M. Monroe ka qene nje nder femrat me te bukura dhe Elvis Presley nje nder meshkujt me te bukur, por ama i ka ikur koha.
[QUOTE=Tigri_Elbasanit;2185707]kjo monroja ka shku me 10000 burra lool
un kam lexur librin e marilyn monroe ku flet per jeten e saj ajo ka vuajtur shum dhe me sa kam lexuar dhe kam kerkuar per te ajo ishte nje person i mrekullueshem dhe nuk esht se ka shkuar me aq shum si thua ti mendimi yt.si jan vipat sot me skandaloze ndersa ajo ishte ne rregull
sara.nice;Tigri_Elbasanit
un kam lexur librin e marilyn monroe ku flet per jeten e saj ajo ka vuajtbur shum dhe me sa kam lexuar dhe kam kerkuar per te ajo ishte nje person i mmrekullueshem dhe nuk esht se ka shkuar me aq shum si thua ti mendimi yt.si jan femrat sot me skandaloze ndersa ajo ishte ne rregull
po dhe un kur te martohem sdo i them gruas qe kam vajtur me 100 femra
sara, ngjo pak po ta them pa tkeqe por femrat nganjehere nuk kuptojne veten e si do e kuptojne nje mashkull
martesa eshte seks, seksi bahen bebush, kshu vazhdon eshte zinxhir ajo pune.
PS: dhe gjeja fundit njerezit njihen kur bisedone afer afer, jo me ante te librit apo te virtualitetit
kaq kisha gjith tmirat sara.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tigri_Elbasanit : 14-03-2009 mė 14:48
[QUOTE=Tigri_Elbasanit;2185734]nuk po them se nuk ka shkuar fare me meshkuj por nje person nuk gjykohet ashtu sepse ajo u rrit pa familje pa nje person qe ta donte dhe kur permbledh jeten e saj marrin informacion dhe nga pesonat me te cilet ajo i ka pasur afer si familjet biresuese,gjyshja,fotografet,aktoret,burrat me te cilat ajo ka pasur dhe gjithe keto njerez nuk kan pasur si te genjej.nese ajo ska qene person i mire cfar ka bere te keqe ne kete jete??asgje
sara ke te drejt ashtu eshte .
Krijoni Kontakt