Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 36

Tema: Windows 98

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    22

ndihme....si te instaloj win98se

kam marre win98se nga interneti dhe e kam hedhur ne nje disk cd-r dhe provoj ta instaloj ne nje kompjuter me win xp por nuk me instalohet me thote duhet ta onstaloj me ms-dos por nuk e kuptoj pse kur i bej auto run me thote ut cd e win 98se por disku eshte brenda nuk e di si behet instalimi nuk eshte cd origjinal i win 98se por e kam marre nga interneti ne file rar. ibera extrakt dhe e hodha ne cd dhe umundova ta instaloj por nuk di se si ta instaloj tani se me setup.exe nuk me punon me thote duhet ta instalosh nepermjet ms-dos por nuk di se si..???????
    kompjuteri qe dua ta instaloj nuk me punon mire me xp edition me ngadalesohet shume vetem win 98 me punon prandaj ne qoftese dini si behet me postoni dhe me ndihmoni flm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    22

Question flm

ok ne rregull keto qe me thaje por te kompjuteri qe kam te instaluar win xp ka vetem nje driver vetem c:/ ???? ka problem.. ta bej ate qe me thaje ti aty te win 98 se??????? dhe duhet te zbres nje nga keto programet isobuster ose alkol qe te bej instalimin... ????? flm per ndihmen benseven edhe nje here dhe po pate mundsi me trego dhe nje here me qarte se nuk jam ndonje expert ne keto... te faleminderit shum..

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Nuk duhet instaluar win 98 ne te njejtin hard drajv pa particion(pa ndarje) ku ndodhet xp-ja.
    Te duhet te ndash ne pjese 2 ose me teper(particionim) hard drajverin,pastaj perdor iso busterin per ta kaluar materialin nga disku ne folderin win 98 ne c.
    Pastaj klik ne folderin me win 98,klik ne setup dhe fillon instalimi.Aty lexon instruksionet per instalim ,nuk eshte e veshtire.Nqs ne instalim te kerkon ku do e instalosh win 98,zgjedh D.Nqs te kerkon opsion formatimi zgjedh drajverin D.Nqs te kerkon ne cfare sistemi do e perdoresh Win 98 zgjedh Fat32.Pra particioni D do kete sistem Fat32.Per te ndare hard diskun ne 2 ose me shume pjese perdor particion magjik.Particioni magjik ben ndarjen e diskut ne pjese ,ne madhesi sa i deshiron dhe nuk te humbet asnje e dhene pas particionimit.Duhet te krijosh patjeter nje particion te vecante D duke perdorur particion magjik.Me pas extrakton cd me iso buster dhe ben instalim.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Redmond, WA, USA
    Postime
    181
    Citim Postuar mė parė nga klnd
    kam marre win98se nga interneti dhe e kam hedhur ne nje disk cd-r dhe provoj ta instaloj ne nje kompjuter me win xp por nuk me instalohet me thote duhet ta onstaloj me ms-dos por nuk e kuptoj pse kur i bej auto run me thote ut cd e win 98se por disku eshte brenda nuk e di si behet instalimi nuk eshte cd origjinal i win 98se por e kam marre nga interneti ne file rar. ibera extrakt dhe e hodha ne cd dhe umundova ta instaloj por nuk di se si ta instaloj tani se me setup.exe nuk me punon me thote duhet ta instalosh nepermjet ms-dos por nuk di se si..???????
    kompjuteri qe dua ta instaloj nuk me punon mire me xp edition me ngadalesohet shume vetem win 98 me punon prandaj ne qoftese dini si behet me postoni dhe me ndihmoni flm
    Ke tė drejtė. Njė herė unė i mata dy sisteme qė kisha njėri XP pro dhe tjetri 98SE. Tė dyja bėnin 40 sekonda tė startonin, por XP Pro kishte procesor 1.8 GHz kurse 98SE kishte procesor tė 350 MHz.

Po ēfarė kishte brenda skedarit rar? Kishte .iso ose .nrg? nėse jo, lere atė se ty tė duhet njė qė starton nga CD. Prandaj kėrko tė gjesh Bootable 98SE CD. Nėse nuk e gjen atė atėhere gjeje ms-dos 6 ose IBM PC Dos 5 dhe nise sistemin me tė duke zgjedhur opcionin qė tė kyē CD-ROM-in si njėsi tė sistemit. Pataj kalo nė CD-ROM me komandėn D:, E: apo F: dhe pastaj ekzekutoje setup.exe.

i/e regjistruar Maska e kelcyra4ever
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Postime
    94
    Windows 98 Second Edition (NO SERIAL KEY)

Kodi:
    http://rapidshare.de/files/30733175/Win98.S.E....NO.SERIAL__Geo.part1.rar
    http://rapidshare.de/files/30733188/Win98.S.E....NO.SERIAL__Geo.part2.rar
    \m/ TiLL dEaTh KeLcYRiOT \m/

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    22

Ju faleminderit

Ju faleminderit shume. Por nuk po e instaloj dot ne kompjuter win98. Desha te di a nuk behet dot ndonje disk kopje i win 98 qe te nisi instalimin sic eshte dhe origjinali????..... Dhe a di ndonjeri se ku ta marr qe ta bern ne disk dhe te bej instalimin?? Flm.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Nqs je ne amerike,e gjen nje cd origjinale te Ebay per 6 dollare(1 dollare disku +5 dollare posta) Personi qe e shet e dergon vetem per ato qe jetojne ne amerike.
    http://cgi.ebay.com/Microsoft-Window...QQcmdZViewItem
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    22

Flm

Flm Benseven por jam ne Angli.Faleminderit gjithsesi.Puna eshte se kam dhe nje kompjuter te vjeter dhe dua ta rregulloj dhe tja jap nje shoku. I instalova win xp por nuk punon normal dhe dua ti instaloj nje win 98 qe tja jap dhe te mesoje me te dhe pastaj te bleje nje me te mire. Nejse faleminderit per kohen qe shpenzuat.
    Gjithe te mirat.

i/e regjistruar Maska e kelcyra4ever
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Postime
    94
    Citim Postuar mė parė nga klnd
    Ju faleminderit shume. Por nuk po e instaloj dot ne kompjuter win98. Desha te di a nuk behet dot ndonje disk kopje i win 98 qe te nisi instalimin sic eshte dhe origjinali????..... Dhe a di ndonjeri se ku ta marr qe ta bern ne disk dhe te bej instalimin?? Flm.

win98 nuk eshte boot cd
    duhet te besh copy filet e win 98 ne hard disc e pastaj bej setup win98

bej 1 startup disc , copy files, dhe pastaj futu me DOS ne HD dhe bej setup
    \m/ TiLL dEaTh KeLcYRiOT \m/

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    08-07-2003
    Vendndodhja
    London
    Postime
    70
    Fisniku 29,

Ke nje PM nga une

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Windows Vista nė shqip
    Nga PcCrack3r nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •