diskutojm pak per kte pikturen.
jo spo kerkoj tme shkruani tezen qe kam un te shkruaj per kte. hihi po thjesht mendoj se eshte interesante e do na hiqte i cik nga diskutimet e fundit qe po behen dhe pak te lodhshme.
![]()
diskutojm pak per kte pikturen.
jo spo kerkoj tme shkruani tezen qe kam un te shkruaj per kte. hihi po thjesht mendoj se eshte interesante e do na hiqte i cik nga diskutimet e fundit qe po behen dhe pak te lodhshme.
![]()
Memory is a kind
of accomplishment
a sort of renewal
even
an initiation
Ne shijet e mia ne art (si cdo gje tjeter lidhur me mua ne fakt) jam pak kontradiktore. Me pelqen Dali (i cili per mendimin tim eshte femija i Giorgio de Chiricos), por nuk kam ndonje preference te madhe per pikturat Chiricos (kubizmi dhe metafizika ne art, *ne pergjithesi*, me duken si masakrues te formes njerzore edhe pse ata ndoshta kane dashur te bejne te kundreten).
Piktura me lart nuk me pelqen. Ndoshta per faktin se femrat me gjokse te medha keshtu, nuk me pelqejne. Ngjyrat shume te vrenjtura gjithashtu. (dhe ti qe ishe merzitur nga debatet e lodhshme) Si dicka e leshuar. Nuk i ben pershtypje asnje trend, apo "gjykim".
Gijthsesi ndoshta per te njejtat arsye me pelqen nje pikture tjeter e Chiricos, titulluar "Pasiguria e Poetit".
p.s. kisha kohe pa punuar mbasdite, qenka torture!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fiori : 25-02-2005 mė 22:25
Krijoni Kontakt