Close
Faqja 33 prej 33 FillimFillim ... 23313233
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 330
    Perfection Maska e Kapriçozja ELB
    Anëtarësuar
    16-02-2007
    Vendndodhja
    Aty ku s'ta pret menja
    Postime
    72
    Citim Postuar më parë nga ALBA
    A mund te quhet dashuri nje njohje e thjeshte ne chat, pa u pare kurre me njeri tjetrin dhe pa ja ndigjuar kurre zerin?

Duke u bazuar ne disa raste ku shume djem e vajza ndjehen te lenduar prej njeri tjetrit per shkaqe naive , ku njeri apo tjetri kane pretenduar se dikush i dashuron ose duhet ti dashuroj prej fjalve te tyre te bukura dhe vetem kaq...une po hap kete teme dhe ju ftoj per diskutim...

Alba
    Njohja ne chat/forum midis dy personave nuk eshte gje tjeter vecse shtyrje kohe dhe ne te shumten e rasteve flirt ..( per mendimin tim) Me e shumta qe mund te ekzistoje ne kte njohtje eshte nje shoqeri midis te dy tipave. Sigurisht qe nuk eshte dashuri dhe jam e bindur qe shumica eshte e te njejti mendimi( pasi lexova edhe disa shkrime te bera nga forumistat)
    SHQIPËRIA ETNIKE

E VETMJA ALTERNATIVË

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Postime
    112
    Citim Postuar më parë nga Ingenuous
    A mendoni se nje lidhje e dy personave me internet funksionon me teper se nje lidhje e drejtperdrejt ??

Pse ??

Mirulexofshim
    per mendimin tim ska lidhje me internet dhe nga kjo rrjedh fakti smund te funksionoj se ska cfare te funksionoj. Ka pasur raste qe kam degjuar qe jane dashuruar me internet dhe kane patur nje lidhje per kohe te gjate, e quajtur lidhje nga personat e implikuar ne kete mes, se nga pikepamja e nje te treti qe seshte ne kete mes e quan loje te dyfishte qe lojtaret luajne mire dhe asnjeri sia kupton hilen tjetrit derisa te dy lodhen dhe dorezohen ne fund,keshtu ka ndoshur ne te gjitha ratet qe kam degjuar jane sjelle sikur kane kapur qiellin me dore dhe mbas ca kohesh bejne sikur kjo ""lidhje"" ska ekzistuar.
    Me mendje e shpirt ne Vlore.

bitter girl Maska e marsela
    Anëtarësuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Kjo ishte teme mesazhesh edhe te top select sot
    Nje lidhje interneti per mendimin tim seshte nje lidhje e mirfillte..fillimi eshte gjithmone i bukur, gjerat nisin vrullshem pastaj kur vjen ajo faza qe normalisht ne realitet konsumohet me me pak fjale e me shume vepra..ktu nisin e zbehen gjera.
    Personalisht dikur investoja shum ndjenja msn;rave.. dhe dicka me ka mbetur akoma peng, i bie te jete shume e vecante.
    Tashme me duket humbje kohe te perpiqesh te ndertosh dicka virtualisht..Ne rastin me te mire interneti mund te jete nje menyre komunikimi me te dashurin..dmth nje shtese tek lidhja, menyre lidhjeje sic
    eshte telefoni..
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974
    Citim Postuar më parë nga marsela
    Kjo ishte teme mesazhesh edhe te top select sot
    ihihihi e kuptova se nga bie kjo shtepija jote

Me ngacmoi shume kjo teme.
    Dikur isha lidhur me nje vajze, thurnim plane..., biles ajo ishte ne USA, kam folur edhe me prinderit e saj, preu bileten, pasi ate kohe isha student ne Itali, kur pa pritur dhe pa kuptuar, nje i trete virtual futet ne mes, dhe prish gjithcka.
    Qe nga ai moment, e kam urryer virtualitetin, por mendimi qe mund te flas akoma me te, me ben qe te rifutem, edhe pse jam i bindur se ajo sikurse edhe une tani kemi marre drejtime te ndryshme.

Qofsh Mire.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Sipas nje sondazhi zyrtar i bere ne itali nje pjese e mire e te rinjve te moshes 25-35 vjecare njihen dhe dashurohen nepermjet internetin...

Une i kundershtoj lidhjet me chat,msn a ku ta di un... per shume arsye, por ky sondazh me cuditi....
    paska me te vertete shume njerez qe besojne tek lidhjet virtuale!!!!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    ihihihi e kuptova se nga bie kjo shtepija jote

Me ngacmoi shume kjo teme.
    Dikur isha lidhur me nje vajze, thurnim plane..., biles ajo ishte ne USA, kam folur edhe me prinderit e saj, preu bileten, pasi ate kohe isha student ne Itali, kur pa pritur dhe pa kuptuar, nje i trete virtual futet ne mes, dhe prish gjithcka.
    Qe nga ai moment, e kam urryer virtualitetin, por mendimi qe mund te flas akoma me te, me ben qe te rifutem, edhe pse jam i bindur se ajo sikurse edhe une tani kemi marre drejtime te ndryshme.

Qofsh Mire.

e si mund te thurresh plane ne virtualitet ? Na habitet tani ? Plane me nje te panjohur ?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Wink

Citim Postuar më parë nga PINK
    e si mund te thurresh plane ne virtualitet ? Na habitet tani ? Plane me nje te panjohur ?

E drejte, mbase nuk eshte fjala e pershtatshme, por mendime te tilla.
    Kur se ke provuar diçka, mund ta maresh me mend, por sdo ta kuptosh ne te vertete.

ingenuous

bitter girl Maska e marsela
    Anëtarësuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    eee e lehte Ingen.tani po e shoh qe e kam `shtepi` vendndodhjen)
    Me vjen keq per ty..Kto gjera, dmth hyrja ne mes e nje te treti mund te ndodhin edhe ne lidhje reale.
    Eksperiencat virtuale jane te cuditshme;ka dhe gjera te lezetshme ne toKujtoj psh.qe per te folur me dike qe me pelqente shume ne msn prishja gjumin e mengjesit qe o Zot si e kisha..as per provimin me te rendesishem zor e prishja ose ose kur skishim ne konv.dhe ishte mbyllur internet kafeja aty afer i hipja autobusit per te gjetur net..ose ose merzitesha per nje fjale kot aty ne biseda..Tani sesi me duken te gjitha kto.

Harrova te shtoj me pare qe me duket normale qe me dike qe je njohur ne internet te kesh nje lidhje te mirfillte me pas. pse jo dhe te martohesh bashkjetosh etjetj..Mjafton qe gjerat te mos mbesin ne kufirin e virtuales e te vazhdojn te quhen `lidhje`..
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    E drejte, mbase nuk eshte fjala e pershtatshme, por mendime te tilla.
    Kur se provon diçka, mund ta maresh me mend, por sdo ta kuptosh ne te vertete.

ingenuous
    Ne fakt as nuk dua te mundohem qe ta kuptoj sepse nuk ka asgje se cte kuptoj . Mire dakort qe ekzistojne lidhje - njohje nepermjet internetit (kur sot me teknologjine keto lloj njohjesh elektronike funksionojne ) por gjithmone eshte thjeshte nje metode njohje dhe asgje me shume. Te arrish , te iluzionosh thjesht duke chatur ne virtualitet dhe pa u takuar te pakten vetem nje here ne real life mua me duket nje cik si kafshate e madhe per tu gelltitur dhe besuar.

e lexon dhe si thua vete ti , nje i 3-te u fut ne virtualitet ? Po ku u fut , midis kujt ? Dy te panjohurve te tjere ? Kjo ne fakt eshte per qeshur gjithashtu ,sepse ajo as nuk arriti te te njohi dhe bam te la shendene . Ironik eshte virtualiteti ne fakt . lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974
    çdo gje eshte relative.

se mos me mendo nje me syze si byf kavanozi e ajo 125 kg-she

Ky i treti ishte real per te, virtual per mua.
    Nese, nuk eshte vendi per te sjellur kujtimet.

"marsela" hehehe, e mar me mend.

Stami Bene,
    Ciao

Faqja 33 prej 33 FillimFillim ... 23313233

Tema të Ngjashme

1. Përkufizimi i dashurisë!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Mund të quhet njohja në chat/forum, dashuri?!
    Nga Ingenuous në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 48
    Postimi i Fundit: 14-10-2008, 09:46
  4. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •