur thoje qe ishit bashkuar dhe ishe shume i lumtur, cfare ndodhi? Nejse, me vjen keq qe je ber kaq i hidhur me femrat tani.
    PO ju te tjeret, jeni te dashuruar?
    FLM PEWR KEQARDHJEN TENDE ZEMER . UNE O ZEMER NUK E KAM PROBLEM PER VAJZA SE KA PLOT KETU PO KAM PROBLEM PER NJE VAJZE QE TE JETE E VECANTE . TA DUA DHE TE ME DOJE SHUME DHE TA MAR PER GRUA . TE JETE AQ E MIRE SA CJAM dhe vete , te mund te rise femijet qe do bej me ate dhe te respektoje ne shoqeri . vallahi eshte e veshtire te gjesh nje vajze te tille , sot ne keto dite . dua te dashurohem perseri por me njeriun e duhur . TANI une vertet kam shkrui nje teme me pare qe u lidha perseri me ate por zemer une sa here e kekoj ate aq here e deboj se me genjeu dhe nuk u tregua e sinqerte me mua , ajo eshte e mire po me genjeu oh une e dua shume ate pavaresisht se cme ka bere po nuk mund ti besoj jeten time se me genjeu dhe te genjesh eshte njelloj si te besh tradhti basheshortore ose prostitucion . e urrej genjeshtren shume , TANI une nuk jam bere i hidhur me femrat une i dua ato por dua me te miren ne mendje dhe zemer . zemer te uroj nje dashuri te shendoshe dhew bullafiqe .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-11-2003
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    7
    Dashuria e vertete eshte si shfaqja e shpirtrave: te gjithe flasin per ta, por pak i kane pare vertet!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 27-11-2004 mė 17:59 Arsyeja: Moderim ndaj fjaleve jo shqip.

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    O maratonomak!!!Ke shpirt te bukur,por shume delikat!!!Ti duhet te mesosh nga pasojat e te gjithe maredhenieve qe ke pas!!!Te vleresosh lart veten dhe te fitosh besimin tek vajzat,se me frike se gjen dot rushin tat!!!Ec nje jave te une ne terapi dhe do ta shikosh se te shkojne punet vaj pastaj!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2003
    Vendndodhja
    Fremont, CA USA
    Postime
    28
    Postuar mė parė nga Anisela
    O maratonomak!!!Ke shpirt te bukur,por shume delikat!!!Ti duhet te mesosh nga pasojat e te gjithe maredhenieve qe ke pas!!!Te vleresosh lart veten dhe te fitosh besimin tek vajzat,se me frike se gjen dot rushin tat!!!Ec nje jave te une ne terapi dhe do ta shikosh se te shkojne punet vaj pastaj!!!
    Per cfare terapie e ke fjalen. Ndoshta mund te na interesoje edhe neve.
    Cdo fillim e ka nje fund, dhe cdo fund ka patur nje fillim!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545

anisela

Postuar mė parė nga Anisela
    ANI pershendetje , si ke qene ? une pak semure dhe shume i zene me pune , anisela te te them si ta dha mendja dhe te shpetoi kjo qe the . ? tani une do ferkoj duart dhe do them u ja eshte nje vajze qe ineresohet per mua . apo te mendoj se po tallesh . po une e di se po ben shaka , po shaklaja eshte ghysma e se vertetes . ej une kam shpirt delikat po kam nje karakter te vecante , une e shoh boten vetem bardge e zi , une nuk shoh ngjyra ne jete , une nuk qesh as nuk qaj , une nuk jam as serioz as me humor . une nuk njoh rugen qe bashkon te miren dhe te keqen , per mua jane vetem keto te dyja shume larg nga njera tjtra . kur une jam ne gezim eshte hidherimi ma i madh , une nuk vleresoj veten lart pasi nuk jam as poshte . une nuk fitoj besim te vajzat pasi nuk kam besim te vetja ime . ,une kam frike veten time dhe zotin askend tjter , po hyj ne te thella tani dghe me fal po ja une jam ai qe jam . nje perfundim pa deshire nga ana ime kur ende nuk eksistoja . pra askush smori leje mua dhe as une nuk do mar leje dhe smbaj pergjejesi se cka bej ne jete timew dhe te thjereve . ma e mira e te mirave do ishte te mos kishim mohimin e zgjedhjexz . per gjithcka jane te tjert qe zgjedhin . une nuk mund te ndertoj se gjithcka do prishet do shkateroj ; duhen shume per te bere nje njeri po pak per cbere nje mnhjeri . ANISELA ME FAL ZEMER QE JA FUTA KOT KETU DHE U SHFRYVA DUKE THENE MIZERJEN TIME QE ME BEN TE NDIHEM I PA EGSISTUAR , po nese do ti une mund te vi te kem kenaqesine e te marit prej teje nje [ terapi ] qe mendja ime mashkullore turbullohet dshe nuk e can shume koken se ca do te thote kjo [ terapi ] nga ana juaj qe mund te jete mister megjithese behet fjale per dashuri . oh tani me duhet te iki . shihemi .

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Postuar mė parė nga maratonomak
    dashuria eshte vjedhur dhe keqperdorohet . kam dashuru vetem nje here dhe nuk dashuroj me sepse dashuria ime u vodh dhew perfundoi ne nje cmenduri te nje vajze . o zot e urej ate dhe dua ta vras . ta vraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssss .
    Provo te biesh prape, por me njeriun e sakte!!
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Maratonomak!!!!!!!Ti ke pikerisht ato ane te mira qe shume djeme tjere nuk i kane...Dhe une kam ato anet tjera qe te kompletojne ty.....Kur e ke ndermen me dal nga kto ane????
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •