Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 36

Tema: Windows 98

i/e regjistruar Maska e dragusha
    Anėtarėsuar
    23-11-2004
    Postime
    71

Question Windows 98

Pershendetje E kam nje problem e kam nje leptop te vjeter Pentinium 2 300 mgh etj...
    Ne te vcilin mund te instaloj vetem win 95 dhe win 98 A di dikush ku mund te gjej nej
    Link nga i cili mund ta shkarkoj te terin win 98 bashk me serial dhe ms-dos te fundit ku mund ti gjej???
    Flm......

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Windows 98SE link shkarkimi ftp://24.6.30.211/Operating%20System...SE/Win98SE.iso Skedari eshte ne format iso.Pasi e shkarkon e djeg ne nje cd dhe e instalon programin nga CD.Per Numer serial regjistrimi s'eshte problem.Do e gjejme nje serial.Pasi windowsi 98 SE instalohet shiko tek faqja me rifreskimet per te marre te gjitha kodet e sigurise dhe mbrojtur kompjuterin,rregulluar difektet qe ka vete windowsi98 dhe punuar me
    mire.http://www.microsoft.com/windows98/d.../corporate.asp
    Per ta shkarkuar shiko edhe kete faqe http://reliz.ru/7.php3?q=Win+98SE.bin A ka ndonjeri ketu ne forum windows 98 ne kompjuter?Te shikonte si e ka emrin e sakte windows 98 SE setup file.Dragusha kam nje CD origjinale te windowsit 98 me serial.Eshte e blere.Nqs e do me thuaj ku ta dergoj me poste.E ke falas.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 25-02-2005 mė 22:11
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    23-11-2004
    Postime
    71
    Citim Postuar mė parė nga benseven11
    Windows 98SE link shkarkimi ftp://24.6.30.211/Operating%20System...SE/Win98SE.iso Skedari eshte ne format iso.Pasi e shkarkon e djeg ne nje cd dhe e instalon programin nga CD.Per Numer serial regjistrimi s'eshte problem.Do e gjejme nje serial.Pasi windowsi 98 SE instalohet shiko tek faqja me rifreskimet per te marre te gjitha kodet e sigurise dhe mbrojtur kompjuterin,rregulluar difektet qe ka vete windowsi98 dhe punuar me
    Flm po nuk po muj me hi me marr nuk po ban a e di ku mund te jet problemi un perdoro Firefox browser pome del 530 login incorrect????????ß

Anėtarėsuar
    23-11-2004
    Postime
    71
    Citim Postuar mė parė nga benseven11
    Per ta shkarkuar shiko edhe kete faqe http://reliz.ru/7.php3?q=Win+98SE.bin A ka ndonjeri ketu ne forum windows 98 ne kompjuter?Te shikonte si e ka emrin e sakte windows 98 SE setup file.Dragusha kam nje CD origjinale te windowsit 98 me serial.Eshte e blere.Nqs e do me thuaj ku ta dergoj me poste.E ke falas.
    Flm shum Benseven
    Po me te tregu te drejten kompjuteri esht i nje shokut ma ka dhan me instalu i kam te gjitha sistemet tjera pserveq win 98 qe nuk e kam e nese e gjej me shkarku diku si shpejt do te ishte mir se po i duhet derii te diellen me ja instalu.
    E per cd te faleminderoj shum po nuk kam edhe aq koh
    Muj edhe ne Emule me marr po me vonon dy-tri dite thash mos keni ndonje adres serveri ku do te mund te baj downloden direct me hspejt!!
    E ne keto adresat qe mi ke qit nalt nuk mujta me marr asgje se nuk po muj mu lidh po sidoqoft flm shum per ndihm jeni the best....

Shkarko bitlord qe shkarkon torrents. Ka edhe searchbox per isohunt.com. Aty kam marre win2000 pro etj etj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-10-2005
    Postime
    11
    www.phazeddl.com
    aty i ke te gjitha sistemet operative qe egzistojne, e njekohesisht i ke edhe crackat...
    pershendetje
    Iliri

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ky windows qe ke vene eshte version jo i plote.Eshte upgrade,qe do te thote instalohet ne kompjuter duke pasur prezent windows3.1 ose windows 95.Versionet upgrade jane te ndryshme nga versionet e plota te windowsit.Versionet upgrade shume skedare te sistemit nuk i kane dhe i kopjojne skedaret qe u mungojne nga sistemi operativ ekzistus,ne kete rast i kopjon nga win 95 qe eshte ne kompjuter ose win 3.1.Gjithashtu ben ndryshime ne skedaret e sistemit.
    Nqs do te kryesh nje formatim te kompjuterit dhe do perdoresh kete version windows 98 upgrade,windowsi do deshtoje ne instalim.Versionet upgrade te windowsit funksionojne duke u mbeshtetur ne versionin paraardhes dhe mund te instalohen kur windowsi version paraardhes eshte ne kompjuter.Ka shume versione upgrade te windowsit,version 2000,xp home,xp pro upgrade.Te gjitha keto versione nuk jane te plota,jane te modifikuara ne menyre te tille qe te bejne tranzicion te sistemit te operimit nga nje me i vjeter ne nje me te ri,kur instalohen.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Black Rider Maska e a1*
    Anėtarėsuar
    21-10-2004
    Vendndodhja
    Ne Ferr
    Postime
    128
    Vetem foto eshte ajo qe thua ti , se nuk po gjeja foto tjeter ku te lexonte Windows 98

:::::****::::::
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Postime
    194

Windows 95, 98

Tungjateta

Kompozuesi ( wizard ) i winxp e ka lehtesuar shume montimin e winxp ne kompjuter.Dhe kesaj gjeje ja kam marre doren.Pro me solli shoku im dy pc paksa antik dmth p2 dhe me hardisqe me volum shume te vogel. Puna eshte se ka shume kohe qe nuk kam instaluar win95 ose win98 dhe nuk kam as cd sepse nuk me kane hyre ne pune dhe i kam falur me kohe.
    Pra nqs keni mundesi me ndihmoni duke me dhene ndonje link nga ku mund te zbres win98 !

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Windows Vista nė shqip
    Nga PcCrack3r nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •