Te shkuara Pinku, si ty edhe Bradyt...Postuar mė parė nga PINK
dhe boni ndonje cike hashure sot meqe eshte sulltan Nevruzi, per tu sheru...![]()
Te shkuara Pinku, si ty edhe Bradyt...Postuar mė parė nga PINK
dhe boni ndonje cike hashure sot meqe eshte sulltan Nevruzi, per tu sheru...![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
E mire e ke ti Xhuxho , po skam grure .... ah sikur te kisha ca qerreste . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Shko tek Rezervat e Shtetit dmth ushtrise,...lol dhe kerkoji nje dore grure...Postuar mė parė nga PINK
S'besoj se jane kurnace...lol
ps..
Ja miredita njehere, grupit...
Kuqke, ku e ke Brunetten, se marshalla ishte nga prapa-peti...![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
xhuxhu, po ty nga shqiperia deri ne nyc te arrin or cun shikimi?Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
![]()
Postuar mė parė nga diikush
Kjo eshte nostalgjiejsheni jot mer ? lol
3 muaj vere ketej ste dalin zotrote , dashke dhe ne dimer . Pastaj u kan duit dhe ne uinter too , po me dallare . lol
Postuar mė parė nga diikush
Me ate me xham apo ate pa xham i pe ti?![]()
he Xhuxhu, mire te thote, jep llogri tani ketu, me ate me xham apo pa xham ja pe prapakolpin ti?Postuar mė parė nga LoveLyBruneTT
P.S. Ca marke e kishte?
P.S. S. Makinen o derman, se mos te shkon mendja per keq ty si politikan qe je![]()
Pinkushe, une medemek do shkoja ne pune dje. S'po e kuptoja faktikisht se s'isha ne rregull. Vetem kur arrita atje, filloi kolla, dridhjet, e dhimbja trupit si ato plakat e motit qe vuajne nga reumatizma.E pa presori qe s'isha per pune dhe me tha me te qeshur, "ik ne shpi se do na semuresh me shume pacientet. Dhe hajde vetem kur te jesh sheruar tamam." Une po protestoja medemek...jo do vij ne pune neser etj.....ehe, sure....jo pune te ishte ajo sot, po dhe sikur im ate te kishte ardhur, s'do isha ngritur nga shtrati...aq keq e kom ndje veten. S'me kishte bo vaki.
Ti te pakten paske pas kush te ti bleje ilacet...kurse une enderroja sikur po cohesha te merrja Aleve, sikur e mbushja goten me uje dhe e pija. Hahaha.![]()
nejse, te shkuara!!![]()
If I Only Could....
Postuar mė parė nga BRADYKININ
Jo mi cne , ilacet qe i pata ble qe vitin e kaluar . Germova aty ne rigorifer dhe i gjeta . Thx god keta i bejne qe te skadojne andej nga viti 2008 .
Me keto Alka-seltzer sikur po vij n'terezi . Edhe shyqyr qe shkrihen vete , se une si kapercej dot kokrrat . poshte pills . lol
Nejse thx te shkuara dhe ty , get well soon![]()
Pink, kur me kishte zene njehere gripi dhe farmacistja desh te me jepte ilace, e di c'i thashe?Postuar mė parė nga PINK
ilacet tende s'me bejne gje
s'me sherojne plaget eee
po vecse syri yt i zi
ma heq gripin dore me njee
edhe ajo pastaj e pa dhe ma dha syrin e saj te zi e me la gripi dore me nje. Edhe ti qe nuk i marke dot hapjet nga poshte keshtu beje, edhe mbase sherohesh
P.S. Kuqe, se di e flet edhe gjuhen mire dhe ke fjalor te pasur; kemi fjalen tone turke yzmet, jo hysmet lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 22-03-2006 mė 19:11
Krijoni Kontakt