:d........................
:d........................
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Manulka, me doli goxha e bukur, thanks! -- e mbajte mend e?
Shqipe, sikur me hoqen nje barre te madhe nga shpatullat...me duket vetja 10 paund me i lehte...what a great feeling![]()
Summertime baby!
duro deri neser shqipe...... te shohi milanin.....se per interin e di qe do fitoje
kur do na besh ndonje vizite???
Postuar mė parė nga Ihti
epo une s'kisha pire qe ta harroja, isha esell! lol (ndryshe nga kuqalashja)
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
epo ato chocolate martinis jane heavenly
Sorry to butt in, por me duhet te iki per sonte e s'kam marre asnje pergjigje nga Manuli (MPs disabled).
Ta dha Kuqja ate qe dhashe leje "me shkrim"?I haven't been updated.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
jo zemra, jo, nuk ma dha, nuk e ka, po te dergova e-mail me duket, nuk e more?Postuar mė parė nga Leila
Gezuar ditelindjen... lol, sa qesha kur e pashe![]()
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Dje e pashe e-mailin (sot jo). Po e-mailin e dyte e more? (me qe do na i fshijne postet anyway)
trendafila manushaqe
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
jo jo, nuk kam mare e-mail, kur ke shkruar?Postuar mė parė nga Leila
I sent you files... nuk shkrojta gje. Ika... kur te kthehem prap sonte, do kontrolloj e-mails. Ose do i them agait to do it for me e te mi lexoje ne telefonPostuar mė parė nga Manulaki
Naten
![]()
trendafila manushaqe
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Krijoni Kontakt