Kujdes me kete dashurine e chat-it :P ..... Per mua nuk eshte dashuri eshte thjesht flirt
Kujdes me kete dashurine e chat-it :P ..... Per mua nuk eshte dashuri eshte thjesht flirt
Love Life, Love People!
JO nuk besoj aspak..!!! Dikure edhe besoja.
te besh chat kur futesh mir ben por te mednosh per te dashur pfffffffff
budallek se njerzit jan si budallenj pse ja bere hi ja ben norja ime ajo
por kur ajo vajz e le ai e shan me flod me vjen per te qesh po cte besh i ka jeta
pra ska![]()
Partizoni
Pse ke besuar me para ?! lolPostuar më parë nga delisa
B
Postuar më parë nga FsHaTaRi
u nou. Njera ktu.. ( koishija ime) eshte martu me njerin qe njohi me ane te chatit, dhe sot ka nje bebush marshalla mos e marr mesysh :P
Po kto rastet jane 1 ne 1 milion, vete su besoj ME.. me ka humbur naivitieti i dikurshem![]()
P.S si puna e telenoveles![]()
Delisa,Postuar më parë nga delisa
Jane vertete 1 ne 1 milion, ama jane dashuri se hahhahaha
Ti edhe mund te mos besosh sikur edhe shume te tjere ketu, por e dini se ne jete shpesh ndodhin gjera te pabesueshme.......pra edhe dashuria permes chatit...
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
ihaaaaaaa sa larg jemi ne shqiptaret ......ne ne jet te perditshme .....nuk bo gjejm Dashuriiiiiiiii....jo mo ne Chat ...o bo gjith anej me interes ....
Do thoni ju po ne cat nuk esht ashu ...ktu o edhe me keq .,......kur te dali burr ajo qe po flet me te ta shofim mbrapa ...................![]()
Bukuria ësht për femrat.. duhet të jet pak me i bukur se majmuni...A's Më Shum A's Më Pak
shpreni mendimin tuaj per dashurin e chatit se kam ven re se shumica e chatistave bihen ne dashuri si mendoni ju duhet te ndodhin keto gjera ne chat apo jo??
Ne disa raste
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Krijoni Kontakt