Close
Faqja 21 prej 29 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 288
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga Norma Lexo Postimin
    tra la la skam degjuar te thon njerezit qe arriten ta njifnin....psh Fotografi i fundit i Marilynit Stern ..Ai arriti te perjetesoj kujtimin e Marilyn Monroes,jo vetem ne fotot e panumerta,por shkroi per te nje rrespekt te thelle...
    Sigurisht qe kishte respekt ky Sterni ,milionat dollar qe fitonte nga fotot e saj ja shtonin me shume 'respektin' dhe 'dashurine' per te .
    Tani do zihemi se si ka qene Marilyn?!
    Varet se si njeriu e shikon te miren .Nga sa kam degjuar une e theksova dhe me lart ka qene femer 'manikin'dhe sigurisht gruaja e endrrave te c'do mashkulli por vetem per 'One night stand',per kete mund te flasin djemt me shume .
    Qe ka qene e bukur une as qe e diskutoj fare sepse eshte nje femer qe kalene pershtypje por jo nga me te mirat .

Po Megan Fox nje nder aktoret me te famshme e me e paguara te diteve te sotme qe ka bere tatuazh fytyren e Marilyn Monroe....eshte shuuum e fiksuar pas sajj...Ca do te thot kjo????
    Sigursht nje emitim te pakrahasueshem i beri dhe Ana Nikoll.

Ps .Na sill pak pershtypjet e ketij fotografi s'ka problem edhe ne anglisht kot per kurjozitete kam qef ti lexoj .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    nosa,

ti i ngjan noj cik xhines?...
    'I don't smoke 'qe ti ngjaj ndonje aktoreje.Hobi xhuxh hobi ,i shoh ndonjehere keto te vjetrat por as ndonje fanse qe te mbaj letra me aktor/e neper dhome nuk jam, e as te cirrem kur kam pare edhe ndonje prej 'verteti'
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 07-01-2010 mė 07:38

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Teme provokative per te gjithe meshkujt. Gruaja e endrrave??????? cilave endrra?? Atyre seksuale??? po jam dakord ketu, por nuk eshte saktesuar mire ne titull.
    Duaje te afermin tend si veten

Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Sigurisht qe kishte respekt ky Sterni ,milionat dollar qe fitonte nga fotot e saj ja shtonin me shume 'respektin' dhe 'dashurine' per te .
    Tani do zihemi se si ka qene Marilyn?!
    Varet se si njeriu e shikon te miren .Nga sa kam degjuar une e theksova dhe me lart ka qene femer 'manikin'dhe sigurisht gruaja e endrrave te c'do mashkulli por vetem per 'One night stand',per kete mund te flasin djemt me shume .
    Qe ka qene e bukur une as qe e diskutoj fare sepse eshte nje femer qe kalene pershtypje por jo nga me te mirat .

Sigursht nje emitim te pakrahasueshem i beri dhe Ana Nikoll.

Ps .Na sill pak pershtypjet e ketij fotografi s'ka problem edhe ne anglisht kot per kurjozitete kam qef ti lexoj .
    Jo mi pse te me lodhesh ta lexosh ne anglisht e ta perkthesh ska nevoj ..e kam librin ne shqip..

Bert Stern arriti te perjetesoj kujtimin per marilyn Monrone,jo vetem ne fotot e panumerta,por shkroi per te me nje rrespekt te thelle,Fotografi i famshem u tregua njeri me zemer te cilter.Ai ishte i vetmi mjeshter,i cili e fotografoi ate te zhveshur dhe mund ti jepte kah fantazise se vet.Por ai e fiksoi ate te thjesh,te pambrojtur,te natyrshme dhe me tipare taman femerore.Deliresia e saj e mposhti profesionistin e Hollivudit.Un u befasova kur pashe nje grua me shami,e cila po ecte neper nje rrugice drejt meje,shkruante ai,mendoja se Marilynin do ta shoqeronin korrespndente,bodigart dhe zoti e di se kush tjeter.Ajo erdhi vetem.Djelli po fshihej pas kodrinave te hollivudit dhe kjo grua,per te cilen endrronte cdo burre,nen rrezet e arta te mbremjes qe po afronte,dukej teper tokesore....Marilyn Monroeja ishte plotesisht e kundert me Elizabeth Taylor,natyrisht,dihet qe eshte e bukur.Per te ishte e mjaftueshme te drejtohej nga kamera e te rrinte pa levizur,me teper nuk i kerkohej.Bukuria e saj prej manekineje ishte pa jet.Marilyn Monroeja ishte fantazia vet..Nese ajo do te pushonte se levizuri,bukuria e saj do te shteronte.Kur e fotografoja ate kisha nje ndjesi te tille,sikur po fotografoja driten.Marilyn rrezatonte energji.Ajo ishte si era,si kometa.Ajo ishte perendesh.Por ne te njejten kohe ishte dhe dicka tjeter pjese e hollivudit....ishte simbol i seksit.Ateher shum njerez mendonin se nga kjo gje duhej ti vinte turp.Ketyre mendimeve ajoo u jepte pergjigje-Nese un duhet te simbolizoj dicka ,ateher me mir le te jet seksi ,sesa dicka tjeter.Ajo nuk e perceptonte fkalen seks si dicka te pahijshme..Epshi eshte terheqes vetem kur eshte i natyrshem dhe spontan..Te tere kemi lindur nga qenie me seks,por eshte per te ardhur keq,shum keq qe shum nga ne e prishin dhe e perbuzin kete dhurat normale te natyres...theksonte e brengosur Marilyn MONroe..Ajo u largua nga jeta shum e re.me 5 gusht te vitit 1962 dhe e re do mbetet pergjithnje.Marilyn Monroe qe e para perendesh amerikane,Perendesha jone e Bukuris....
    dhe nuk eshte vetem ky fotograf qe ka rrespekt ndaj M.M..por edhe burri i saj i dyte e shum shum te tjere ..gjer diten qe vdic per vite me rradh i dergonte lule te fresketa cdo dit te varrit te Marilyn Monroes..Dhe po mos te kishte pasur rrespekt nuk do ta bente kete gje..Dhe te lutem shif dokumentar nqs te intereson se cfar thojn ne te vertet njerezit e afert dhe shuuum te huaj qe nuk arriten ta njifnin per te >>>Mos flit per gjera qe nuk i di se si ka qen ajo ...plsss mendohu para se te flasesh ...mos flit ishte manikin etj etj..po thuaj arsye perse mendon keshtu..jo gjera pa baze..okkk

Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Teme provokative per te gjithe meshkujt. Gruaja e endrrave??????? cilave endrra?? Atyre seksuale??? po jam dakord ketu, por nuk eshte saktesuar mire ne titull.
    Atyre seksuale???e ke shum gabim...Eshte dhen nje film te vizion plus qe eshte bere pas vdekjes se M.M.Dhe jan 3 djem te rinj qe duan ta takojn me patjeter Marilyn Monroen...Ato e pelqenin aq shum kishin cdo foto cdo film,revista dinin cdo gje per jeten e saj ..Dhe mendonin qe kur njeri nga ato ta takonte M.M do te shkonte ne shtrat me te ...Dhe pas shum perpjekjeve njeri nga ato la takim me Marilynin.Kur ai shkoi ne takim me M.M..pasi ku kthye e pyeten shoket he cfar ndodhi e bete???Dhe ai u tha te ishte cdo mashkull ne vendin tim nuk do ta bente kete gje.Ajo ishte nje njeri krejtesish ndryshe nga cdukej ne ekran...Ajo ishte e thjesh fliste per gjera te perditshme nuk ishte nga ato aktoret e rendomta..qe u interesonte vetem fama parat bukuria..ne vetem shetitem gjate bregdetit..thjesh folem...ajo ishte mahnitese...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Norma : 10-01-2010 mė 07:18

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    e kam fjalen per endrrat, jo per realitetin...i cili mund te jete ashtu sic e pershkruani ju

Cdo kush mund ta enderronte sic enderrojn njerezit sot per cdo aktore te tyren te preferuar...Nuk ka ndonje gje te te tmerrshme ketu

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    jo nuk ka asgje te tmerrshme, bile fenomeni eshte i pranueshem.., nepermjet terheqjes seksuale ajo ka siguruar jeten...shume paguajne vetem per ta pare...i lumte per kete

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Apetitin ( orekxin ) mundesh me e marre ne rruge,per te ngrene ne shtepi,thon gjermanet.M.M ka qene dhe eshte ender e cdo mashkulli,me femininin qe ajo e kishte ne natyre,edhe qe dinte ta vinte shume bukur ne loje,skene.

Ajo ska pasur nevoj qe ta siguronte jeten vetem ndermjet terheqjes seksuale>>Si Sophia Loren ose Briggite Bardot qe dilnin nudo neper filma vetem qe te beheshin te famshme...si aktoret sot>>marilyni ne filmat e saj te pare ka qen shumm e thjesht...Un kam 30 filmat e Marilynin dhe nuk eshte se ka skena te ekzagjeruara...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Norma : 10-01-2010 mė 07:53

Faqja 21 prej 29 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Aktoret e medhenj
    Nga Kryeplaku nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 27-03-2024, 06:17
  2. Lajme nga bota e muzikės shqiptare!
    Nga Fiori nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 02-08-2023, 08:02
  3. Marilyn Manson & muzika e tij
    Nga Brad20 nė forumin Muzika botėrore
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 23-01-2011, 10:36
  4. Marilyn Monroe, gruaja e endrrave te cdo mashkulli!
    Nga YaSmiN nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 196
    Postimi i Fundit: 21-06-2010, 17:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •