te dashurosh vetem germa te vendosura me rregull dhe me kuptim te bukur...
ireale
te dashurosh vetem germa te vendosura me rregull dhe me kuptim te bukur...
ireale
proud 2 be me, the eagle's son
Pershendetje te gjithve !
Une po flas nga prevoja qe kam ne chat prej nje kohe te gjat !
Disa munde ta marrin shi njohej dashurore .
Disa per shoqeri
Dhe Sisa te tjere per te kaluar kohen
Faktikisht nuk ka nevoje per shpjegim Fjala ^Chat^ e prekthyer ne Shqip eshte Bisedim thjesht njohje personi dhe ideje .ka pat raste dhashurore deri ne lidhje martesore. Per mendimin tim chati emerohet me emirn Miqesi dhe jo Dashuri !
Me Respekt Saimiri
FieRaK
shum e vertet kjo ....belget thojn pas dhejt vitesh martesa fillon te qet krahê ...te iken te fluturon....Postuar më parë nga BlackEagle
=====================================
Po bised, por qfar biesede ???Postuar më parë nga engjulli_peje^
ah ...biseda te nxeta e jo gjallnie
keto biseda ndezin zjar ne ndjenja ....qe ske rast me ndez ket zjar ne direkt ...
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
nese doni pak humor virtualmarr huva teksti ...
prej hotmaili ti lshova syt
kur ta pash paswordin nfyt
krejt prej menes jam shkolofit
kam qu doren pucank me qit
djal i dads mos u habit
me myt veten per ni qik
se ta jep dada pasha syt
mesingerin me ma lyp
qaty menja mu ka nrru
pucanken ntok e kam gju
e windovsin e kam startu
hygjym dades ju kam vnu
tung i thash qka po ban
une jam vet baca dan
ma azgan qiftin sma gjan
tungatjeta trim me fleta
mir se erdhe e mir se tgjeta
une jam vet dada selvije
qe mrizoj veq naper hije
sma gjan shoqen nshtat nahije
Nese mendone se per te dashuruar duhet zgjedhur edhe vendin atehere une nuk mund te pajtohem me kete. Se a eshte forumi vendi i duhur asnjeher nuk i dihet. Shancat per te takuar dike jane me te vogla se ne jeten reale por nuk do te thote qe ska mundesi. Nuk po them se nese fillon te flasish ketu ka lindur dashuria, por egziston mundesia qe ne te ardhmen qifti qe fillon ketu te perfundoj me nje dashuri.
Por ata qe mendoj qe ketu hyjne vetem, deshtaket ata e kane gabim sepse ata mund te jene deshtake te cilet kerkojne diqka ketu por disa nga ne nuk hyjme nga arsyeja pse skemi ku tjeter te shkojme por ketu hyjme ne kohen kur do duhej ta kalonim vetem por fale teknologjise tani e kalojm me shoqerine virtuale.
Barca
Postuar më parë nga ALBA
Ne fakt Alba nuk quhet dashuri e "rendomte" sepse mund te kalosh nje kohe te gjate me dike duke folur, edhe me shpresen qe nje dite do e takosh, edhe kur gjithcka shkon per dreq, te vjen keq sepse shpresoje ne dicka e cila su realizua kurre.
E mira e te mirave eshte te kesh nje jete reale te mbushur me dashuri, por dashurine mund ta gjesh kudo, ndaj nuk eshte e thene qe dashuria qe lind ne chat ose forum, duhet medoemos te shkoje per dreq.![]()
Dashuroni njerez dashuroni se per chatistat eshte dashuria!
Po ti mundohesh te na besh mos te futemi me ne forum apo ca?dashuria qe lind ne chat ose forum
Per vete time komshia ime dhe "dialli" jan 2 raste shume te vecanta dhe shoqeria jon sdo ngelet vetem ne virtualitet. Kshu qe per mua vetem per kta 2 persona virtualiteti ishte nje vend ku me sherbeu per tu njofur dhe tani eshte ne doren ton deri ku do ta cojm shoqerin dhe ne jeten reale.![]()
te dashurohesh ne chat o nene mori fund shqiperia sdo ket me rini se do plakeni edhe sdo e lagni
sa per forumin sdi cte them
ktu vi per te par ndonje lajm ndonje budallik qe eshte shkrujatur kaloj kohen![]()
Partizoni
Nastadini kishte then kur ishte rrxu nga dardha, vetem ata je jan rrxu ne jeten e tyre kan drejt te flasin per muPostuar më parë nga mario_kingu
![]()
Gyrbetqar i shkret je ende njeri apo je ba Lek ? ...mori fund shqiptaria ...me te vertet ...
eh eshte dicka virtuale , mendoj se kur e ke larg nje njeri mund te mbash miqesi por te dashurohesh me te vetem vuajte do te kesh ,
une personalisht kam shume shoqeri me ane te chatit .
por ka dhe raste te vecanta kur njerezit martohen me ane te chatit .
Krijoni Kontakt