Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 24
    i/e regjistruar Maska e *andrea*
    Anëtarësuar
    09-02-2007
    Vendndodhja
    everywhere ...
    Postime
    39

Smile Bindmëni Nëse Existon Me Të Vërtetë E Ashtuquajtura "dashuri"...

Pa perpiquni nje here te me mbushni mendjen... (natyrisht kush deshiron)
    Une mendoj se dashuria pa kufij dhe pafund nuk existon.
    Ajo qe ne quajme "dashuri" eshte thjesht nje lidhje interesash, deshirash, kenaqesish, etj. te perbashketa. (ky eshte mendimi im)
    Kush do te me kundeshtoje???? (nese e beni me jepni argumente te pakten)
    Everything has its opposite: although this is never absolute, only relative... :)

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga *andrea*
    Ajo qe ne quajme "dashuri" eshte thjesht nje lidhje interesash, deshirash, kenaqesish, etj. te perbashketa. (ky eshte mendimi im)
    hmmmmmmmmmm
    ANDREA JA KE FUT KOTE BABY
    se ekziston sa cke me te ,,,,tani seicili flet nga ajo qe ka jetuar mi
    p sh mu sme mungon kur dashuria nga personi qe dua ,,,,e beson ti kete???? naaa ,,, keshtu qe,,,,,,,,,,,,
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Existon dallimi midis Te Dashures dhe Dashnores.E para quhet e tille sepse jep dhe merr dashuri. Dhe ajo di gjithcka persa i perket dashurise.
    E dyta eshte vetem person me moral fizik ...cka do te thote se ajo eshte vetem ndjenje e personifikuar e seksit( thjesht Çfryrje Hormonesh te teperta ) e jo dashurise. Kjo nuk e njeh dashurine e vertete e te pafundme sic ke folur ti me pare...!

Do ti te njohesh dashurine e vertete e te pafund? Do ti qe te te bind une? Provo te mos jesh thjesht dhe vetem DASHNORE e dikujt por dhe e Dashur

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga LlaCiPaCi
    Existon dallimi midis Te Dashures dhe Dashnores.E para quhet e tille sepse jep dhe merr dashuri. Dhe ajo di gjithcka persa i perket dashurise.
    E dyta eshte vetem person me moral fizik ...cka do te thote se ajo eshte vetem ndjenje e personifikuar e seksit( thjesht Çfryrje Hormonesh te teperta ) e jo dashurise. Kjo nuk e njeh dashurine e vertete e te pafundme sic ke folur ti me pare...!

Do ti te njohesh dashurine e vertete e te pafund? Do ti qe te te bind une? Provo te mos jesh thjesht dhe vetem DASHNORE e dikujt por dhe e Dashur
    jo po thuj qe je i urt ti
    dhe une mendoj se fjala nore me fjalen te dashur jan 100%ndryshe(dashnore eshte fjal vulgare e shpifme)
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar Maska e *andrea*
    Anëtarësuar
    09-02-2007
    Vendndodhja
    everywhere ...
    Postime
    39

....

Faleminderit LlAcIpAcI!
    (Jo per keshillen, nuk ma dhe mua personalisht, por eshte teme shume e perfolur kjo jo per gje...)
    Everything has its opposite: although this is never absolute, only relative... :)

[B]Pa perpiquni nje here te me mbushni mendjen...
    He bela e tre cerek me keta mor ti, rrin e rrin keta dhe s'kan pune tjeter vijn e na behen bela neve qe t'u mbushim mendjen per gjera te ketilla
    Provo te dashurosh nje here dhe masanej flasim nese ekziston apo jo.... e pa fundme apo e fundme, provoje nje here he xhan.

Ekziston qe cke me ate pune po te rrish e t'u mbushesh mendjen me rradh miletit ec e te na ngelen per vete pastaj, kshu qe mos u bej merak fare, ha buke e fli gjume rehat se ''EKZISTON''.

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Ti e ke dhene vete pergjigjen....dashuria pa kufij e pa fund nuk existon...se njeriu me kalimin e kohes ndryshon, ndryshojne edhe ndjenjat e tij...pastaj kur dashuria mbaron, ajo qe e mban ne kembe raportin jame ato motivet e tjera qe ti ke permendur me siper(interesat, familja, femijet, kenaqsi.....etc

i/e regjistruar Maska e Anisa_Itali
    Anëtarësuar
    11-02-2007
    Vendndodhja
    diku ne bote por destionacioni eshte vlora.
    Postime
    35

Dashuria pa kufij dhe e pa fundme egziston deri ne nje fare pike,sepse mbase nje kohe te gjate te kaluara me personin qe do dhe nese ke fatin te perfundosh ne martes kjo dashuri zhduket disi.Dhe kjo gje dihet qe keshtu eshte e kote ta zbukurojme me fjale te bukura,dashuria kthehet gjithmon ne respekt e ne gjera te tjera qe permendet dhe ju.E kjo ndodhe sepse personat qe duhen ndryshojne me kalimin e kohes sepse kjo eshte jeta dhe asgje nuk jeton per jete,sepse ne jete te vetme gje qe kemi te sigurt eshte thjesht vdekja dhe asgje tjeter.Me e mira eshte te jetojme ditet ashtu si vine dhe te mundohemi te duam dhe te na duan pa interesa,pa detyrime pa humbur kohe sepse ne jete ajo cka iken nuk kthehet me.Ketu nuk flitet per dashnore ose te dashure me duket,sepse secila ka vendin e vete ne jeten e nje mashkulli,por me mire te flasim per faktin qe ne jete dashuria na duhet sepse dhe ne qofte se na bene te vuajme na sherben si mesuese qe heren tjeter te mos gabojme.Dhe per ta mbyllur do te thoja qe dashuria e pa fundme dhe pa kufije egziston

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    eshte nje gje !!! nuk jemi ktu per te bindur te tjeret !!! ktu me shume jepen keshilla se sa te binden te tjeret !!! kur te provosh edhe ti dashurine andra do thuash qe paskan pasur te drejte ata shoket e forumit qe ekziston dashuria e vertete !!! edhe do jesh aq e shurdher qe mos degjosh ata qe si ty mendojne se nuk ekziston dashuria e vertete edhe pa interes !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e sleep
    Anëtarësuar
    10-10-2006
    Postime
    114
    [/B]andrea
    Duke te rrespektuar ne rradhe te pare temen doja te them edhe une mendimin tim. Sa i perket fjales dashuri duhet te cilesojme se cfar lloje dashurie. Sepse kemi dashuri me te vertet familjare karshi burrit dhe e kunderta dhe kemi dashuri per te gjetur te dashur per te bere .... por per mendimin tim, kur bejme fjale per dashuri duhet patjeter qe djali ose vjaza te zgjedhe me deshiren e vet te dashuren (gruan) dhe te dashurin (burrin). Ne shqiperi faktikisht fjala e dashura dhe i dashuri kuptohen gabimish se kemi te bejme me dashnor. Nuk eshte ashtu nje person qe e dashuron me te vertet tjetrin duhet qe ta zgjedhe me deshiren e vet ne te kunderten nuk ekziston dashuria e vertet dhe reale. Mund te them se dashuria e vertet dhe reale mund eshte cdo here tek çifti i cili ka edhe mirjetese. Pra te mos jene te varfer. Mendimi im perfundimtare eshte: Gocat ja bejne vetes. Dhe eshte shume veshtir te gjesh dashuri reale. Une per vete e kam te gjetur. Me shume rrespekt
    red_dragon

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Popujt e zhdukur
    Nga Fatih në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 03-01-2010, 19:27
  2. Kur’ani i Mrekullueshem edhe për jo-muslimanet...
    Nga altruisti_ek84 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 03:38
  3. Kontributi i shkenctarëve islam në shkencë
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  4. A jeni munduar ndonjehere te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 04-11-2008, 15:36
  5. A është e vërtetë përplasja e qytetërimeve?
    Nga [xeni] në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-03-2006, 16:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •