Ofendim?Postuar më parë nga sweet_babe
Ate shkrim se nisa per te ofeduar fare, as qe po me shkonte neper mend, ofendimi kur e shkruajta. Me fal qe u duk ashtu.
Ofendim?Postuar më parë nga sweet_babe
Ate shkrim se nisa per te ofeduar fare, as qe po me shkonte neper mend, ofendimi kur e shkruajta. Me fal qe u duk ashtu.
Jam JETUS jo TREGUS!.
Shpilti,Postuar më parë nga sweet_babe
Ti e di se une te dua shum shume.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
hahahahha storm po cke me ty :P
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
ehe sa mire 5 kom ne chat me tre do martohem me dy do fejohem ja sa te boj gati valixhet ne rruges jom.
Da shuria ne chat nuk them se nuk ekziston , ne te vertet nuk eshte dashuri eshte thjesht nje ndjenje dhe kuriozitet qe ke per te njohur te pamunduren dhe te pa realizueshmen. ka shume veta qe jane njohur ne chat dhe jane martuar po kjo eshte 1/100 dashuria eshte dicka reale ta prekesh ,ta ndjesh ,ta shohesh ne sy tjetrin por ,s'mund te quhet dashuri dicka e fshehur mbas ca germave ne pc ( qyqja me mor noi virus pc u boka nomi). Ose duke ndenjur me ore te tera para pc per te pritur po vjen spo vjen. Ne ato ore te pakta qe flet me dike ( te dashur) bota duket reale dhe gjithcka qe fluturo hahet, por kur mbyllet pc jeton dhe ato min mbas me ndjenje gezimi dhe dashurie por pastaj jeta vazhdon ne rrjedhen e saj. Ok si mund te quhet dashuri kjo? 3 ore ne msn ose chat kjo eshte dashuria qe te mbush zemren? Uhhhhhhh sa fjale e madhe eshte dashuria ,nuk eshte thjesht ndjenje por jete.
Respekte White_Angel
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
Alba, te pershendes per temen e qelluar!
Dashuri ne chat? Une them me nje gjysme ,,po", them keshtu sepse tashme jam deshmitar i nje ,,dashurie ne chat". Nje shok i imi eshte lidhur me krushk me nje vajze qe jeton dhe punon ne Danimarke, takimin e kane realizuar ne qytetin e Prishtines, ne korrik te ketij viti.
Jufalemindertit per mirekuptim!
Une ju urroj ketyre te rinjeve qe te takohen edhe te pelqejne njeri tjetrin,e pastaj te dashurohen edhe ne jeten reale dhe te kene nje jete te gjate e te lumtur.Postuar më parë nga Nikii
Zoti i bekofte![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Mund te ndodh ashtu. Mua me ka ndodh qe jam dashuru me nje vajz prej Interneti edhe pse nuk e njoh Se kush eshte por fjalet shkrimet edhe biseda qe bej me te me pelqen shum dhe jam dashuru. kshtu qe. nuk eshte keq. i vjen dita qe te bashkohemi edhe u boooooooooo OK heheeh.
Tung
GjIlAnAsI_cSi
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
100% dakortPostuar më parë nga White_Angel
~~Nje zemer e mbushur me dashuri....zgjon nga gjumi miliona zemra te fjetura.........
~~~Nje mendje e mbushur me dituri..cliron nga erresira,miliona mendje te errta....
Postuar më parë nga Gjilanasi_csi
Urimeeee Urimeeee vellacko...
PS: MOTON PASI E LEXON KETE SHKRIM DUA TA KESH:
RA INTERNETI E U MARTOVAHAHAHAHAHA
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
i agree 1000%Postuar më parë nga Davius
Krijoni Kontakt