Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 48 prej 48

Tema: Dashuria..

ABSOLUT JUSTICE Maska e Piranha
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    Ikur drejt forumeve te lira
    Postime
    478
    1) asnjehere nuk tregohem i pafuqishem.zakonisht jam une qe dominoj raportin.
    2) nje pjese te madhe te raporteve i kam patur dhe i kam ne fshehtesi per shkak te femrave qe nuk duan ta bejne ate publike (une jam per raportin e lire, hapur).
    3) asnjehere per hakmarrje. e bej per kenaqesine time, per aventuren, per adrenalinen qe pompon truri ne situatat e veshtira, per jetezgjatjen e raportit fix dhe per shume e shume arsye te tjera...........

Te dominosh dike qe te do...eshte e thjeshte fare. Lojra, lojra, lojra dhe rregulla...uffa(mgjse dhe lojrat duhen, por sa per lezet, dhe vetem per t'u kuptuar me shume, jo per te dominuar). I urrej keto "konkurset" e egove.

Edhe po e tradhtova cfare do fitoj?! Vetem do ngaterrohem me veten time me shume! Po arriti puna deri sa te duash hakmarrje, hakmarrja me e mire eshte qe te mos duash t'a shohesh me .

Oh, se harrova pyetjen e dyte...Pse vetem cfare duan ato apo ata ka rendesi? Po ti cfare do?

tropojane per jete Maska e mishelle
    Anėtarėsuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    ne ferrin e parajses new york
    Postime
    21
    gjilanas kjo teme me futi ne mendime
    interesante
    mendoj se jam une gjimone ajo qe e dominoj mashkullin per hir te fantazise sime [I]erotike
    se bej kurre me fshehtesi se ktu ku jetoj une te lidhesh me nje qun dhe prinderit ta aprovojne
    dhe sigurisht per tu hakmarre muk perdor veten po e shkaterro ate si njeri p.sh
    sa mundohet te krijoje nje lidhje une vete e ia prish
    menyra me e mire :P
    mishelle
    Mos Lejoni Tju Puth Nje I Marre Dhe Mos U Marrosni Pas Nje Puthje!

USER NE ALBASOUL Maska e hari_sweet
    Anėtarėsuar
    14-06-2003
    Vendndodhja
    Greece Athens
    Postime
    22

dashuria nje teme qe spo na permendet me

Hey si ma keni lene temen ne meshire te fatiti po i lihet dashruiia fatit mo po shkruani shkruani problemet tuaj lidhur me kete teme dhe une do ju pergjigjem menjehere eshte i ftuar cilido te hapet

Me respekt haris

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2003
    Vendndodhja
    Fremont, CA USA
    Postime
    28

Dashuri, pse jo!

Vajza: Une jam e sinqerte, por mos krijo iluzione. Une te pakten do te te ofroj respek. Do bejme kete, do bejme ate. Do bejme mrekullira bashke.

Djali: (edhe pse e dinte qe nuk kishte asgje te vertet ne ate qe thoshte vajza) Ok edhe une te ofroj miqesi dhe respekt si fillim. Po e dashuruam njeri tjetrin do jete akoma me mire.

Entuziazmi vazhdoi per disa kohe. Dhe vjen casti:

Vajza: Une nuk e ndiej. Pra nga ana biologjike nuk ndiej asgje per ty.
    Djali: Po premtimet?!
    Vajza: Duhet te jesh fleksibel. Ndryshoi situata, nuk jane me te njejta.

Dhe respekti qe pretendonin se kishin per njeri tjetrin humbi. Humbi edhe komunikimi. Perse???!!!

Kam degjuar plot raste te tilla, por me protagonistin negativ djalin, qe e genjen vajzen per interesa te ndryshme. Po me krijohej ideja qe meshkujt dashurojne me pak, dhe luajne me shume ne dashuri.
    Nderkohe degjova edhe kete me protagonist negative vajzen.
    Atehere kujt tia veme fajin??!!!
    Ajo qe une them: nuk ka dashuri, ka vetem interesa. Dhe kur keto te dyja perputhen lind bashkimi. Ose ka vetem genjeshtra. Njera pale do genjeje dhe tjetra do besoje dhe genjehet.

Une konceptin dashuri e lidh: Interesa (jo vetem banale materiale, qofte qe edhe e kutpojne njeri tjetrin). Dhe respektim i njeri tjetrit, dhe mbajtje e premtimeve.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ludvik01 : 01-07-2005 mė 17:19
    Cdo fillim e ka nje fund, dhe cdo fund ka patur nje fillim!

Anėtarėsuar
    14-06-2003
    Vendndodhja
    Greece Athens
    Postime
    22

Dashuria

Do te jap disa mendime per dashurina une do bej nje pyetje dhe do vetpergjigjem . Cfare eshte dashuria? Atehere dashuria per mua eshte nje ndjenje shume e fuqishme qe te gjithe e deshirojne po per mendimin tim e keni gabim se ju thjesht ndiqini moden ja ceshte dashuria sot te ndjekesh moden se po u dashurove do te thote qe mbarove dashuria te err syte te ben te arsyetosh me nje instikt te vetem dhe pa vete dije .Nese mendon ndonjeri te kundertetn jeni te lire te shkruani .
    UNE JAM AI HaRi_SwEeT (HARIS)

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anėtarėsuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    Po te dija ca ishte dashuria do kisha kuptuar qellimin pse jetoj !Keshtu qe sthem dot se ca eshte dashuria!
    "Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy

Anėtarėsuar
    14-06-2003
    Vendndodhja
    Greece Athens
    Postime
    22

Dashuria fjala me e bukur dhe me e dhimbshme

Dashuria .?! Ndjenja me e cmendur ne boten tone qe spo arrime kurr ti japim pergjigje ketij termi kaq entuziast plot ndjenja frike gezim dhimbje vuajtje mashtrime intriga cfare te them me .Nuk e di si e mendoni juve por te gjithe e kerkojme dashurin me ngulm deri sa vjen nje dite qe e arrime por pastaj nuk jemi ne gjendje me te kontrollojme asnje gje jemi shokuar qeshim flasim pa lidhje jemi te emebel .......... . Dashuria per mua eshte nje fjale shume shqetesuese dhe shume e rendesishme e kuptoni qe prej dashurise lind edhe urrejtja e kuptoni qe eshte dashuria qe shkakton cdo gje qe ndodh ne ditet e sotme kudo ne bote

Shkruani dicka me korigjoni nese jam gabim .
    UNE JAM AI HaRi_SwEeT (HARIS)

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •