Close
Faqja 7 prej 33 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 330
    PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar më parë nga sweet_babe

Ne forum njerezit vin per te shprehur mendimet e tyre. Ti ske perse ofendon se ste ofendoj njeri. Ketu duket se ca edukate ke.
    Ofendim?

Ate shkrim se nisa per te ofeduar fare, as qe po me shkonte neper mend, ofendimi kur e shkruajta. Me fal qe u duk ashtu.
    Jam JETUS jo TREGUS!.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar më parë nga sweet_babe
    Ne chat te gjithe hiqen si poeta. pfff big fake lies. Po ka edhe raste ku nje njeri me vertete te do . Po hajt gjeje ti se kush... se te gjithe hiqen si sweet.
    Shpilti,
    Ti e di se une te dua shum shume.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anëtarësuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    hahahahha storm po cke me ty :P
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

Heartless Maska e White_Angel
    Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    ehe sa mire 5 kom ne chat me tre do martohem me dy do fejohem ja sa te boj gati valixhet ne rruges jom.

Da shuria ne chat nuk them se nuk ekziston , ne te vertet nuk eshte dashuri eshte thjesht nje ndjenje dhe kuriozitet qe ke per te njohur te pamunduren dhe te pa realizueshmen. ka shume veta qe jane njohur ne chat dhe jane martuar po kjo eshte 1/100 dashuria eshte dicka reale ta prekesh ,ta ndjesh ,ta shohesh ne sy tjetrin por ,s'mund te quhet dashuri dicka e fshehur mbas ca germave ne pc ( qyqja me mor noi virus pc u boka nomi). Ose duke ndenjur me ore te tera para pc per te pritur po vjen spo vjen. Ne ato ore te pakta qe flet me dike ( te dashur) bota duket reale dhe gjithcka qe fluturo hahet, por kur mbyllet pc jeton dhe ato min mbas me ndjenje gezimi dhe dashurie por pastaj jeta vazhdon ne rrjedhen e saj. Ok si mund te quhet dashuri kjo? 3 ore ne msn ose chat kjo eshte dashuria qe te mbush zemren? Uhhhhhhh sa fjale e madhe eshte dashuria ,nuk eshte thjesht ndjenje por jete.

Respekte White_Angel
    O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-08-2004
    Postime
    2
    Alba, te pershendes per temen e qelluar!
    Dashuri ne chat? Une them me nje gjysme ,,po", them keshtu sepse tashme jam deshmitar i nje ,,dashurie ne chat". Nje shok i imi eshte lidhur me krushk me nje vajze qe jeton dhe punon ne Danimarke, takimin e kane realizuar ne qytetin e Prishtines, ne korrik te ketij viti.
    Jufalemindertit per mirekuptim!

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar më parë nga Nikii
    Alba, te pershendes per temen e qelluar!
    Dashuri ne chat? Une them me nje gjysme ,,po", them keshtu sepse tashme jam deshmitar i nje ,,dashurie ne chat". Nje shok i imi eshte lidhur me krushk me nje vajze qe jeton dhe punon ne Danimarke, takimin e kane realizuar ne qytetin e Prishtines, ne korrik te ketij viti.
    Jufalemindertit per mirekuptim!
    Une ju urroj ketyre te rinjeve qe te takohen edhe te pelqejne njeri tjetrin,e pastaj te dashurohen edhe ne jeten reale dhe te kene nje jete te gjate e te lumtur.
    Zoti i bekofte
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Mund te ndodh ashtu. Mua me ka ndodh qe jam dashuru me nje vajz prej Interneti edhe pse nuk e njoh Se kush eshte por fjalet shkrimet edhe biseda qe bej me te me pelqen shum dhe jam dashuru. kshtu qe. nuk eshte keq. i vjen dita qe te bashkohemi edhe u boooooooooo OK heheeh.

Tung

GjIlAnAsI_cSi
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

ANGEL Maska e ledi01
    Anëtarësuar
    10-07-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    53
    Citim Postuar më parë nga White_Angel
    ehe sa mire 5 kom ne chat me tre do martohem me dy do fejohem ja sa te boj gati valixhet ne rruges jom.

Da shuria ne chat nuk them se nuk ekziston , ne te vertet nuk eshte dashuri eshte thjesht nje ndjenje dhe kuriozitet qe ke per te njohur te pamunduren dhe te pa realizueshmen. ka shume veta qe jane njohur ne chat dhe jane martuar po kjo eshte 1/100 dashuria eshte dicka reale ta prekesh ,ta ndjesh ,ta shohesh ne sy tjetrin por ,s'mund te quhet dashuri dicka e fshehur mbas ca germave ne pc ( qyqja me mor noi virus pc u boka nomi). Ose duke ndenjur me ore te tera para pc per te pritur po vjen spo vjen. Ne ato ore te pakta qe flet me dike ( te dashur) bota duket reale dhe gjithcka qe fluturo hahet, por kur mbyllet pc jeton dhe ato min mbas me ndjenje gezimi dhe dashurie por pastaj jeta vazhdon ne rrjedhen e saj. Ok si mund te quhet dashuri kjo? 3 ore ne msn ose chat kjo eshte dashuria qe te mbush zemren? Uhhhhhhh sa fjale e madhe eshte dashuria ,nuk eshte thjesht ndjenje por jete.

100% dakort
    ~~Nje zemer e mbushur me dashuri....zgjon nga gjumi miliona zemra te fjetura.........
    ~~~Nje mendje e mbushur me dituri..cliron nga erresira,miliona mendje te errta....

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar më parë nga Gjilanasi_csi
    Mund te ndodh ashtu. Mua me ka ndodh qe jam dashuru me nje vajz prej Interneti edhe pse nuk e njoh Se kush eshte por fjalet shkrimet edhe biseda qe bej me te me pelqen shum dhe jam dashuru. kshtu qe. nuk eshte keq. i vjen dita qe te bashkohemi edhe u boooooooooo OK heheeh

Urimeeee Urimeeee vellacko...

PS: MOTON PASI E LEXON KETE SHKRIM DUA TA KESH:

RA INTERNETI E U MARTOVA HAHAHAHAHA
    My silence doesn't mean I am gone!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Mundesisht zonjusha/zonja mary-anne te me tregoni pse nuk pajtoheni me nje lidhje dashurie neper mjet internetit...a thua ende tek ne interneti eshte tabu teme...ku e dime shume mire se ne perendim shume cifte njihen mes internetit sepse aty e sheh si cili te konvenon e cili jo...sepse aty ke nje biografi te shkurt me nje foto dhe ai/ajo qe eshte e interesuar kerkon numrin tend dhe mereni vesht per takim....cuditem me disa anetare qe kembenguli se nuk mund te gjeshe dashuri ne internet....

Valle ende duhet ne te punojme me punet e ndermjetsuesit dhe te kerkojme nje cike.... ju lutem shihni pakez se ka ndryshuar edhe mentaliteti i shqipareve dhe nuk jane me ato shqipet e mocme por kane perparuar ne shume aspekte....
    i agree 1000%

Faqja 7 prej 33 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përkufizimi i dashurisë!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Mund të quhet njohja në chat/forum, dashuri?!
    Nga Ingenuous në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 48
    Postimi i Fundit: 14-10-2008, 09:46
  4. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •